*Gravidute curajoase de Noiembrie Decembrie (57)*
Raspunsuri - Pagina 18
babyzapi spune:
VonHelen felicitari pt bebita cel bine dezvoltat

...offff...fa programarea pt alt eco sa-i vezi si buzita si pana atunci incearca sa gandesti pozitiv. Buzita lui bebe e bine dezvoltata si nu are nimic, e la locul ei, doar ca nu a vrut el sa stea azi frumos la poza.
BraveGirl mamaaaaaaaaaaaaaaa ce de petreceri
. Dar tu ai o lista foooarte lunga nu gluma. Sa te distrezi si pt mine
si sa vii cu poze de la fiecare.
Babyzapi
fericita 21+ cu 
mamiseli_11 spune:
Eli si VonHelen felicitari pt ecografiile bune. Sa fiti fericite alaturi de bebeii vostri. VonHelen sunt sigura ca la 3D se va vedea foarte bine gurita lui frumoasa.
Eu am visat azi-noapte ca am nascut natural si usor (in conditiile in care este exclusa nasterea naturala la mine) si era un bebe mic si nu stiam sa il tin in brate si ma ajuta mama dar eram asa fericita si calma si impacata incat stiam nimic nu se poate intampla rau. Azi am fost toata ziua nauca, parca visul de azi-noapte m-a drogat. Un pic cam ciudat. Voi ce ziceti?
Mihaela
21+
Mihai Cosmin
Gargarita lui mami
Pozele mele
VonHelen spune:
intr-adevar avem tot felul de vise ciudate in timpul sarcinii!
si eu am visat ieri ca medicul mi-a zis ca nu poate sa vada buza pe ecograful lui pentru ca nu e asa de performant. realitaea a fost alta, dar totusi asemanatoare...
offf...sunt asa o mama proasta si paranoica si ma gandesc numai la rele !!!!
21+
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te face parinte" Michael Levin
babyzapi spune:
Elilov sper ca ai ajuns cu bine acasa
. Maine sa ne scrii tot da?

pt toate mamicutzele
Babyzapi
fericita 21+ cu 
monicus spune:
Sa ne tii la curent pentru ca suntem alaturi de tine.
quote:
citat din mesajul lui babyzapi
Elilov sper ca ai ajuns cu bine acasa. Maine sa ne scrii tot da?
pt toate mamicutzele
Babyzapifericita 21+ cu

17+
criss703 spune:
Felicitari Elilov si Vonhelen pt.rezultatele bune de astazi
si multumim Babyzapi ca ne ai dat vestea despre Elilov
.
Eu tocmai ce am ajuns acasa de la servici ...dupa 13 ore de munca ..nu ca nu as fi obijnuita cu ritmul asta dar de cand am ramas insarcinata nu am mai stat asa mult ca azi
...asta e pana terminam bilantul de trim. II (ce presupune si un drum la bucuresti ) tot asa va fi 
Somn usor fetele , va pup 
Criss
20+
http://community.webshots.com/user/criss703
elilov3 spune:
seara buna fetele
toate fetele dragi si scumpe va multumesc de galerie asa DA
anici nu stiu careia sa ii multumesc ..ati fost totale auzi la ele 'io prima'
mirtha, mamiseli, amamlia, loren@, olivia, oceanborn, bravegirl,ginye,miky-ea,andreyutza, Maria K,otiliav,dea,monicus
a si sa nu uit preferata lui fiumiu babizapy
daca am scapat pe careva imi cer scuze dar sunt in picioare de la 04 de dimineata
deci plecat cu trenul..te duc te duc..ajuns in buc , gasit medlife hehe si acum partea frumoasa vomitat in fata hiperclinici asa ca sa le mearga bine ![]()
am intrat, am vb cu d-nul dr si sa incepem...da manute, picioaruse, capsor, coloana , inima.....inima......pai stiti a stat vreo 10 min sa vada inima ca i sa parut cum ca ar avea ceva..si a stat si ne-am dezamagit si am inceput sa plang imi curgeau lacrimile ca nebunele si dai bb nu vruia deloc sa stea cuminte sa poata dr sa o masoare corect si sa vada ce il interesa si continua...ne albiram, ne inverziram ce sa mai ...intr-un final e bine
dupa ce pierdui 10 ani din viata..in sfarsit vazuram putzulica si dai sa vedem fetisoara de unde cum punea sa vada fetisoara cum isi ridica manutele si le punea pe fata...mai staturam, casca si de am baiat educat isi dusa mana la gura 'cilivizatul' lui mama subsa degetelul si na buza vb lui von helen nu dori sa ne-o arate...in cl totul e bine avem un bbb sanatos pentru varsta gestationala la care este
Intalnit fata draga lui bb Dimitrie si dai spectacol in burta..iha....hot mama 
indragostit iremediabil...babizapy dupa cuv dragi adresate zau ne-am rusinat
si tu esti o dragutza sa zic asa ca numai intru in detalii ca da fiumiu stanga dreapta prin burta da da hot mama
of fetelor abia asteptam sa ajung acasa sa vb cu voi numai gandul la voi cred ca mi-a dat putere azi
A si ca tot vb de col mai fetelor stit voi ce mi-a spu d-nul prof. pelinescu ca la un ex cu sonda abdominala (echo abd) nu se poate evalua corect colul...cica chiar si putina urina in vezica duce la marirea colului la masurare decat echo intravag e capabil sa masoare corect...deci dragelor don't panic
mi-a dat vb dianei 9 pag cu grafice 5 imagini un dvd...si tot neamul loir...a dvd pe care babizapy a avut bunavointa sa il deschida.![]()
va pup si revin si maine cu alte impresii...sunt disperata dupa somnic pana maine la 8 crec ca nu fac ochii, deci pastrati o gura de cafea si pt mine
Vonhelen felicitari si de rez bune la echo
scuze ca nu am facut galerie azi 
a daca mentinem ritmul acesta de crestere la nastere avem peste 3.600 kg a a pai baiat voinic cu cracii lu tasu

![]()
fetele dragi si...iubita 'pasarica'
23+
Amalia spune:
VonHelen felicitari pentru bebita sanatos!
Nu-ti fa probleme pentru ce nu s-a vazut, sunt convinsa ca se va vedea bine la 3D
Criss ai un prograaaaaaam
. Sa inteleg ca si tu esti in contabilitate...si eu..dar lasa orele astea ca nu merita
..si-n caz ca n-ai remarcat, nu ne ridica nimeni statuie pentru aceste eforturi. Ai grija de tine si de bebe, ca voi sunteti mai importanti decat orice situatii!
Ami, mamica lui David Alexandru (6 ani si 11 luni)
si
24+
Luca Gabriel
elilov3 spune:
criss multumesc 
ma bag la dezinfectat era un jeg pe tren de ...

un buchet de trandafiri pentru voi dragelor ![]()
23+
Dimitrie
Amalia spune:
Eliiiiiiiiii bine ai revenit acasica!!

Ma bucur ca ai ajuns cu bine si ca esti asa in verva!
Super vestile de la eco. Te cred si eu ca bebe a fost asa emotionat langa Babyzapi, la cat de draguta este
Te pupic, dulce, sa ai o noapte odihnitoare!
Ami, mamica lui David Alexandru (6 ani si 11 luni)
si
24+
Luca Gabriel