HIDROCEL - OPERATIE SAU NU?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cezremus spune:

Si taietura lui e cm de 5 cm , mi se pare cam mare. Asa e?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

cezremus, taietura lui Stefan are vreo 4 cm cred. Chiar m-ai facut curioasa, o sa o masor . Si mie mi s-a parut imensa cand am vazut-o. Acum e vindecat f. bine, are doar o dungulita. A fost cusut longitudinal, intradermic. si mi s-a spus ca nu o sa ii ramana cicatrice. Acum, chiar nu stiu cum se poate sa nu ii ramana, dar probabil ca va fi o dungulita subtire.

Dupa ce i-au scos firul, mi s-a parut si mie un pic umflat si rosu, dedesupt, in zona in care presupun ca i-au umblat pe canal. Dar asta doar o zi - doua.

Despre anestezie nu stiu ce sa iti spun. Stefan a fost ok. Bine, era si el palid si m-am speriat si eu cand l-am vazut. A dormit mult dupa ce l-au adus si mi-a fost teama la inceput ca nu ar fi in regula. Dar mi s-a spus ca doarme pur si simplu si ca e mai bine asa. Cand s-a trezit a fost foarte linistit.

Activeaza-ti mesageria privata, ca sa iti dau si alte detalii.

Cornelia

Mergi la inceput

Multumesc Cornelia.
A trecut si la noi aproape 2 luni de la operatie, eram speriata ca era putin rosie si dupa ce i-a scos firul i-a si curs putin operatia, dar am dat cu RIFAMPICINA si s-a uscat si prins f. bine.A ramas tot asa, o dungulita rosie de vreo 4-5 cm.Acum sa vedem celalalt coit sa vedem cand il vom opera, poate asteptam pana la 1 an ca e mai mic hidrocelul.
Sa vad cum imi activez mesageria...ca nu stiu, am raspuns tarziu, scuza-ma dar nu am mai avut acces la net ca se stricase calculatorul.Si cati bani ai dat la doct si la anestezist, daca nu te superi sa-mi spui...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micumirela spune:

Buna Cornelia.Ma bucur ca ati trecut cu bine peste operatie....noi vom face in decembrie operatia..asa suntem programati la Tg-Mures ..ALEX are 3 ani si 2 luni si sper sa treaca bine peste......D-ne ajuta ce sa zic.
Acum ma preocupa cum sa fac cu banii...cat se da la medic, la anestezist...asistente.....
Te rog frumos cand ai timp sa-mi raspunzi .. sunt disperata...si daca poti s-mi mai dai detalii despre operatie...
multumesc!!

mirela

Mergi la inceput

Mirela, si eu l-am operat pe bb meu la 4luni si 5zile la BUC, am dat 400ron la doct si 200ron anestezist, am constat ulterior ca dadusem cam mult.
Bafta, sa trecti cu bine de asta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxyalex spune:

Multumesc Cornelia.
A trecut si la noi aproape 2 luni de la operatie, eram speriata ca era putin rosie si dupa ce i-a scos firul i-a si curs putin operatia, dar am dat cu RIFAMPICINA si s-a uscat si prins f. bine.A ramas tot asa, o dungulita rosie de vreo 4-5 cm.Acum sa vedem celalalt coit sa vedem cand il vom opera, poate asteptam pana la 1 an ca e mai mic hidrocelul.
Sa vad cum imi activez mesageria...ca nu stiu, am raspuns tarziu, scuza-ma dar nu am mai avut acces la net ca se stricase calculatorul.Si cati bani ai dat la doct si la anestezist, daca nu te superi sa-mi spui...

cum are si in partea cealalta si nu i la scos? e ceva strigator la cer sa sufere copilasul de 2 ori cand se putea rezolva dintr-o singura operatie bineinteles cu 2 taieturi dar suferea o data nu de 2 ori eu cand mam internat cu el in spital bineanteles ca se zicea ca are doar 1 si bineinteles pe masa de operatie doctorita i la gasit si pe al doilea este adevarat era f. mic dar i la scos si nu mai avem probleme si sa nu credeti ca desi a avut 2 taieturi nu a putut sari si alerga , iera ca un caprior nici nu ziceai ca e operat si bani nu iam dat cinestie ce acu un an jum .1mil la dr. 5sute la anestezist copilul sa simtit super operatiile sunt ca 2 firicele de ata una de 2 cm alta de 3,5cm

