Mamici de pepenasi de iulie - august 2008 (111)
Raspunsuri - Pagina 14
oanasm spune:

moama cat am avut ce citit!!! bravos!!! asta da atmosfera...si ce de pepenashi!!! asa ca..
felicitari mamici si refacrere rapida!!!! pepenashilor le doresc sa fie sanatosi, papaciosi si fara colici!!!
mey....ati facut toate nishte prunci frate..de-ti fura ochii!!! i-am vazut pe toti, si-s minunati..sa va traiasca sanatosi!
bun venit noilor gravidute si nastere usoara!
mona ma bucur multa sa vad cate un mesaj de la voi! insemna ca incet lucrurile se indreapa!
cris La multi ani si de la mine! (cu intarziere..dar deh..asa e cu vagabonzii astia
) si io sper sa se intoarca puiutzii nostri!! dar de ce zici ca speri ca pana sapt viitoare sa se intoarca? daca se intoarce si mai tarziu!? sau planificati cu dr ceva!?
de dara mai stim ceva? ca io n-am citi nik..sau n-oi fi observat mesaju cu pricina..
la noi a fost asa placut azi incat toata ziua am fost pe coclauri
..si vazand prognoza pe maine...adica tot pana-n 25 de grade...bag un repetir ![]()
pupici la toate toate toate!!!! 
Oana
33+ cu

o noua viata
filmuletz bb
M&M spune:
Dma, cum adica arati cam rau???!!! Poate nu s-a exprimat corect d-na dr...Oricum, stai linistita ca bebe Maria stie ce e mai bine pentru ea si o sa mai stea la tine in burtica ..
Cristina
35+ ,cu
Mihai Daniel
AMR 34 ZILE

" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
M&M spune:
Da' greu mai merge forumu'!!!
Oana, te dadusem disparuta!!!!
Mai asa mi-a zis doctora , ca dupa sapt 37 scad sansele ca bebe sa se mai intoarca fiindca el saracutul tot creste si, teoretic nu ar mai avea cum sa se intoarca...
Cristina
35+ ,cu
Mihai Daniel
AMR 34 ZILE

oanasm spune:
quote:
citat din mesajul lui cristina_26
Oana, te dadusem disparuta!!!!Mai asa mi-a zis doctora , ca dupa sapt 37 scad sansele ca bebe sa se mai intoarca fiindca el saracutul tot creste si, teoretic nu ar mai avea cum sa se intoarca...
Cristina35+ ,cu
Mihai Daniel
AMR 34 ZILE
nush ce se intampla cu forumu' asta...ma rog..
credeam a ati stabilit sau urmeaza sa stabiliti ceva cu dr daca Mihai nu se intoarce pana sapt viitoare..dr meu a zis ca na....se poate intaorec pana la 40s...bine ca sansele scad pe masura ce trece timpul si bb creste..na noi ii incurajam pe fecioarshii astia sa se intoarca..dar daca nu vor...sa fie sanatosi dragii de ei!
Oana
33+ cu

o noua viata

filmuletz bb
oanasm spune:
aa...am si io o intrebare legata de termoetru de bb...
io din cate am citit cele mai ok sunt cele cu cap mobil...si temp se ia rectal-sotu e ingrozit si m-a ingorzit si pe mine, ca na...cine dintre noi 2 va chinui cupilu'!? si ca sa luam de ala de ureche..sau frunte..cu infra-rosu...desi i-am dovedit in magazinca nu sunt ff eficinete (cate termometre de astea am incercat atatea valori alt temp am avut..inclusiv 26.8
)
Oana
33+ cu

o noua viata
filmuletz bb
M&M spune:
quote:
citat din mesajul lui oanasmquote:
citat din mesajul lui cristina_26
Oana, te dadusem disparuta!!!!Mai asa mi-a zis doctora , ca dupa sapt 37 scad sansele ca bebe sa se mai intoarca fiindca el saracutul tot creste si, teoretic nu ar mai avea cum sa se intoarca...
Cristina35+ ,cu
Mihai Daniel
AMR 34 ZILE
nush ce se intampla cu forumu' asta...ma rog..
credeam a ati stabilit sau urmeaza sa stabiliti ceva cu dr daca Mihai nu se intoarce pana sapt viitoare..dr meu a zis ca na....se poate intaorec pana la 40s...bine ca sansele scad pe masura ce trece timpul si bb creste..na noi ii incurajam pe fecioarshii astia sa se intoarca..dar daca nu vor...sa fie sanatosi dragii de ei!
Oana33+ cu
![]()
o noua viata
![]()
filmuletz bb
Oana, da, cel mai important e sa fie bebeii sanatosi; noi facem orice pentru binele lor....
Cristina
35+ ,cu
Mihai Daniel
AMR 34 ZILE

dma2007 spune:
cica sunt cam galbena, cam palida
M.A.
34s+!
a inceput numaratoarea inversa
surpriza
MARIA ANDREEA sper sa fie bine samburelul si sa creasca mare!!!!!!!

http://bd.lilypie.com/k1Xkp2.png
M&M spune:
quote:
citat din mesajul lui dma2007
cica sunt cam galbena, cam palida
M.A.34s+!
surpriza
![]()
MARIA ANDREEA
sper sa fie bine samburelul si sa creasca mare!!!!!!!
Analizele cum ti-au iesit????
Cristina
35+ ,cu
Mihai Daniel
AMR 34 ZILE

dma2007 spune:
calciu si hemoglobina mai mici, dar lasa ca n+am nimic!
daca BB e bine si eu sunt super bine!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ei sa fie sanatosi!
stateam si ii ascultam inimioara si ma gandeam:ce minune!Dumnezeu e mare,si chiar e un mare dar sa ai un mic suflet in burtica!
ar trebui sa-I multumim in fiecare zi pentru darul asta!
M.A.
34s+!
surpriza
MARIA ANDREEA sper sa fie bine samburelul si sa creasca mare!!!!!!!

M&M spune:
quote:
citat din mesajul lui dma2007
calciu si hemoglobina mai mici, dar lasa ca n+am nimic!
daca BB e bine si eu sunt super bine!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ei sa fie sanatosi!
stateam si ii ascultam inimioara si ma gandeam:ce minune!Dumnezeu e mare,si chiar e un mare dar sa ai un mic suflet in burtica!
ar trebui sa-I multumim in fiecare zi pentru darul asta!
M.A.34s+!
surpriza
![]()
MARIA ANDREEA
sper sa fie bine samburelul si sa creasca mare!!!!!!!
Dma,

Da, si eu incerc sa ma bucur de fiecare clipa petrecuta cu bebe in burtica...

Cristina
35+ ,cu
Mihai Daniel
AMR 34 ZILE