*Gravidute curajoase de Noiembrie Decembrie (57)*
Raspunsuri - Pagina 17
cherieactiv spune:
aa...salve, salve signore!
fetelor,mamiseli,criss,..mda...ar trebui facuta o aanaliza ceva, dar am parte de niste medici aici..inclusiv doc de familie...un dezastru..asta ultimul nici nu isi da seama ca sunt in cabinet cand merg acolo!nu stiu ce sa zic..de fiecre data..am parte de control intern..de fiecare data insist sa spun ca io am avut pana acum vateva luni o infectie nasoala..el..insista ca nu..nu am nimic..si adevarul e ca doar in perioada cu pricina s-ar putea vedea..acum normal ca nu se vede nimic..deci si analizele ar releva acelasi lucru..oricum io stiu!
w...girl...te invidiez ,c;mon..eu de nu poot?hmm..la anul las ca bem un campari orange si pipam una lunga cat bucuresti-constanta!uff..dar in jamaica ..mai greu
...chiar asa..numai ce am aflat ca un preten de aci o luat o casa in santo domingo si ca ..noi..si toti pretenii lui am avea unde sta gratis daca vrem sa mergem..avand in vedere ca in viata mea nu am fost in vacanta undeva mai aparte..exotic...am zis ca ok..dar cand am vazut cat costa un bilet de avion..noo way!
spuneai de cezariana in romania...oooooooooo...cat de muult mi-as dori si io !!!!!!nu sunt fricoasa defel..si am avut in viata si momente cand am suportat dureri fizice ff mari, de nedescris....dar ..tare mi-as dori o cezariana...aici e imposibil..te lasa in travaliu 30 ore daca trebuie..si mi groaza!
anes..no problem..stilul meu de viata chiar e taaaare cuminte...nu fac abuzuri..nu ies noaptea etc..mananc cred mai mult decat sanatos..fumatul e problema, ca in rest...o bere rece ..un spritz nu a facut rau nimanui..si nu ma preocupa partea cu bautul ...pt ca nu exagerez..nu beau superalcoolice..aia nu!aia i bad!
babyzapa..lorellay(ce mult imi place numele,ai citit cartea?luly..hehe..fain).......io fumez , nu ma joc,voi?oricum...dandusa a dat asa de tare cu bata..auu..ca parca ma doare si acu..
,ca,parca parca...ceva, ceva,...a rezolvat ...na...
incep si io sa simt ceva miscari foaaaaaaarte rare si foaarte ..slabute...si..atunci tresar si simt ca e acolo..si da, ma simt vinovata ...si raman pe ganduri...io cred ca o sa le raresc mult..incetul cu incetul..tu lorellay, ai fumat si cu codrin?????
ginger(ve)
babyzapi spune:
Andreyutza sunt gata rezulatele valorilor la TT. Ti-am dat PM.

Sa dea Dumnezeu sa fie bune.
Babyzapi
fericita 21+ cu 
babyzapi spune:
Andreyutza am dat fuga fuguta pana sus la genetica dar nu mai era nimeni sa ma lamureasca cu valorile
. Lasa ca maine cum ajung la munca ma duc si intreb, poate te ajut sa scapi de stres din timp.
Te pupic dulce
Babyzapi
fericita 21+ cu 
Amalia spune:
Elilov ma bucur mult ca bebe e bine!!

Babyzapi multumim mult ca ne-ai transmis atat de repede!
Ami, mamica lui David Alexandru (6 ani si 11 luni)
si
24+
Luca Gabriel
Mirtha spune:
Promit ca o sa va salut in fiecare dimineata.
Restul e in mare parte in sarcina mea. Vedem cum ne mobilizam sa rezolvam problema. Sunt de o saptamina in concediu dar parca acum s-a revarsat toata oboseala acumulata la job.
Simbata mai sunt si nasa de botez si nu am nici un chef de sarbatoreala , gateli , intoleli , statul in picioare prin biserici si popi cantatori.
quote:
citat din mesajul lui babyzapi
Oceanborn da io sunt pasarica
Fluturasha23 si eu am facut o eco la dr Steriu si mi-a placut tare mult de ea. E foarte atenta, vorbareata, e o dulce intr-un cuvant. Ai facut o alegere buna. Multa bafta la eco si sper sa fii la fel de multumita de dr ca si mine.
Mirtha pai cum adica nu ai mai intrat fiindca esti intr-o stare depresiva???? Pai noi pt ce suntem aici, numai cand suntem vesele? NU! si d-aia sa stii ca nici nu te simti mai bine pt ca nu ai mai vb cu noi. Eu te credeam in vacanta daca am vazut ca nu ai mai intrat. Deci gata! Astept sa te vad scriind in fiecare zi! Macar un salut mic daca esti prea ocupata. De ce nu mergi la medicul de familie sa iti iei un medical? Te mai odihnesti un pic sau macar te focalizezi numai pe renovatul casei.
Te pupic dulce dulce si ai grija de bebel.
Babyzapifericita 21+ cu
Mirtha
25+
Eva
babyzapi spune:
Mirtha...of..ce n-as da eu sa am nunti si botezuri la care sa ma duc..sunt asa o petrecareata...si rau daca imi este si tot am chef de petreceri![]()
Babyzapi
fericita 21+ cu 
BraveGirl spune:
Babyzapi- hai in locul meu...eu duminica am nunta, sambata viitoare sunt nasa, pe 2 august merg la o cununie civila, pe 30 august nunta surorii
...Si pe 23 august aveam o nunta, dar vad ca nu am mai primit invitatie.
==========
Corina
20+ 
My baby
Albumul meu
VonHelen spune:
Buna fetelor! am fost la morfofetala de trim.II. toate bune si frumoase, parametrii in limite normale, e tot baietzel....
din pacate insa nu s-a putut vizualiza buza superioara din cauza pozitiei copilului
!!!! va vine sa credeti? exact ceea ce ma obsedeaza pe mine din sapt 5 de sarcina de cand am avut raceala aceea.
acum iarasi nu pot dormi noaptea cand speram sa aflu si eu una si buna! sapt viitoare ma programez la 3D poate am noroc si se vede si fatza ca sa ma linistesc si eu!Doamne ajuta!
21+
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te face parinte" Michael Levin
BraveGirl spune:
VonHelen- mergi la alt eco pt linistea ta. Dar daca zici ca ceilalti parametrii sunt ok, inseamna ca bebe e sanatos. Felicitari!
==========
Corina
20+ 
My baby
Albumul meu