*Gravidute curajoase de Noiembrie Decembrie (57)*
Raspunsuri - Pagina 13
loren@ spune:
Neata, noi suntem bine..
Apropo de rochii, am probat-o pe aia de nasa si inca intru...macar sa ma mentin inca citeva sapt. la 11 kg luate....la Bia pe vremea asta aveam deja 13 in circa...hi hi..deci inca mai am o salvare!![]()
Azi mergem la o petrecere, dar cred ca o sa ma duc in pantaloni ca am unii care ma incap inca, destul de eleganti...preferam rochiile, dar nu mai arunc bani pe haine de graviduta!
De bb nu stiu ce sa va zic...misca cind are chef, dureri cind si cind ca la ciclu, no-spa, contractii...tot tacimul, dar m-am obisnuit deja..fug la treaba si pup!
Bianca Andreea
poze top
Larisa Elena
23+
lorellay spune:
Mama..cata viteza puteti avea...Daca las pagina deschisa 2 min..si dau un refresh..mai apar vreo 10 postari...
Eu nu reusesc sa tin pasul cu voi, ma incurc, nu mai stiu care cum sunteti sau ce ati postat.
Oricum numai vesti bune am citit...toata lumea e bine...asta conteaza.
Voi, cele care mergeti la job, cam cand intrati in prenatal?
Sorana 
21+ si
Codrin 3 ani
Where there's a will there's a way!
Poate va place poza mea...www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese cu stil si farmec&page=3" target="_blank">
sunt...lo1.
tuchi123 spune:
Buna dimineata fetelor
Imi cer mii de scuze ca ma bag asa "nepoftita" ... sunt o viitoare mamica de ian-feb 2009 si, cum voi sunteti cu ceva mai multa experienta, imi permit sa va cer cateva sfaturi, nelamuriri...
Am 14s 1z si am ceva dureri ba de spate, ba de burta, cateodata-mi trece cu no-spa si/sau scobutil, alteori nu; burtica mea a crescut mult la inceput dupa care parca a stagnat
; la 11s si 2z am facut eco si DT dr.POP si mi-a zi ca am pliul nucal de 1mm(la acea varsta am senzatia ca a fost cam mare
) si nu stiu de ce m-a chemat asa la 11s...ma rog.
Ei bine, s-a ma confruntat cineva cu o asaproblema
Va multumesc anticipat
A...si la 15 s si ceva, nu stiu exact, cand ma cheama din nou dr.POP, tr. sa fac morfo fetala si TT, iar am senzatia ca este prea devreme; inca ceva..dr. mea ginecolog mi-a spus sa intrerup ac. folic la 12 s.
si eu toanta asa am facut, banuiesc ca acum este tardiv sa reincep trat. cu el nu?
Multumesc mult!
14+
Doamne ajuta
Ramo2007 spune:
' neata fetelor,
Noi muncim cu drag si spor la balcon...cred ca sambata e gata.
Maine iau rezultatul de la TT si deja au inceput emotiile.
Astazi sunt in trening la birou, pt. ca e mai racoare si blugii nu ma mai incap...
Bebelina da de zor din picioruse, cred ca face balet...abia pe 15 august o mai vad.
Ramo
18+ 
Puiutul meu scump
BraveGirl spune:
Tuchi- in legatura cu varsta sarcinii la care te-a chemat dr tau nu stiu ce sa-ti zic. Eu am fost la 12sapt fix pt pliu si Dt, iar pt TT nu am fost. Presupun ca stie medicul tau cand sa te cheme. Cu acidul folic difera de la medic la medic. Unii il recomanda doar in trim I altii recomanda toata sarcina Elevit care contine si ac. folic. Deci iar depinde de medic.
Cu durerile e mai greu....tu ar trebui sa-ti dai seama daca sunt alarmante sau nu. Toate am avut dureri de burtica pt ca ea creste sa-i faca loc bebelului. Daca persista eu zic sa te duci la un control, mai ales ca ai scpus ca ai si dureri de spate si asta de obicei se intampla cand ti se scurteaza colul. Cel mai bine fugi la un control.
Burtica sa stii ca are perioada in care creste, apoi stagneaza, apoi te trezesti ca a crescut f mult in doar cateva zile. Depinde de fiecare femeie si de constitutia ei.
==========
Corina
20+ 
My baby
Albumul meu
ginye55 spune:
Buna burtici!
Am aterizat din nou la sot la serviciu sa am si eu parte o juma de ora de net.![]()
Anes stiu ca ai postat de mult mesajul cu circulara de cordon dar din cate stiu eu nu ramane asa pana la final. Bebe se poate elibera de cordon pana la nastere. Eu sunt mai bine. la ultimul control colul era inchis si avea 4 cm. Ma mai duc saptamana viitoare sa vedem cum mai suntem.
Elilov
Asteptam vesti bune azi de la tine.
Babyzapi felicitari pentru nepotiva!
Brie 
Monicus felicitari pentru fetita!
Mada ai grija de tine.
Vonhelen bafta multa la echo!
ChristinaB bine ai venit!
Sper sa pot intra cat mai curand. O zi buna tuturor! Pupici!

ginye
25+
Stefan
Bebitza
Asa a inceput totul
Bebe sapt5 Bebe sapt9 Bebe sapt12 Bebe sapt22
Nepotelu'
Poze
criss703 spune:
tuchi123 , la inceputul sarcinii si mie mi-a zis medicul de fam ca ar fi bine sa iau acid folic si calciu (imi iesise scazut), am luat cateva pastile iar medicul ginecolog a zis sa nu mai iau ca nu e bine la inceput pt bb si sa iau numai elevit pana in luna 9 iar acid folic poate iar prin luna 7.Oricum daca iei elevit sau ceva asemanator contine si acid folic .
Chiar si eu eram curioasa pana cand mergeti la servici???,
eu m-am gandit pana la inceputul lui octombrie daca totul e bine (tinand cont ca nasc prin 25 nov.)..deci cam pana la 7 luni jumate
, voi ce ziceti?
Criss
20+
http://community.webshots.com/user/criss703
Ramo2007 spune:
Cu mersul la birou...nu stiu ce sa zic, eu lucrez doar pana in pranz.Daca ma simt bine o sa vin pana la jumatatea lui octombrie, ma gandesc ca vine frigul si nu o sa mai am chef sa ma trezesc de dimineata...
Ramo
18+ 
Puiutul meu scump
ChristinaB spune:
eee,se vede ca sunt incepatoare pe forum (e primul pe care scriu...)!, am scris un mesaj pentru voi si nu a aparut! :(
salutare, dragutelor!
va intrebam daca voi simtiti (destul de des) ca vi se intareste burtica fara sa doara si apoi isi revine dupa cateva secunde! o fi normal sau e o problema?
si cum il simtiti voi pe bebe ca misca? eu simt ca si cum ar face baloane mari guma si le sparge apoi...destul de rar simt usoare lovituri!
o zi placuta va doresc!
22 sapt si vreo 4 zile :D
Miky-ea spune:
Elilov, VonHelen, bafta la echografie!Va tinem pumnii si asteptam vesti bune!
Christina,bine ai venit in odisee!
Tuturor burticilor multa sanatate,numai vesti bune si mult mult optimism!
Graviduta fericita...
http://bd.lilypie.com/6phTp3.png