Mamici de pepenasi de iulie - august 2008 (111)
Raspunsuri - Pagina 13
M&M spune:
Marimar, niciun semn ca se apropie momentul
????
Cristina
35+ ,cu
Mihai Daniel
AMR 34 ZILE

" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
marimar spune:
Ileanna, felicitari pentru Vladut!!
Narci, eu stiu ca wrap-ul vine din America Latina, se poarta mult in Argentina, Chile, Mexic, ma gindesc ca si in Brazilia, sub diverse forme si probabil denumiri. S-a observat ca daca sint tinuti in wrap copilasii pling mai putin, au o pozitie comoda infasurati cumva in jurul corpului mamei care isi pastreaza libertatea de miscare si nici pt ea ( si spatele ei )nu e greu sa-i tina astfel in brate.
Turtu, cum sa nu iti dea concediu medical, nici un alt medic nu iti poate da daca al tau e plecat??? Cum sa muncesti pina nasti????? Offffff...
Cristina, cum e bebe, s-a intors??
Diana, felicitari pentru Iulia, LA MULTI ANI !!!
-------
vine bebe 3, surpriza
........
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !
M&M spune:
Marimar, din pacate bebe nu s-a intors, inca...
Da' eu tot sper!!!
Cristina
35+ ,cu
Mihai Daniel
AMR 34 ZILE

marimar spune:
Cristina, nici cel mai mic semn, he he si nici nu ma grabesc, sint oficial in sapt 39 si cred ca bat recordul: nu am spalat sau pregatit nici o hainuta sau bagaj de spital, nici macar nu am montat patutul lui bebe . Am tot avut musafiri, am fost ocupata cu altele.....io simt ca bebe mai sta asa ca nu ma grabesc....
Sint mareeee
, am pus 20 de kg cel putin...ma rostogolesc ca un balon!!! Dar mi-e bine!!
-------
vine bebe 3, surpriza
........
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !
M&M spune:
Marimar....si tu cu musafirii pe cap
??!!! Sper ca ati scapat, macar acum sa stai linistita!!!
Cristina
35+ ,cu
Mihai Daniel
AMR 34 ZILE

ladymina77 spune:
Felicitari si din partea noastra noilor mamici,sa aveti parte de bebelusi sanatosi si frumosi si voua refacere usoara!
Noi suntem bine ,tot mai grele ,ma omoara efectiv caldura asta mai ales cand trebuie sa gatesc.
Am fost si la control la 36s,bebe ANDREEA era bine ,marisoara dar nu exagerat ,avea aprx.3 kg,medicul ne-a spus ca o sa aiba maxim 3.600 la nastere si nu 4 cum mi-a zis cu 2 luni inainte dupa ritmul de crestere pe care il avusese la acea data.
Oficial suntem in sapt 38,numai bine pe cand termina si Bogdan cursul de inot speram sa vina si bebe ,daca s-ar naste de ziua mea ar fi si mai bine ,un cadou frumos .
Pt fetele care au nascut ,pt ca nu mai tin minte de acum 9 ani,ati simtit cand s-a angajat bebe?Eu simt de vreo 2-3 zile ca ma apasa ceva si parca mi-as pierde burta ,desi nu e mare.Oare asta sa fie un semn ca s-a pozitionat?
Sper sa treaca repede zilele astea pt ca nu mai am rabdare sa o cunosc pe printesa desi trebuie sa recunosc ca mi-e putin frica fata de nasterea cu Bogdan pt ca atunci habar nu aveam ce ma asteapta.Ma rog la Dumnezeu sa ne ajute pe amandoua.
Si inca ceva o rugaminte pt fetele care modifica lista,DPN-ul este 28.07.08 ,numele este Andreea ,surioara de Bogdan (28.05.99).
Referitor la persoana pe care o sa o anunt daca este cazul inca nu stiu pe care dintre voi as putea sa va deranjez.Momentan am notat un sg nr de tel,desi nu stiu daca sa indraznesc sau nu.Mai vedem .
Pozele bebelusilor sunt dea dreptul super,ma topesc cand le vad,ador copilasii nou-nascuti.
Va pup si va doresc o seara racoroasa.
37+
mina
sursula spune:
Pup fetele si pepenasii!
N-am mai intrat pentru ca :1).am fost f. suparata din cauza dublei circulare de cordon si a unui posibil nod-am mers la mai multi dr si in cele din urma se pare ca va trebui sa-l intalnesc pe Tudorel cu aproape 3 saptamani mai devreme:pe 24 iulie.Am niste emotii!!!!
si 2)am avut filmari care, desi imi tin spiritul viu si ma deconecteaza sunt totusi destul de solicitante ,iar la sfarsitul zilei nu prea mai sunt in stare de nimic.
Ma duc sa ma mai delectez cu pepenasii si ...mai scriu:)
DMA,GINI

narcisa.s spune:
Gata Irda, m-am uitat...M-am prins de schema.
Marimar, acum stiu, am vazut la Irda.As poarta indienii din rezervatii.Mi-am luat si eu unul din asta da din Romaniaca...La Cris nu stiu daca i s-a intors Mihaitza dar cica isi schimba stilul de viata si de acum inainte sta numai in 4 labe si umbla numai in 4 labe...Eu asa am inteles...Numai ca avea o problema cum sa scrie la comp dar cica gaseste ea o solutie
Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22
Narcisa (37+)si Vil asteptand o 
AMR 3
M&M spune:
Narci...

, mai lipseste pe strada sa umblu in patru labe!!!
Offf, acu serios vorbind eu tot sper ca pana sapt viitoare sa se intoarca si puiutul meu..
Sursula,,,,ma bucur ca ai mai dat un semn!!! Deci , saptamana viitoare esti programata la cezariana!! Stai linistita , sunt sigura ca totul va fi bine cu bebe Tudor!!!
Cristina
35+ ,cu
Mihai Daniel
AMR 34 ZILE

dma2007 spune:
CAMY FELICITARI!!!!!!!!!!BUN VENIT DARIUS!!!!!!!!!!
punca stai linistita ca Dumnezeu are mare grija de pepenasi!
sursula ma bucur din suflet ca esti bine! ce putin mai e pana pe 24!
eu am venit de la dr: iau magne b6 pana la nastere, dr a zis ca arat cam rau, col scurt dar inchis, mi-a monitorizat si BB ( are batai de la 133- 160) cica e bine
d-na dr a zis ca trebuie sa mai stea macar 2 sapt! o sa bag nospa la greu
M.A.
34s+!
a inceput numaratoarea inversa
surpriza
MARIA ANDREEA sper sa fie bine samburelul si sa creasca mare!!!!!!!

http://bd.lilypie.com/k1Xkp2.png