*Gravidute curajoase de Noiembrie Decembrie (57)*

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Ce matinala sunt azi
Va astept cu vesti bune fetelor!

==========
Corina 20+
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreyutza spune:

Elilov, VonHelen, bafta la eco. va tinem pumnii (eu si Matei). o sa fie bine, veti vedea.
Elilov imi pare tare rau ca ai dureri asa mari de coloana. poate dupa ce-l vezi pe bebe Dimitrie o sa fie mai bine, ce zici?
Christina b bine ai venit si sarcina usoara si la termen.
babyzapi mi-ai spus tu ieri ceva de hepatita c dar credeam ca doar ai fost suspecta nicidecum ca ai trecut prin atata suferinta. trebuie sa ma molipsesc si eu de la tine cu optimism si gandire pozitiva.
BraveGirl eu nu am reusit sa-ti vad rochita. imi aparea mesajul ca acel site nu poate fi deshis sau ceva de genul.
Diana, asa cum ti-am mai spus, mie mi-a placut tare mult povestea d-ra Nasturel si lacrimile mele au fost de bucurie.

A aparut minunea in viata noastra!!! Criss
http://bd.lilypie.com/nI8Fp3.png
17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

quote:
citat din mesajul lui cherieactiv

inca ceva...pt cine are timp , chef...referitor la fumatul in sarcina...cum, unde, dauneaza ...efecte...mi-a zis doctorul printre dinti ceva...si imi spune toata lumea...ioc!cauzeaza malformatii fizice????????????????ca drept mor...sau retardare????ok ok...clar dauneaza ..si poate depinde si de organism...nu am gasit ff multe info ....
toate prietenele mele au fumat in sarcina, si au copii ok..scumpi...ma mai consolez cu asta...dar sunt rea!f rea!nu ma pot lasa!:((((((((((((((((

ginger(ve)

Hello..si eu fumez pe sarcina...da nu vreau sa ma gandesc la asta...
Stiu ca daca deschid gura, imi sare lumea-n cap..asa mai bine tac malc...

Sorana 21+ si Codrin 3 ani
Where there's a will there's a way!

Poate va place poza mea...www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese cu stil si farmec&page=3" target="_blank">sunt...lo1.

Mergi la inceput

Andreyutza- pusesem un punct in plus la link si nu mergea. Uite-l din nou: http://www.salongala.ro/salon-gala.php . La pagina 4 e rochita.

==========
Corina 20+
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

Foarte draguta rochia....dar..te cuprinde corsetul?Adica nu mi-o pot inchipui pe o gravidutza...

Sorana 21+ si Codrin 3 ani
Where there's a will there's a way!

Poate va place poza mea...www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese cu stil si farmec&page=3" target="_blank">sunt...lo1.

Mergi la inceput

Legat de miscarile lui bebe. Eu il simt cand f jos, de zici ca sta sa iasa, cand il simt f sus, zici ca vrea sa intre in stomac. De cele mai multe ori il simt in dreapta buricului. Din cand in cand mai sta si pe stanga. Burta mea e tuguiata cand se pozitioneaza in zona buricului si mai bombata pe dreapta. Eu crede ca e inca mic si are loc sa faca tumbe si se pozitioneaza sio el cum ii vine mai bine.

==========
Corina 20+
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Mersic Elilov si Oceanborn ca mi-ati tinut pumnii, chiar s-a simtit, am avut subiecte faine, acuma sa vad pe luni, ce considera si corectorii.
Greu va prind, tb sa stau la citit cate-o ora, da-mi place ca sunteti atat de active.
BB saracul, cred ca de la stres, a inlemnit 2 zile, imi faceam deja probl ca nu mai misca, insa ieri dupa-masa a recuperat. Zilele trecute misca undeva in stanga buricului, acum l-am simtit undeva mai sus, in dreapta, sunt curioasa la eco peste-o sapt si-un pic, cam cum e situat. Eu cred ca se tot invarte, ca doar are spatiu, n-are cum sa stea intr-un loc.
Maine merg la med de fam, la vizita lunara, e ceva chiar de rutina, ma distreaza cum imi da sfaturi despre sarcina ca si cum n-as sti nimic, insa o las sa-si faca meseria, sa-mi ia tensiunea, greutatea, ma verifica la burti, ea stie ce simte ca ma tot apasa.
V-am pupacit!

18+

pozici
_

There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in. (L. Cohen)

Mergi la inceput

Am probat-o aseara si intr-adevar, corsetul nu mai sta asa bine, in sensul ca partea de jos care are intaritura sta cam la un cm de corp pt ca nu-l pot strange peste burtica. Dar eu inca am o usoara urma de talie...cumnatul meu mi-a zis aseara ca din fata nu zici ca-s gravida..ci doar ca am mancat si eu mai mult .

==========
Corina 20+
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreyutza spune:

BraveGirl, woaaaaawwwwwwwww, superba rochita . a ta e pe bej sau pe bleu ca n-am retinut. o sa fi o nasica super. ai grija ca s-ar putea s-o eclipsezi pe miresica.

A aparut minunea in viata noastra!!! Criss
http://bd.lilypie.com/nI8Fp3.png
17+

Mergi la inceput

Pe crem. Cea bleu nu o aveau.

==========
Corina 20+
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput