Mamici de pepenasi de iulie - august 2008 (111)
Raspunsuri - Pagina 12
turturica spune:
Fetelor, am venit de la birou, mincat si-am dormit 2 ore jumate. S-a mai dus o zi in ritmul asta.
dia, felicitari pentru bebe miruna, sa creasca mare, sanatoasa si papacioasa 
camy, felicitari pentru bebe darius eduard, sa creasca mare si cuminte, iar tie refacere rapida si usoara 
monica, mi se mai intimpla si mie sa uit de ceaiul de frunze de zmeur, mai ales in zilele calduroase. Noroc ca mi-ai adus aminte, ma duc sa-mi pregatesc.
De intrebat am mai intrebat mamele locale, insa fiecare cu alta parere. Cred ca o sa-mi ascult instinctul si o sa vad cum ma simt in continuare.
punca, mie nu mi se pare mica bebelina ta la 2.700 kg la 35 de saptamini, citeodata doctorii astia din romania sint mult prea panicosi.
narci, pina la urma ati ramas la numele de anais?
diana, la multi ani iuliei, sa creasca mare si iubita 
irina, bine ai revenit, sint convinsa ca incetul cu incetul o sa va intrati in ritm, nu-ti fa probleme daca esti mai putin activa o vreme 
cristina, tu povesteai de oboseala acu' ceva vreme. Cum te mai simti acuma, mai esti obosita? Ca eu am niste stari de-mi vine sa ma lungesc intruna.
bubu, marimar, oana, biri????
35+
Gabriela82 spune:
am pus si noi 2 poze noi la pepenasi.
noi am stat conectate de dimineata de la 8.30 pana pe la 17, am zis ca nu mai adoarme cupilu si am fost si singure acasa toata ziua.
am vazut ca vorbiti de semnele de pe corp, si noi avem unul pe piciorus in spatele genunchiului si nu este din nastere. este o pata rosiatica si a aparut dupa ce am venit acasa si nu stiu de la ce, nici pediatra n-a stiut ce sa zica. oare va trece?
fetelor pe voi va doare burtica, eu am niste dureri cateodata ...
la mine burtica s-a retras aproape de tot dar am ramas cu kg in alte locuri si nu stiu cum o sa scap de ele cu programu' asta, mananc numai pe fuga si nu intotdeauna ce trebuie
.
GABRIELA
de rasfatata mica IRINA PAULA
Irda spune:
Anca....wrap-ul mi l-a trimis mama din Italia ca eu aici n-am gasit de cumparat! A luat ea material si i-au iesit 3! Mi le-a trimis pe toate....dar sunt asa de ...pentru printeseeee
Pe mijlocul wrap-ului au unul o printesa si unul un castel....ca determinare a mijlocului wrap-ului! E super misto cu el, Antonia adoarme in maxim 5 min de cand o pun in el si pe mine nu ma doare spatele ca e distribuita uniform greutatea bebelui!
Cu actele....decat sa-l trimit pe al meu mai bine ma duc cu bb in wrap...pe langa ca e ffff ocupat de nu-si vede capul de munca mai e si "alergic" la cozi...

Giny....noi stam pe langa Auchan....poate ne intalnim in parc, cand o sa iesiti si voi la plimbare!
IOR e tot una cu Titan?...adica noi ne plimbam prin zona cu bisericuta de lemn.
mcoca spune:
punca, si mie mi-au zis la 37s ca Maya are 2600, si ca va avea la termen (adica la 41s, 3200). Toata sarcina m-au stresat ca o sa fie mica, si a avut la 40s 3400. ASa ca lasa-i in colo cu estimarile lor!!!
Vicky si
Maya (27.06.2008)
M&M spune:
Turtu, starea de somnolenta si oboseala au fost prietenele mele cele mai bune toata sarcina, aproape. Imagineaza-ti , ca eu ieri la pranz am dormit 3 ore si , as mai fi dormit daca nu suna telefonul...
