Mamici de pepenasi de iulie - august 2008 (111)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rontzy spune:

Thea-la multe luni inainte!sa fii sanatoasa!
Cami-FELICITARI!sa-ti traiasca DARIUS!
Irda,Gini-si eu tot pe langa Auchan stau!poate ne intalnim in IOR!
toate fetele!

rontzy,mamica lui David Andrei25.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Tocmai m-am intors de la Camy. Initial nu m-au lasat sa urc, cik s-au schimbat regulile si nu mai dau voie la vizite, dar apoi mi-a zis sa urc 10 min dar sa nu ma vada nimeni ca o omoara directoru ca m-a lasat. Si am reusit si io sa-l vad pe bb Darius. Doamne ce scumpel e!!! E blondut cum a visat Camy. Dormea asa frumos. S-a trezit cand am plecat si incepuse sa scartaie asa cu incetinitoru, asa simpatic era. Camy a zis ca a suportat foarte bine operatia, cel mai nasol a fost cand a trebuit sa se ridice din pat. Dar acum e ok. Vineri le da drumu, crek elibereaza rezerva pt mine
Bai, daca fi-mio n-are macar 4 kile jumate ma oftic de mor ca nasc cu cezariana, asa ca sper sa fie durduliu bine daca tot nu pup naturala

bujo 39+ cu Filip
album de nunta
bb stuff
burtik
mini Bujo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pica1 spune:

Marina, poate pt. 2 persoane nu o sa folosesti masina de spalat vase doar atunci cind gatesti ca se aduna mai multe, dar eu le string pe 2-3 zile si functioneaza de minune. Sa nu mai spun cind ai invitati... asta se intampla la mine o data pe saptamina... si vorbesc de cel putin 8 persoane...

35+4zile si SEBASTIAN zis BEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Narcis de ce intrebi? Vezi ca te bat, ca asa am intrebat si eu pe 14 iunie si pe 16 am nascut. Eu m-am prins intr-un final duminica seara, pt ca mirosea ciudat...zici ca era solutie de spalat gresia...mirosea a amoniac:)). Ma rog, mai iute asa. Apoi a citit si prostu' de mine ca asa miroase..noh, asta e, fuse si se duse! Ai grija, daaaa? Ti-as trimite eu garmastanul meu, ca am luat degeaba, madam Thea e o finutza.:)

Catalina nu te mai stresa. Stii tu, eu demult am facut o inventie si a devenit laitmotiv pe forum. Soacra e o combinatie intre limba engleza si limba romana..adica SO-ACRA. Asa de acra, daaaa? Ca daca era dulce, nu se mai povestea.:) Ignor total si grija de burtica. Restul sunt amanunte.

Ioana ma bucur ca te simti mai bine. Tu cum esti cu scurgerea aceea? Adica esti sigura ca nu-i lichid, daaa?

SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pica1 spune:

Fetelor, care dinte voi sta in Dr. Taberei? Ma intereseaza, ca dupa ce se naste Sebi poate o sa am cu cine iesi afara.

35+4zile si SEBASTIAN zis BEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Mada te rog, cand ai putin timp, sa adaugi la mine la listuta 48 cm, Apgar 10 si 39 saptamani(nu 38). Ms tare mult

Anna 39+ cu Ioana Maria
THIS IS IT!!!!!!
vinebarza
bebe
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

aaa, nu s-a deschis cap nou??deschide cineva sau ma bag eu?

a venit uscatorul...acum l-am pus in functziune,imi dau cu parerea mai tarziu!

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

am actualizat si eu semnatura!!! Wow ce frumos suna!!!

Anna de Ioana Maria
printesa noastra
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Anaxena, tu ce fel de uscator ai? Eu sunt foarte incantata de al meu, acu sa vedem cand o venii factura la lumina .
Masina de spalat vase, am si de-aia ca noi nu prea le avem cu spalatul vaselor ; o folosim de zor, nu stiu ce ne-am face fara. Inainte sa ne cumparam, eu gateam si Cristi spala vase si tare necajit era . Nici eu nu stiu cum am reusit sa indesam atatea intr-o garsoniera, cred ca daca le scoatem afara nu mai intra la loc ; noroc ca e o garsoniera neobisnuit de mare.

Didi de Aida Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

intrebare : astia cand zic max 7kg...eu cum le socotesc 7 kg uscate sau 7 kg ude?

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput