HIDROCEL - OPERATIE SAU NU?
Raspunsuri - Pagina 3
andutzy spune:
Cornelia, sanatate multa si doamne ajuta ca ati terminat cu bine acest capitol!
Andra, mami de Horia Andrei si Dragos Alexandru
POZE IULIE 2008 cu Dragos, Horia si noi...
Nasterea Micului Print, Horia Andrei
nelia spune:
Cornelia, ma bucur ca s-a terminat. Sanatate multa!
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/Aurice#date/2007-12-02/10:49:08" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/Aurice#date/2008-01-20/18:33:43" target="_blank">LISANDRU
Cornelia spune:
Multumim
Anacami, posibil sa fie partial renovata, dar eu nu stiu cum era inainte. Nu e nici acum lux. Am vrut initial sa stau intr-o rezerva, dar mi s-a recomandat un salon cu trei paturi. Pentru mine e foarte important confortul si as fi preferat toaleta in camera, spatiu mai mult... dar am zis ca rezist o noapte. Chiar nu stiu daca era disponibila rezerva. Mi s-a argumentat ca pt. o noapte, imediat dupa operatie, nu are rost sa stam izolati. Una peste alta a fost suportabil si personalul incomparabil cu ce am vazut in Constanta . E adevarat ca am cotizat peste tot, dar asta e...
Cat despre Stefan, ieri si-a scos parleala . Nu a stat locului o clipa (nu e genul atras de activitati statice). A topait, s-a plimbat cu biciclata, trotineta . Nu am putut sa il stapanesc deloc. Am fost si plecati in Bulgaria sa-i distragem atentia de la topait, dar de unde... Din cand in cand spunea ca il doare burtica si vroia sa stea intins, dar dupa un minut o lua de la capat. Abia astept sa ii scoata firele, sa scapam de o grija.
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2
princess spune:
Cornelia, ma bucur mult ca baietelul tau a fost curajos si a trecut cu bine peste interventie!
Acum urmeaza vreun tratament postoperator? Ceva antibiotic?
Refacere rapida lui Stefan si multa sanatate!
Pupici!
Alina mami de RARES NCHOLAS - 20 septembrie 2006
RARES are ...
Cornelia spune:
Princess, nu urmeaza nici un tratament. Toti ceilalti copii, cu operatii mai serioase aveau tratament, nu si el.
Cornelia
danangie spune:
Buna seara tuturor,
Ma bucur ca v-am gasit. Eu sunt Dana si am un baietel de 2 luni. Cand avea 16 zile am observat ca testicolul drept era mai umflat. Imi imaginam ca e hidrocel dar speram sa nu fie. La controlul pediatric s-a dovedit a fi hidrocel. Dupa cum am vazut ANA ca explicai, Alessio are hidrocel comunicant. Pentru ca dimieata avea testicolul moale si seara dupa partidele lui de plans din cauza colicilor, testicolul se umfla. Dar nu era dur. Cand avea 40 zile am notat testicolul foarte dur. Nu il durea. De fapt, niciodata nu l-a durut si nici nu-l doare. Doar ca am mers la urgente ptr a ma asigura ca e totul ok. Acolo i-au facut ecografie, unde mi-a zis ca e lichid si ne e sange, a facut vizita urologica si la fel a zis si doctorul ca e lichid ca ar trebui pana implineste 6 luni sa se rezolve de la sine. si daca pana atunci nu se rezolva din pacate va trebui operat. Eu sunt foarte suparata din cauza asta deoarce ca si voi imi e foarte frica de anestezia generala.....eu sper din inima ca pana atunci sa se rezolve de la sine......
ALESSIO, comoara mea
S-a mai nascut o stea: ALESSIO!
cezremus spune:
Cornelia, da-mi mai multe detalii despre operatia baietelului tau, te rog. Cum arata operatia dupa cateva zile? se inrosise putin? era tare prin prejur? cat ai dat la doctor?
cezremus spune:
Cornelia,Scuze ca am fost asa scurta, se intampla ceva cu net-ul meusi m-am grabit sa scriu.Sunt din Piatra Neamt si l-am operat si eu la dr Danila acum 6 zile, are 4 luni baietelul si va trebui sa mai mergem o data peste 2-3 luni si vreau sa fiu mai pregatita.Data asta a fost cumplit, mi l-au adus in salon dupa 1 ora si 20 min si era rece mititelul si gemea cu ochii intredeschisi, niste ochi tristi, goi...am crezut ca pic jos de disperare.
Cat i-ai dat doctorului si anestezistului si pe la asistente, daca vrei sa imi spui.
Multumesc tare mult si multumesc si celorlalate mamici care vor sa imi mai dea sfaturi in aceasta problema.