Azi nu am reusit sa dorm decat o ora...![]()
Gabriela, e o scumpa Irina!!! Cum doarme ea asa ca un ingeras, cumanutele sub cap!!!
m-am amuzat cu " gogosarii"!!!
Cristina
35+ ,cu
Mihai Daniel
AMR 34 ZILE

" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
clabur spune:
Buna,
sa va dau datele mele:
DN: 4.08.1975, UM: 16.11.07, DPN: 1.08.08
Voi naste la Euroclinic cu dlo dr Herghelegiu
Pica dr Herghelegiu pleaca in concediu pe 2.08 si se intoarce la sfarsitul lui august. 1 august este ultima zi cand opereaza. Eu din pacate sunt obligata sa fac cezariana datorita unei hepatite C pe care am descoperit-o dupa ce am nascut prima fata.
Pentru ca la fiecare masuratoare de pana acum fata mea a iesit cu cca 10 zile mai mare, mi-a spus dl dr ca este ok sa ma opereze pe 1 august. Voi merge vineri la ultimul (cred) control.
Eu facand drumul de la Constanta la Bucuresti trebuie organizate toate foarte bine.
Pupici la toate mamicile, superbi bebei.
Claudia mami de Ania si
cu Ilinca
narcisa.s spune:
Irda ce e ala wrap???
Turtu, eu ii zic asa, Anais.Mama ii zice Anais...Vil ii zice Ciki Ciki.Sper ca nu va avea numele Ciki Ciki.Nu mi-ai zis cine vine peste 2 saptamani....
Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22
Narcisa (37+)si Vil asteptand o 
AMR 3
bubuleana spune:
Buna dragutele!
Am fost azi la dr, situatia neschimbata: fara contractii, tot 2 degete deschidere col dar este inca necopt. Bebe a mai tot crescut, n-a mai vrut sa-mi spuna estimarea greutatii a zis ca mi-o zice la nastere! ![]()
In concluzie sambata mergem la spital sa declansam travaliul cu perfuzii de calciu ca nu mai tine. De-abia astept!
turtu:
hai ca si tu te apropii cu pasi repezi!!
eu nu am luat deloc ceai de zmeur pt ca efectiv nu am gasit la nici un plafar. In schimb am mancat ananas (am citit ca si ananasul ajuta la travaliu) si am mai baut cateodata ceai de zmeura.
mona: sper sa iti fie din ce in ce mai bine iubita! 
sun: ce tare cu furatul si contorsionismul!! Mai crede cineva in kestiile astea?? 
Camy: felicitari pentru Darius!!!
Bujo: eu zic sa nu iei de buna estimarea greutatii, este posibil sa fie o eroare de 500 gr in minus. Dar daca te simti mai ok sa faci cezariana poti face, importanta este sanatatea puiutului, restul sunt detalii, vorba inteleapta la lui Sun. Si eu ma astept la un bebe de 4 kg dar vreau sa incerc natural si daca nu merge trecem la ceza.
bubuleana
39+ 
Irda spune:
Narcisa.....e o "esarfa" lunga de 5m si lata intre 0.50-0,70m dintr-un material semielastic in care tii copilul ca in marsupiu..decat ca sta muult mai bine in el decat in marsupiu(ca am si de-ala si nu pot s-o pun in el inca...se "balangane" ca-i mica inca).
In asta se pot purta copii de la nastere si pana devin mai marisori.....daca mai vor sa stea ei!![]()
Da un search pe gogoo sa vezi cum e .....sau in albumul Antoniei la 2 luni...ne vezi pe noi purtandu-l
marimar spune:
Oana, felicitari pentru Daria Maria
Caprioara, felicitari pentru Ilinca
Ana_a felicitari pentru Matei
Dia, felicitari pentru Miruna
si Camy felicitari pt bebe Darius !!
Mamicilor, sa aveti laptic si bebei mincaciosi, sanatosi si dormiciosi si daca se poate, fara colici !!
-------
vine bebe 3, surpriza
........
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !