*Gravidute curajoase de Noiembrie Decembrie (57)*

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns VonHelen spune:

m-am programat la 4D pentru miercuri!
stau ca pe ace pana atunci!!!

Iuliaiti doresc distractie placuta la bulgari!!!!!

21+
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te face parinte" Michael Levin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria_K spune:

Elilov, Vonhelen FELICITARI PENTRU REZULTATE!!!

Maria 7+

vine bb!

Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

IuliaCospy felicitari pt rezultatele bune si distractie placuta in concediu!!

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IuliaCospy spune:

Gata, am schimbat si sematura! Acum avem deja 21 de saptamni si cateva zile.
Am pus si cateva poze de la nunta in albumul de pe DC, dar nu stiu cum sa pun link catre ele. Cu burtica o sa postez poze dupa ce ma intoc de la mare!

Iulia 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Nu am mai scris nici eu in ultimele zile pt. ca nu am starea necesara, la fel ca si Mirtha, am senzatia ca nu am nimic de zis decat...ca mi-e groaza ca ne-am apucat de renovat dincolo, unde ne vom muta, ca trebuie sa luam mobila in toata casa, ca trebuie sa vindem ap. in care stam acum, si tot asa, o gramada de chestii care TREBUIE sa fie gata la sfarsitul lunii septembrie, cel tarziu!

.....................

Elilov, bravooooo, draga mea, ma bucur din inima pt. voi! Sa stii ca si noua ne-a zis dl. dr. la fel, ca daca creste in ritmul asta, va avea peste 3,600 g. Adevarul e ca se vede si pe grafice, nu era nevoie sa zica, bebe al nostru este exact la jumatatea dintre minim si maxim. Dar sa stii ca prin luna a opta multi bebei au perioade in care ma stagneaza, asa ca nu e sigur ca vom face asa bebei mari!

VonHelen, iti tin pumnii miercuri, dar sunt sigura ca iti faci griji degeaba! Dar stiu sentimentul, ti s-a pus pata pe chestia asta si nu te poti gandi la altceva. Asa ca eu zic ca bine faci ca mergi miercuri din nou, trebuie sa te linistesti!

......................

Am cumparat ieri lucrusoare pt. bebe de pe LaRedeoute si de-abia astept sa vina comanda sa va arat si voua ce dragalase sunt hainutele. Iar acum ma duc la Ikea sa vad niste accesorii pt. noul ap. si m-am hotarat sa cumpar si niste lenjerii de patut si paturici pt. bebe ca cine stie cand mai ajung pe-acolo!

......................

Babyzapi, poze cu nepotica avem ?
O sa vin si eu luni dimi la Medlife sa fac niste analize. O sa fii la munca?

_

Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
Dialoguri strumfesti

cu Bebedoi 22+

Asa creste bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

neata fetele
revin cu alte detaliii
BPD 5,46
OFD 7.09
HC 19,59
AC 17,46
FL 3,82
TIB 3,27
FIB 3,21
HL 3,65 cm
Cereb 2,32 cm
CM 8.27mm
Va 6.02 mm
Vp 7.29
NF 3.19

-lateral ventricles normal
-cerebellum normal
-cist magna normal

Fetal heart
4 chamber
left outflow tract si right outflow tract - normal
3 vessel
aortic arch
cardiac rhythm
ductal arch

Fetal position - vertex
Fetal Spine - left
placenta grade - 1
plac cord insertion - central
face - normal
fetal head - midline
placenta location - anterior
3 V Cord - yes
amniotic fluid - normal

ax cardiac la 45 grade stanga
fluxuri intracardiace normale
raport cardio-toracic - 0,3
raport artera pulmonara/artera aorta 1,11

PI mediu artere uterine 0,87
falanga medie a degetului V prezenta
va rog sa imi spuneti care stiti ce inseamna prescurtarile BPD....sau macar o pagina de trimitere ca sa pot compara cu varsta lui si masuratorile lui bb Dimitrie
oceanborn hehe cred ca ai dreptate maine poimaine il vezi
iuliacospy felicitari pentru rezultatele bune ce draguti sunt dragi de ei cand ii auzi cu mine seamana
andreyutza da ai dreptate nu ma mai doare coloana asa de rau ca de ieri cand am ajuns la medlife mi-au trecut toate nici tu durere de nimic....a si daca nu vrea sa vina la prezenta bb bag pozele cu babizapy si se rezolva
Mirtha te rog sa iti revi draga mea sti daca gandim de rau atragem raul, daca gandim de bine atragem binele capul sus iubita vrei sa o faci pe norumea depresiva....acu trec ani si vine Dimitrie sa ii ceara mana Evei
amalia da yupii ce bine ca am ajuns acasa nimic nu se compara cu linistea casutei mele
babizapy ai dreptate am mare noroc cu sotul care ma sustine...saracul ia venit rau ieri la Pelinescu cand a vazut ca se tot uita la inima..am crezut ca poate are o gaura in inimioara...ufff
cat am stat acolo la Pelinescu a venit alt doctor sa ii ceara o parere ref la gemenii uneia unul dintre ei avea o malformatie grea la care doc a zis sec o sa se opreasca din evolutie...Dfrate m-am speriat rau de tot am zis gata acuma imi zice ceva....Doamne ajuta ca a fost totul ok
ieri am cunoscut si nepotica Izabell e o frumoasa si o papacioasa toata zioua vrea tzatza lu masa...si o nervoasa si plina de viata indragostita iremediabil de ea
pana acuma cam atat revin..inca nu imi vine sa cred ca am fost ieri la buc si totul a fost ok...parca visez si zic ca nu se poate..
23+Dimitrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

N-a observat nimeni ca am reusit pana la urma sa imi pun si eu ticker ? Ei bine, am reusit si am aflat ca de azi in fix 100 de zile o sa-mi scoata dr. firul de la cerclaj (deci sanse peste 90% sa nasc). Uaaaaaau!

_

Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
Dialoguri strumfesti

cu Bebedoi 22+

Asa creste bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VonHelen spune:

quote:
citat din mesajul lui elilov3

va rog sa imi spuneti care stiti ce inseamna prescurtarile BPD....sau macar o pagina de trimitere ca sa pot compara cu varsta lui si masuratorile lui bb Dimitrie

BPD = diametrul biparietal

21+
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te face parinte" Michael Levin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

diana am vazut eu hehe sa cresteti mari si sanatosi...bravo
23+Dimitrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Neatza!
Nici eu n-am mai scris pt ca nu-s in apele mele....
Inca nu m-am readaptat la programul de munca, dupa concediu, si nush de ce m-au napadit grijile legate de faptul ca n-am apucat sa pregatim NIMIC pt venirea lui bb2... si cele legate de nastere....
Si sotul meu face demersuri sa-si schimbe locul de munca taman acum si eu simt ca nu mai am aer de la atatea schimbari....
Felicitari Eli si Elen pentru rezultatele bune de la echo!
Va pup pe toate! Sa aveti un sfarsit de saptamana minunat!

O sa deschid eu noul capitol!

25+

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput