*Gravidute curajoase de Noiembrie Decembrie (57)*

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Super vesti!
Eu va urez de pe acum weekend frumos fetele si ne revedem luni cred. Pupici!
Io am fost prima!
Bianca Andreea
poze top
Larisa Elena23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wndyctygirl spune:

Io prima, io prima....Eli felicitari....

Ti-am spus noi ca va fi bine.....de abia astept sa ajungi acasa sa ne dai mai multe detalii!

Babyzapi multam faaaaaaaaain de tot, asta da comunicare eficienta!!!!
E bine ca azi suntem optimiste toate...la urma urmei, n-avem decat motive de bucurie, nu???

22+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

hip hip huraa pt Eli!! la stresul ce l-a mancat saraca de o saptamana ma bucur f f mult pt ea.
von Helen asteptam si de la tine tot vesti bune!!!
Babyzapi tu esti pasarica(din vorba"mi-a soptit o pasarica") odiseei noastre!
bebecris acum 2 sapt sau 1 sapt iti faceai griji ca bebe nu misca...au sosit si bocanelile,chiar pline de forta... veeezi?!!!!
o zi faina in continuare tuturor!!

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wndyctygirl spune:

Christina B/red] bine ai venit pe forum...scrie fata mea, scrie cat poti, ca si eu le ametisem pe fete cu 50 de mesaje aiurea in tramvai pe zi...
Eu ieri am bantuit pe la Gap si un alt magazin de bebei care va intra in faliment si avea sale-uri majore( tot mai multe afaceri falimentare prin tara lu' Bush in ultimul timp) si nu m-am putut opri sa cumpar toale pentru Bubulina mea...sunt atat de ieftine, frumoase si de buna calitate aici....poate ar trebui sa o pun de o afacere!
Am stat putin in cumpana...cateva fiintze uracioase mi-au facut capul calendar ca n-ar fi bine sa cumperi in prealabil, ca e semn rau...oh, putin imi pasa, profit de pasa optimista prin care trec!!!!!
Ce-mi place aici in tzara lui Papura voda sunt baby shower-urile, ce-ar fi sa incepetzi si voi traditia in Ro?????
[red]Bravegirl sorry baby, stiu prin ce treci, de asta ma plangeam si io la inceputul saptamanii...gretzuri peste gretzuri....am intrebat-o pe doctoritza mea si mi-a spus ca acum sunt de la bebel care preseaza pe stomac....mese mici si dese honey!!!!
A propos de miscari,o simt pe bubulina des, dar sunt ciudate miscarile ei....injectii cu apa minerala in burta simt, zau...sau un peste intr-un acvariu...

22+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Felicitaaaari Elilov!!!!!!!!
Bravo bebe Dimitrie, asa sa-i faci pe mami si pe tati mereu fericiti!!!

Multumim babyzapi

Eli, te asteptam cu detalii.

VonHelen, hai nu ne mai tine in suspans si vino si tu cu super vesti!!!

Olivia 23+ David
Cuculetul mameiwww.flickr.com/photos/24386067@N08/" target="_blank">
Burtica
Seriozitatea e singurul refugiu al omului mediocru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

buna, burtici! a facut cineva eco morfo-fetala cu dna. dr. steriu de la medlife? poate imi spuneti si mie cate ceva daca stiti. poate babyzapy ma poate ajuta mai mult. va multumesc, oricum, burtici.

15s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

+dar ce bocaneli!!!mutu e mic copil!!!
am mancat azi niste biscuiti spritati cu cacao...cred ca i-au placut ca era mare veselie la mine in burta!!!
pe 24 ma duc si eu la eco...abia astept, sa-mi vad tucurelul!!

22+ DAVID ANDREI
http://bd.lilypie.com/4s2Jp3.png

http://community.webshots.com/user/bebecris78

Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Babyzapi multumesc tare mult de intrebare.
Trec printr-o perioada destul de depresiva si nu are rost sa intru pe forum doar pentru a va amari si pe voi. E oboseala de la job , e oboseala de acasa unde nu se mai termina renovarea....e ceva caruia momentan nu ii dau de capat. Cind imi voi reveni intru rapid si in forta pe forum asa cum imi este felul si cum sper sa ma tolerati ca si pina acum.

Eli iubita multumim lui D-zeu ca ai vesti bune si la eco se pare ca a fost ok !Sa o tii tot asa !

Mirtha 25+ Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Oceanborn da io sunt pasarica

Fluturasha23 si eu am facut o eco la dr Steriu si mi-a placut tare mult de ea. E foarte atenta, vorbareata, e o dulce intr-un cuvant. Ai facut o alegere buna. Multa bafta la eco si sper sa fii la fel de multumita de dr ca si mine.

Mirtha pai cum adica nu ai mai intrat fiindca esti intr-o stare depresiva???? Pai noi pt ce suntem aici, numai cand suntem vesele? NU! si d-aia sa stii ca nici nu te simti mai bine pt ca nu ai mai vb cu noi . Eu te credeam in vacanta daca am vazut ca nu ai mai intrat. Deci gata! Astept sa te vad scriind in fiecare zi! Macar un salut mic daca esti prea ocupata. De ce nu mergi la medicul de familie sa iti iei un medical? Te mai odihnesti un pic sau macar te focalizezi numai pe renovatul casei.
Te pupic dulce dulce si ai grija de bebel.

Babyzapi fericita 21+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

eu sunt cu casa cu fundul in sus de 3 saptamani....de fapt camera noastra si a lui bebe....
nu avem timp....peste o saptam plecam si la mare 4 zile...asa ca.....

22+ DAVID ANDREI
http://bd.lilypie.com/4s2Jp3.png

http://community.webshots.com/user/bebecris78

Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!

Mergi la inceput