Mamici de pepenasi de iulie - august 2008 (111)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Cami, sa-ti traiasca baietelul, sa fie sanatos si norocos si sa va aduca numai bucurii!

Cristina_26 teoretic rar se mai intoarce dupa 36 de saptamini, dar practic stiu mai multe fete carora li s-au intors si dupa, in special cele care mai avusesera un copil in pelvina pina in ultimele saptamini si se intorsese...

Aici la 36-37 de saptamini se incearca "external version" dar nu cred ca in Romania se practica...Sansele de reusita sunt cica in jur de 60%.Mie nu mi s-a putut face asa ceva din pacate, fiindca aveam nivelul lichidului amniotic scazut...
Aceasta intoarcere nu se face bineinteles la placenta previa, lichid amniotic in cantitati mici si nici daca bebe este deja angajat bine (coborit)...
Sper ca totusi sa binevoiasca...

Sursula imi pare rau ca ai avut asemenea griji...Aici nu se uita nimeni la circulara sau esarfa sau nodul de cordon in trimestrul 3...Am intrebat si eu de citeva ori, dar au zis ca nu este motiv de cezariana.

Burtica dupa cezariana la mine s-a retras in 2 saptamini...dar eu am o conformatie mai feminina, pun totul numai pe fund si pe solduri...

pica stai linistita cu greutatea bebelusei. Fetitele mele au fost intotdeauna micute, penultima avea 2580 g la 38+2 si totusi s-a nascut cu peste 3 kg!

Mie wrapul mi s-a parut complicat de infasurat la inceput...Si nu mi-a placut si din motivul ca nu-l apara pe bebe de soare sau ploaie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Felicitari Camy!!! Refacere rapida, bebe sanatos si mancacios, iar tu sper sa inchei in sfarsit perioada stresanta si trista prin care ai trecut si sa rasara in sfarsit soarele

Mai fetelor, eu nu reusesc sa mai tin pasul cu voi, intru doar si rasfoiesc ce ati mai scris. Noi suntm bine, Aida mananca bine si creste vazand cu ochii .
Azi am primit cadou de la prieteni un uscator de rufe Electrolux si l-am si testat. Sunt incantata, usuca bine rufele si ies moi si pufoase .

Didi de Aida Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrey2008 spune:

Am citit asa mai mult in diagonala,nici acuma nu ma simt chiar asa bine si daca nu-mi revin o sa trec pe la camera de garda sa vad ce si cum ,eu tot astept sa treaca.Am intrat mai mult de curioasa sa vad daca a nascut CAMY si ce a purtat ea acolo in burticel 9luni.
FELICITARI CAMY REFACERE RAPIDA SI SA_TI TRAIASCA BEBE DARIUS SA FIE SANATOS SI PAPACIOS
Merg sa dorm ca mi-e asa somn si am dormit azi aproape toata ziua nu stiu ce-i cu smnu asata pe mine,sper ca maine sa fiu mai fresh.
Va pup pe toate.Noapte buna.

Ioana33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atb spune:

Felicitari Camy!!! Bun venit pe lume bebe Darius, sa fii sanatos si fericit alaturi de parintii tai!!!

Mai fetelor, eu ma simt asa de obosita in ultimul timp... e drept ca si umblu mai toata ziua incoace si incolo, dar nu pot a zic ca depun totusi prea mult efort fizic, si totusi, uneori parca mi se inmoaie genunchii. Am luat Ca, acum iau Fe, si mai beau si suc din sirop de coacaze negre pt. ridicarea tensiunii ca am o tensiune destul de scazuta. La calculator am acces abia seara, si atunci dupa ce citesc ce-ati scris pic de somn, de-abia reusesc sa mai incropesc un mesaj. si mi-e ciuda ca parca tot la distanta stau de voi desi dupa sesiune mi-am propus sa fiu mai activa. Sper sa nu ma uitati de tot, eu fac tot posibilul sa scriu. Va pup pe toate!

Adriana 36+ AMR 26 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingry spune:

Turturica. pai pe laptop lucrez. Ideea e ca una din camere e amenajata special pentru office, altfel probabil ca m-ai vedea cu laptopul printre zarzavaturi la bucatarie, ori pe la TV, etc. Si asa, incerc sa tin picioarele pe sus pe sub birou, dar din pacate nu ajuta. Doctorita a zis clar ca trebuie sa stau cu intreg corpul la orizontala pentru a vedea niste schimbari; si are dreptate dimineata arata mai binisor, desi nu sunt total desumflate.

