Mamici de pepenasi de iulie - august 2008 (111)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

neata!!!

Sun , in primul rand LA MULTI ANI, micutei , dar puternicei THEA, pentru prima ei luna de viata!!

Daaaa....am vazut aseara pe ziare.ro, ca pe data de 21 sept vine Leonard Cohen!!!Iti dai seama ca vom merge..si noi pe aceasi melodie am deschis dansul la nunta..Numai ca noi sapt viitoare facem 2 anisori de cand ne-am casatorit!!!

Bafta azi la doctor, Sun!!!

Dana , bafta multa si tie la doctor!!!

LA mine azi e zi de cautat cadou pentru sotior; maine impliste 37 de anisori!!! Sapt viitoare facem 2 ani de casatorie!!! Asa mult imi place luna iulie!!!

Cristina 35+ ,cu Mihai Daniel

AMR 33 ZILE
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

SUN felicitari pentru implinirea primei luni!!

eu am ramas fara sotz, a plecat in spania...si azi tre sa vina uscatorul..cine-l urca pana la 4???

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

al 2lea mesaj frumos pierdut...da' nu ma las!
sunisor sunt sigura ca vei reveni cu vesti bune de la dr!
cristina ce cadou ii iei sotului? sau inca nu te-ai decsia la ceva anume?
...va invidiez ca mergeti la concert..si io vreu
atb cine sa te uite ?? noi?? na...fiecare scrie cand are timp, noi ne bucuram cand citim fiecare mesaj!
anoo te descurci tu..ii rogi frumos pe domnii care aduc uscatorul sa te ajute si sunt sigura ca o vor face!
revin la pareri termometru de bb: cel simplu cu cap mobil sau cel de ureche cu infrarosu (sau cu ce-o fi)?

Oana
33+ cu
o noua viata

filmuletz bb

Mergi la inceput

Mege groaznic forumul !!! NU stiu ce se intampla!!!

Ana, te descurci tu!! II rogi pe cei care vin cu uscatorul sa ti-l si urce la etajul 4...

Oana, ba da...m-am hotarat ce cadou sa ii iau, acu sper doar sa gasesc !!! Ii iau un obiectiv pentru aparatul foto ca m-a tot innebunit decand cauta unul mai performant decat cele pe care le are si am gasit eu un magazin tot cautand pe net care se pare ca ar avea...

Cu termometru , a fost o dicutie destul de lunga pe forum acu ceva timp!!! Mada zicea ca cele de urechi dau erori foarte mari !!! Oricum, cel simplu cu cap mobil ar da valorile cele mai corecte, asta a fost concluzia intr-un final!!! Acu nu stiu ce sa zic...si mie mi-e mila sa-l chinui pe bebe ...

AMR 33 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

eu shtiu ca ashtia de la curier nu merg in echipa, sunt singuri pe mashina

www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui anaxena

eu shtiu ca ashtia de la curier nu merg in echipa, sunt singuri pe mashina

Maria,povestea nashterii

Ana, pot fi si doi, depinde!!! Dar daca e doar unul singur, nu poti ruga un vecin sa ajute???

AMR 33 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

Buna dimineata! Azi ma duc doar dupa-masa la birou, asa ca dimineata o petrec cu voi.

sun, la multi ani micutei teodora pentru prima ei luna de viata, sa creasca mare, sanatoasa si fericita

oana, treaba asta cu termometrul ma intereseaza si pe mine, nici eu n-am cumparat din asta inca.

cristina, chiar, ce cadou ii cumperi sotului tau? Ziua sotului meu e saptamina viitoare si sint si eu in pana de idei. El zice ca nu vrea nimic, are tot ce ii trebuie.

atb, nu-ti fa probleme cu scrisul, de uitat nu te uitam. Si eu ma simt tare obosita in ultima vreme, dorm de rup. N-am facut din astea in toata sarcina.

marimar, ce putintel mai ai. Ceai de frunze de zmeur mai bei? Nici eu n-am spalat inca haine de bebe, n-am pregatit inca gentuta de spital, dar eu nu sint asa avansata ca si tine. Sint tare curioasa ce surpriza ai in burtica, eu pariez pe-un baietel

narci, ma distreaza cu nume ii da sotul tau micutei De musafiri cica un var de-al sotului face nu'sce tur prin europa si s-ar putea sa traga si pe la noi peste vreo 2 saptamini. Daca nu nasc pin-atunci.

ingry, deci tu esti capul rautatilor la lucrat. Si pe mine m-au intrebat mereu cit vin la servici, dar eu am ales ambiguitatea, mereu am zis ca vin cit timp ma simt in stare. Si-acuma, desi sint doar cu 50%, nu prea ma mai simt in stare sa merg juma' de zi la birou, da' n-am doctor sa-mi semneze concediu medical total, asa ca ma car every day la birou.

mariana, cum te descurci cu 5 copilasi in jurul vostru? Cum mai stati cu planurile de vacanta?

Hai ca ma duc sa-mi fac o cafeluta si dup-aia pun niste hainute de-a lui bebe la spalat. Dar mai trag cu ochiul pe aici.

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu79 spune:

'mneatza

Eu de la 4 la 7 am facut pauza de "meditatii" (a se citi ceva contractii) si apoi am adormit ca cizma pana la 10.

Sun- la multi ani Theei. Sa fie sanatoasa!

Dana- bafta la doctor azi!

Oana- noi am luat termometru cu infrarosu pt. ureche. Si eu am auzit ca da valori un pic mai mici decat cele reale, dar am zis ca il vom calibra la prima vizita a pediatrei acasa. Eu nu ma vad in stare sa pun un termometru rectal fetitzei mele. Nu stiu daca am facut bine sau nu, dar vom vedea.

Pupicei tuturor

Ralu
39+ Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

azi fac urat cu forumu' asta
ce de soti de iulie..si sotul meu are ziua saptamana viitoare sa ne traiasca sanatosi!
cristina stiu de discutia aia cu termometrele..numai ca avem si noi in casa o discutie..cine chinuie cupilu? sotu ca el n face asa ceva..io...pai da io sa-l chinui!? si uite asa..desi am testat cateva de alea cu infra si dau erori zdravene..dar cu ala cu cap mobil se poate lua temperatura si la sub-brat..nu!?
turtu pai..si daca nu e dr care sa-ti dea concediu...tu mergi la job asa cu 50% pana cand?

Oana
33+ cu
o noua viata

filmuletz bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns estrella80 spune:

Neatza fetele!!!

Camy felicitari pt micutul Darius!Sa va traiasca si sa fiti fericiti alaturi de el!!Iar tie refacere rapida!

Sun la multi ani si tie pt prima luna din viata micutei voastre fetite Thea!!!Bafta la doctor!!

Oana eu am luat la sfatul fetelor de aici de pe forum si dupa un studiu de piata bine realizat, un termometru electronic din silicon de la Chicco cu capatul flexibil. Sa speram ca e ok, si ca nu va avea mai deloc nevoie de el. Mi-e mila totusi ca temperatura i se va lua rectal, dar decat sa dea erori!!

Mai fetelor spuneti-mi si mie.... sunt semne ceva de nastere daca ma cam tine mijlocul pe orizontala si ma m ai si inteapa di cand in cand.. sunt un pic stresata mai ales dupa ce doctorul mi-a spus ca am si colul scurt!!Poti sta multicel cu colul scurt, nu?Nu e obligatoriu sa nasti, nu?

36+

Mergi la inceput