Mamici de pepenasi de iulie - august 2008 (111)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clabur spune:

multumesc ca m-ati bagat pe lista.
Acum sunt "oficial" in grup.

Prima mea fata este nascuta pe 7.04.1999 si o cheama Ania.

Din experienta va spun ca nu este nicio tragedie cu luatul temperaturii rectal. Eu asa am facut la primul copil si nu s-a intamplat nimic traumatizant, dar precizez ca am facut asta doar pana pe la 8-9 luni dupa care am trecut la metoda clasica pentru ca a fost bunuta si ascultatoare.

Pica eram curioasa ce imi raspunzi dar probabil ca nu ai reusit sa citesti mesajul meu. Spuneam ca Dr Herghelegiu pleaca pe 2 august in concediu. Eu sper ca voi naste cu el pe 1, dar vineri 18.07 voi merge la control si vom stabili atunci.

cu Ilinca si mami de Ania 9 ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

quote:
citat din mesajul lui Didi81

Anaxena, tu ce fel de uscator ai? Eu sunt foarte incantata de al meu, acu sa vedem cand o venii factura la lumina .
Masina de spalat vase, am si de-aia ca noi nu prea le avem cu spalatul vaselor ; o folosim de zor, nu stiu ce ne-am face fara. Inainte sa ne cumparam, eu gateam si Cristi spala vase si tare necajit era . Nici eu nu stiu cum am reusit sa indesam atatea intr-o garsoniera, cred ca daca le scoatem afara nu mai intra la loc ; noroc ca e o garsoniera neobisnuit de mare.

Didi de Aida Maria

eu am un www.emarkt.ro/d-4293-Uscator_de_rufe_Hotpoint_Ariston_TCD_751_EU" target="_blank">ARISTON HOTPOINT TCD 751

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

quote:
citat din mesajul lui anaxena

intrebare : astia cand zic max 7kg...eu cum le socotesc 7 kg uscate sau 7 kg ude?

www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii

In manualul masinii mele scrie ca rufe de bumbac 7 kg sau cuva plina dar sa nu fie indesate. Eu nu le-am cantarit ci am mers pe ideea de cuva plina. La sintetice parca scria ceva de genul jumatate de cuva.

Didi de Aida Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

Didi si celelalte mamici: m-am uitat pe tricourile sotzului pe blugi si pe alte chestii si au semnul de interzis la uscator..adiq eu ce usuc??chiar nu merg?

Didi tu ce-ai uscat cu uscatorul?

Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul-aug2008 spune:

capitolul 112

Mergi la inceput