*Gravidute curajoase de Noiembrie Decembrie (57)*
Raspunsuri - Pagina 19
elilov3 spune:
gata fetele executat manevra de dezinfectat..ma bag sa pap ceva si apoi somnic...noapte buna dragelor 
iza nu mai zic nimic ca ne bate nenea sotul tau ![]()
![]()
i-am aratat sotului galeria e tare mandru...hehe ce m-as face fara voi
vb maine
23+
Dimitrie
criss703 spune:
Elilov la fel am patit si noi...cu inima lui bb acum acum 2 sapt. la eco , a tot masurat dr. si in momentul in care ajunge la inima si bataile inimii se opresteeeeee iar eu am albit instant (mi-a zis sotul ce mutra am facut
)ca in final sa ne spuna ca e ok si are 130 batai pe minut si sunt regulate
abia atunci am rasuflat usurata ...asa ca te inteleg 
Amalia stiu povestea cu statuile
stiu si ca nu merita daaar efectiv nu are cine sa lucreze ...de 2 luni a plecat si sefa mea si am ramas cu toate pe cap
...oricum am zis ca orice o las sa se faca numai economist/contabil nu
, dar noi sa fim sanatosi 
Criss
20+
http://community.webshots.com/user/criss703
dandusa spune:
mi s-a intamplat si mie sa-mi dispara mes...

,scuze da' nu mai am nervi s-o iau de la cap...
Eli,Vonhelen,felicitariii pentru rez bune,ma bucur din suflet pt voi,sa dea domnul sa fie bine in continuare
Mamica stralucitoare
24+
cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006
nov-dec2008 spune:
Am pus multe carucioare in listuta: Vrajitoarea, Creatza, Bertha, Andreea, Monicus, sper ca sunt bine.
oceanborn spune:
Buna dimineata! poftiti la
si cornuri!
Von Hellen felicitari pentru vesti , cat de buzitza, las' c-o s-o vezi la urmatorul eco, nu te mai nelinisti atat!!
Elilove felicitari!!Mare shmecher bebe Dimitrie...fete, Vama Veche ...azi maine tre' sa-l duci la un FestRock
.
Eu pana la eco morfo mai am 2 saptamani..fac cuie pana atunci!!
Voi va plangeti ca renovati camere balcoane etc???! eu peste 3 saptamani ma mut in casa noua!!!
deci vom avea parte de tot tacamul, de la renovat, mutat pana la cumparat mobila etc...sunt fff fericita dar o sa ne fie cam greu cateva saptamani...trec si astea!
Cat de fumat...dupa ce mi-au trecut greturile am reinceput si eu sa fumez , putin , chiar f putin fata de cat bagam inainte dar cu ajutorul caldurii...care ma sufoca, am renuntat,de vreo 2 saptamani nu mai fumez deloc si sunt f fericita.
O zi frumoasa va doresc tuturor!!
20+
andreyutza spune:
Elilov, VonHelen
felicitari pt rezultate.

VonHelen nu fi suparata sigur data viitoare o sa-si arate si buzitza ca sa te linistesti.
Elilov, nu-i asa ca nu te mai doare coloana. acum ca l-ai vazut pe bebe si ca totul e ok te-ai linistit, nu-i asa? si cand mai ai dubii ca n-a miscat Dimitrie dai o fuga in Buc, la babyzapi si sa-l vezi atunci ce miscaret o sa fie.

