Mamici de pepenasi de iulie - august 2008 (111)
Raspunsuri - Pagina 22
clabur spune:
multumesc ca m-ati bagat pe lista.
Acum sunt "oficial" in grup.
Prima mea fata este nascuta pe 7.04.1999 si o cheama Ania.
Din experienta va spun ca nu este nicio tragedie cu luatul temperaturii rectal. Eu asa am facut la primul copil si nu s-a intamplat nimic traumatizant, dar precizez ca am facut asta doar pana pe la 8-9 luni dupa care am trecut la metoda clasica pentru ca a fost bunuta si ascultatoare.
Pica eram curioasa ce imi raspunzi dar probabil ca nu ai reusit sa citesti mesajul meu. Spuneam ca Dr Herghelegiu pleaca pe 2 august in concediu. Eu sper ca voi naste cu el pe 1, dar vineri 18.07 voi merge la control si vom stabili atunci.
cu Ilinca si mami de Ania 9 ani.
anaxena spune:
quote:
citat din mesajul lui Didi81
Anaxena, tu ce fel de uscator ai? Eu sunt foarte incantata de al meu, acu sa vedem cand o venii factura la lumina.
Masina de spalat vase, am si de-aia ca noi nu prea le avem cu spalatul vaselor; o folosim de zor, nu stiu ce ne-am face fara. Inainte sa ne cumparam, eu gateam si Cristi spala vase si tare necajit era
. Nici eu nu stiu cum am reusit sa indesam atatea intr-o garsoniera, cred ca daca le scoatem afara nu mai intra la loc
; noroc ca e o garsoniera neobisnuit de mare.
Didide Aida Maria
eu am un www.emarkt.ro/d-4293-Uscator_de_rufe_Hotpoint_Ariston_TCD_751_EU" target="_blank">ARISTON HOTPOINT TCD 751
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
Didi81 spune:
quote:
citat din mesajul lui anaxena
intrebare : astia cand zic max 7kg...eu cum le socotesc 7 kg uscate sau 7 kg ude?
Ana-Mariade Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
In manualul masinii mele scrie ca rufe de bumbac 7 kg sau cuva plina dar sa nu fie indesate. Eu nu le-am cantarit ci am mers pe ideea de cuva plina. La sintetice parca scria ceva de genul jumatate de cuva.
Didi
de Aida Maria
anaxena spune:
Didi si celelalte mamici: m-am uitat pe tricourile sotzului pe blugi si pe alte chestii si au semnul de interzis la uscator..adiq eu ce usuc??chiar nu merg?
Didi tu ce-ai uscat cu uscatorul?
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
Maria,povestea nashterii

; noroc ca e o garsoniera neobisnuit de mare.