Mie tot timpul in viata mi s-a intamplat ca atunci cand a fost un moment cheie, mai dificil, toate au venit buluc. La mine nu merge cu trecem peste aceasta situatie mai grea, peste o vreme mai apare ceva. Nu tata, la mine vorba americanului "When it rains, it pours" . Dar multumesc lui Dumnezeu ca intotdeauna s-au rezolvat toate cu bine.

Ingry 37+ Alexandru David

Mergi la inceput

Mobriq, de unde concediu medical? Am promis sus si tare ca io voi lucra pana in ultima clipa. Asta este, imi asum consecintele acum . In plus nu e chiar asa usor, eu lucrez intr-un grup de cercetare al unui spital universitar (si ca sa ma laud, premiul Nobel in medicina acum doi ani a fost luat de un profesor de aici) si pe toata durata vacantei sefului (directorul acestui grup) eu sunt persoana de contact pentru toti cei cu care avem contracte/proiecte/papers (multi doctori, persoane din mediul academic de la faimoase universitati din State). Tot ceea ce se intampla in interiorul grupului trebuie sa treaca acum prin filtrul meu, pe langa toate proiectele mele individuale...Imi place mult jobul pe care il am, desi uneori simt nevoia sa ma "plang" si va multumesc pentru intelegere.

Narcisa, din pacate nu se prea poate face nimic in legatura cu picioarele. Faptul ca ai avut entorsa la piciorul stang nu cred ca are vreo legatura, in general stangul se umfla mai tare pentru ca centrul de greutate al bebelusului este pe stanga. cel putin asa stiam eu, poate gresesc...

Mariana_1976, nu mi-au facut nici un fel de analiza in leg cu unflatul picioarelor. Doctorita mi-a spus clar ca nu e nimic de facut. Apoi si mama s-a confruntat cu aceasta problema si se pare ca e ereditar. Da, e caldura mare, toata luna iunie temperaturile au excelat intre 37-40 grade. Dar avem aer conditionat in casa, deci chiar nu sufar de caldura deloc. Mie cred ca au inceput sa mi se umfle de prin luna 3-4, dar acum au ajuns de neconceput...Eh, sper sa mi se desumfle si mie ca prin minune imediat dupa nastere

Punca, imi pare tare rau pentru aceste vesti. In legatura cu greutatea, chiar nu cred ca trebuie sa bagi in seama. In stadiul asta avansat al sarcinii greu se poate spune cu precizie greutatea bebelusului, de cele mai multe ori aceste aproximari sunt eronate. Aici in State de aceea nici nu se spune cat cantareste bebe.

Mergi la inceput

Cami, draga de tine, felicitari!!! Sa iti traiasca bebe Darius!!! Sa fie sanatos, mancacios si sa va aduca numai bucurii!! Ma bucur nespus pentru voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Neata,

Ma rog, pt mine e pranzul deja:)).

Aseara n-am mai intrat...probleme tehnice.

Cris vazusi ca de maine putem cumpara bilete la Leonard Cohen? Dragos e ultra fericit, pt ca a gasit cadoul perfect pt aniversarea casniciei noastre!:)(noi am si deschis nunta pe Dance me to the end of love)

Astazi mergem la doctor...am emotii...

Nici un pepenash pe harta zilei? Apropos, Ruxi mi-a trimis pe sms poezica si pt Camy, insa a intrat doar jumatate. Nu stiu unde e problema dar mai incercam, daca nu...luni.

Pup

SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Si daca tot e o zi de bocit, autentica, pe langa "Dance me to the end of love", mai bagam si o "Floare de iris"....asa...pentru IUBIREA vietilor noastre...THEA!

SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

BUNA DIMINETAZA!!!

THEA SA FII SANATOASA GALUSCA SI IUBITA...

SUNULE,bafta la medic sa veniti cu vesti bune!!!!

Ma duc iar in pat poate mai trag un pui de somn, si eu diseara ma duc la dr si abia astept....

37 si

CLARA ANDREEA

AMR

19 zile

Mergi la inceput