Babyzapi,
am primit PM de la tine. abia acum, de dim, l-am vazut pt. ca ieri, dupa pranz, n-am mai reusit sa intru pe forum. sarut mana pentru tot si sper ca-i bun rezultatul.
Mirtha termina cu prostioarele. ce daca esti depresiva, ce, crezi ca esti singura. intri aici si te molipsesti cu gandire pozitiva si optimism de la fete. hai, uite fac galerie 
sa plece depresia de la tine.
Criss, te inteleg foarte bine in privinta serviciului. si eu tot contabilitate prestez, de la cap la coada, sunt in focuri acum cu depunerile de declaratii si bilanturile de semestru. am zis ca bebe sa se faca orice numai economist nu, ca ajung doi in casa, si eu si ta-su.![]()
A aparut minunea in viata noastra!!! Criss
http://bd.lilypie.com/nI8Fp3.png
17+ 
VonHelen spune:
'Neata burtici!va multumesc mult pentru incurajari !!!
astazi m-am hotarat ca voi fi o graviduta optimista si ma bucur ca bb-ul meu e ok. si chiar daca Doamne fereste ar fi ceva tot e al meu si-l iubesc enorm; dar sa speram ca totul e ok.
Noi eram hotarati de mult timp si asupra numelui dar asteptam sa vedem daca este intr-adevar baiat. Se va numi Tudor Andrei.
si bineinteles ca adaug si caruciorul bleu la semnatura !!!
21+ 
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te face parinte" Michael Levin
IuliaCospy spune:
Dragele mele, dragi,
Felicitari tuturor celor care au venit cu rezultate bune de la eco/ analize si tinem pumnii pentru celalte fete, care inca asteapta rezultatele. O sa vedeti ca bb-ii vostri sunt cu totii sanatosi si abia asteapta sa isi cunoasca mamicile si taticii.
Multumesc mult pentru raspunsurile legate de sangerearea gingiei (de acum vreo 2-3 capitole - da' stiti ca eu scriu cam grau :))
Marti am fost si noi la morfofetala de trim II si bebita noastra e sanatoasa si frumoasa ca taticul ei. Toate masuratorile sunt in grafic pentru varsta ei si avem deja 400g - adica suntem fete mari, ce credeti voi :) I-am vazut si fetisoara si are nasul si gurita exact ca tati (va dati seama cat de incantat este), iar la sfarsit ne-a aratat o palmuta intreaga, desfacuta, parca ne facea cu manuta.
Pe urma, doua zile ne-am plimbat cu DVD-ul pe la bunici si parinti sa le aratam comoara noastra.
Iulia
19+ 
lorellay spune:
quote:
citat din mesajul lui cherieactiv
babyzapa..lorellay(ce mult imi place numele,ai citit cartea?luly..hehe..fain).......io fumez , nu ma joc,voi?oricum...dandusa a dat asa de tare cu bata..auu..ca parca ma doare si acu..,ca,parca parca...ceva, ceva,...a rezolvat ...na...
incep si io sa simt ceva miscari foaaaaaaarte rare si foaarte ..slabute...si..atunci tresar si simt ca e acolo..si da, ma simt vinovata ...si raman pe ganduri...io cred ca o sa le raresc mult..incetul cu incetul..tu lorellay, ai fumat si cu codrin?????
ginger(ve)
Da am fumat si cu Codrin...A fost altfel..si era acum doar 3 ani.Eram in Craiova, oras destul de mare, dar nu erau atatea analize si eco..si fel de fel de nebunii.
Stiu ca am facut doar analizele la inceput si lunar mergeam la dr de fam si la control gineco.Eco am facut vreo 2-3 pe toata sarcina.Nici gand de TT de morfofetale, de 3 sau 4 D...
De fumat parca am fumat mai putin.
Dar acum fumez, beau cafea, Pepsi...
Sorana

21+ si
Codrin 3 aniWhere there's a will there's a way!

www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[Despre Codrin]
Poate va place poza mea...www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese cu stil si farmec&page=3" target="_blank">
sunt...lo1.
IuliaCospy spune:
Am vazut ca vorbeati zilele trecute de soacre... Eu una multumesc lui Dumnezeu, am o soacra ca painea, numai buna de pus la rana. Stiu insa din experienta maica-mii si cum arata reversul medaliei si e taaare nasol. Nu stiu ce sfat/ vorba s-ar potrivi pentru situatiile astea. Stiu insa foarte sigur ca daca exista intelegere si sustinere intre soti e bine. Daca insa haraielile astea vin pe fondul unei relatii mai anemice cu sotul, atunci se creeaza o bresa de care sigur soacrele rautacioase vor profita din plin. Asa ca aveti grija de familia voastra mica (voi, sotul si bb)!
Noi ne pregatim de concediu! O sa mergem in Bulgaria la mare si abia astept. Nu sunt o mare iubitoare de soare, dar imi place la nebunie apa. Asa ca o sa dispar iar de pe lista vreo doua saptamani!
Aveti grija de voi si sa veniti numai cu vesti bune!

toate burticile
Iulia
19+