Mamici de pepenasi de iulie - august 2008 (111)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

anna bine ati venit acasa!

dana81 eu am vazut chiloti de unica folosinta de la tigex, se gasesc si la magazinele on line, exista 2 tipuri unii cu talie mai joasa pt nastere normala si unii ca o centura pt ceza

anka la curs dr neonat ne-a zis ca alcool de 70 grade e suficient pt buric, ea nu recomanda baneocin atata timp cat buricul e ok( ca doar e medicament si n-are rost asa aiurea) si nici pudra

despre termometru a zis ca cele mai putine erori le da cel cu cap flexibil, nu suzeta sau alte tipuri

M.A. 34s+! a inceput numaratoarea inversa
surpriza MARIA ANDREEA
sper sa fie bine samburelul si sa creasca mare!!!!!!!
http://bd.lilypie.com/k1Xkp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Anka, uscatorul de rufe este www.shopmania.ro/magazin~online-masini-de-spalat~produs-electrolux-edc-77150w~p-1673103.html" target="_blank">asta; nici noi nu avem spatiu, dar am reusit sa il inghesuim si pe el in bucatarie .
Despre buric, mie mi-a zis medicul cand ne-a externarnat sa ii dau cu alcool sanitar si baneocin pudra. I-a cazut dupa vre-o 2-3 zile de la externare si arata bine.

Punca, la cat de greu tin pasul cu ce se mai scrie pe forum ratasem mesajul tau; stai linistita, 2700 g nu e putin deloc. Eu am nascut-o pe Aida la 38 de sapt avand 2500 g si acum este foarte bine, a luat deja semnificativ in greutate, are aproape 2700 g (scazuse initial la 2350g).

Didi de Aida Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

A, si vad ca vorbiti de suzeta. Aida nu suporta asa ceva , imediat o arunca daca vede ca nu curge nimic din ea, da cum mana si o azvarle cat colo, enervata

Didi de Aida Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pica1 spune:

Hllo fetelor.

Imi este cam greu sa va urmaresc, dar macar incerc. De ce va e frica sa luati temperatura bb-ului rectal, nu e mare scifala Pentru mine a fost o mare incercare sa ii pun nepoatei mele un supozitor... eu il introduceam ... si el iesea... uite asa am incercat eu reo 5 minute... Pina si copilul se plictisise de esuarile mele..., dar am reusit pina la urma dupa ce mi-a zis sora mea ca pozitia copilului era total gresita. Eu zic totusi ca am avut circumstante atenuante ca aveam doar 18 ani, dar pina si la varsta aia am reusit....

35+4zile si SEBASTIAN zis BEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

didi, anka, dar din banii astia puteti lua masina de spalat cu uscator incorporat! eu asa am...

_

35+ cu ANA SOFIA

AMR 20 ZILE

Proiectul 2008 in derulare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Am venit de la doctor. Va povestesc mai incolo.

Repede vreau sa-i raspund Ankai. Da doar cu alcool pe buricut si nu cu altceva. Carnitza aceea ramane maxim 7 zile, dar e adevarat ca nu toti copiii o au. Si nu-ti face griji, nu se intampla nimic. Numai nu mai pune pudra acolo, pt ca-l usuca pe el dar "baza" ramane "lichida".

SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Neatza fete, la multi ani Thea!!!O luna...wooowwww

M-ati lamurit cu termometru, noi parinti inconstienti nici macar n-am cumparat unul, probabil ca trebuie sa o facem in viitorul fff apropiat...

Ankule, eu am gasit un wrap din ala, nu exact asa dar aproximativ in Ro...In fine, ceva de genul dar nu se pune dupa talie

Tecky, aici se interzice sprey-ul cu lodocaina la femei, mai mult de 80% dintre femei fac un fel de reactie alergica la lodocaina si face mai mult rau decat bine (cica).Si eu am intentionat sa-mi iau unul, antiseptic cu lodocaina si mi-a zis dr sa nu ma prinda cu asa ceva...Hmmmmm.Oricum era si pe lista mea dar am renuntzat...

Am fost si eu la farmacie sa imi cumpar preventiv crema pentru tzitzi, in cazul in care raneste bb...Si nu mi-au dat.Cica sa vin cu retzeta de la medic,cu tipul de piele, cu analizele facute ca au nu stiu cate tipuri de creme fiecare pentru un alt gen de nu stiu ce.Complicat.Nu-mi place asa.Si mami a uitat sa-mi trimita Garmastanul si Bepanthenul....Ufff

Intrebare intrebatoare

Cum imi dau seama daca e pipi sau e lichid amniotic?????????????????

Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22

Narcisa (37+)si Vil asteptand o

AMR 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pica1 spune:

Eu personal am o masina de spalat cu uscator incorporat. Sincer uscatorul l-am folosit foarte putin pina acum pt. ca nu i-am gasit adevarata utilitate. Poate ca la iarna cind nu o sa mai fie cald afara sau dupa ce se naste Bebi o sa il folosesc....Din ce stiu eu totusi uscatorul de sine statator care nu e incorporat intr-o masina de spalat este mai eficient decit celalalt.

Din toate electrocasnicele de bucatarie eu consider masina de spalat vase cea mai buna inventie si investitie, char daca eu sunt o persoana careia nu ii displacea de loc sa spele vase.

35+4zile si SEBASTIAN zis BEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrey2008 spune:

Vai iar am dormit azi aproape toata ziua ,dar macar acum ma simt si eu mai bine.

Felicitari proaspetelor mamici sa va traiasca pepenasi si sa fie sanatosi iar voua recuperare rapida.

THEA la multe luni inainte micuta luptatoare sa fii sanatoasa si sa te fereasca DD de toate relele.

ANKA parca tu ai zis ca nu ai gasit chiloti de unica folosinta,sa stii ca eu am vazut la farmaciile city farma si magazinele dm(carefour).

MADA cea fost mult a trecut,mai e un pic,curaj.

CATILIN incearca sa nu te stresezi,gandeste-te doar la minunea din burtica ta,eu cred ca toate soacrele sunt asa,nu stiu nimic altceva decat sa streseze.

ANNA bine ai venit acasa,sa-ti traiasca bebelina sa fie sanatoasa si papacioasa iar tie recuperare rapida mamico.

Ioana33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

pica1 asa este. un uscator separat e mai bun dar daca as avea o casa mai mare.... sa am o camera unde sa tin toate masinariile si sa nu ma impiedic de ele prin baie si bucatarie.... Cand o sa vina bebe sigur o sa folosesti si uscatorul. e foarte util si mai ales la iarna! pana la urma fiecare cu preferintele lui. uite si eu am prieteni care imi recomanda sa iau masina despalat vase ca e foarte utila dar am si o prietena care o are de 3 ani si inca nu a folosit-o , zice ca nu are nevoie. eu mi-am luat mobila de bucatarie recent si am lasat loc pt masina de spalat vase. o sa luam pana la urma dar pana ne mai revenim cu finantele de dupa reparatii o sa mai stam cu gaura sub blat....

_

35+ cu ANA SOFIA

AMR 20 ZILE

Proiectul 2008 in derulare

Mergi la inceput