Mergi la inceput

Nu stiu ce s-a intamplat, parca parte din ultimul mesaj era al meu....ma rog, celalalt coit se prezinta bine, a zis pediatrul ca nu-l mai operam, ramenm totusi sub observatie pana la 1an, 1an si jumatate.Acum avem 11 luni.
Dar ce vroiam sa va intreb , operatia lui...care acum 2-3luni arata super, acum de cand a inceput sa mearga pe langa pat, mobila, sa se ridice singur ....a inceput sa fie mai rosie si in locul unde cursese si am dat cu rifampicina e mai umflata, as zice ca arata ca o basica cateodata.Pe 17 avem programare la doct nostru si am sa-i arat, ca el nu se uita pana acum, considerand ca arata bine...si asa era, numai de cand face efort s-a intamplat.Baietelul tau cum se mai simte?
Bafta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mateigabriel spune:

Buna fetelor!
Am aflat de hidrocel destul e tarziu si acum am intrat si noi in clubul vostru!
Am fost la un consult cu Matei al meu care are 2 ani si 3 luni si doctorul Danila Viorel mi-a spus ca trebuie sa il operez de hidrocel.Sunt foarte speriata de aceasta operatie mai ales din cauza anesteziei generale.
Am tot citi ce se poate gasi despre hidrocel dar tot sunt speriata.
Noi am fost la consulatie la Medicover si nu stim care sunt preturile la spital pentru operatii...cat v-a costat pe voi?daca puteti sa ma ajutati!Cat timp dureaza pana isi revine copilasul duin anestezie?Nici nu stiu cu ce anume sa incep ..am foarte multe intrebari..ce stiti de dr Danila?
Noua ne-a facut decalotare si Matei a ramas traumatizat...plus ca azi mergem iar si ma gandesc cu groaza cum o sa reactioneze...va rog mult daca se poate sa imi dati si mie detalii despre acest doctor...cum este la spital la Grigore Alexandrescu...ce anume sa luam ptr operatie...cat dureaza...ahhh....
Multumesc mult!

Mergi la inceput

draga matei gabriel, noi la doct viorel Danila l-am operat si noi, pare si cred ca este un tip de treaba, eu i-am dat 400ron lui + 200ron anestezistului, un tip gras, mucalit , zicea Danila ca ar fi cel mai bun.Mi l-a luat in salon pe la orele 13 si la ora 15.25 il adusesera in salon, era pe jumate treaz, asta e momentul cel mai nasol...gem...nu stiu daca de durere sau frica...dupa vreo 4-5 ore de somnolenta s-a trezit, a fost cumintel, molatic ( era si mic al meu , 4 luni). Nu ai voir sa-i dai sa pape 24 ore, decat ceai cate putin, apoi regim usor..sa nu se constipe probabil, am inteles ca piticii mai marisori ar trece mai usor peste interventie.
La spital sa ai ceai ptr pitic, sosete de pus in picioare ca se raceste corpul in urma anesteziei ( daca ai putea sa i le dai asistentei inainte de a-l duce in sala ar fi super, sa nu-l mai necajesti cand il aduce)..ce sa-ti mai zic?! bafta, o sa treceti peste asta...nu e asa rau !

Mergi la inceput

Scuzati..vad ca am la greseli..si m-am repetat..sta Matei pe capul meu si incearca sa butoneze si el..
A...noi ne-am operat intr-o duminica iar marti dimineata dr mirat ma intreba cum de nu am plecat inca acasa, pe la clinicile particulare am inteles ca seara ar si trimite copiii acasa, noi am prefarat asa fiind mic si noi suntem din Neamt.

Mergi la inceput