Mamici de pepenasi de iulie - august 2008 (111)
Raspunsuri - Pagina 11
bujo spune:
Ce scumpik e Miruna, io ma tot minunez cat de bine arata bebeii astia... si cand te gandesti ca abia au iesit din gaoace.
bujo
39+ cu Filip
album de nunta
bb stuff
burtik
mini Bujo
Gini75 spune:
Bujo, se depun 3 dosare dupa nastere (in general le depun taticii
). In principiu toate se depun in acelasi loc (la serviciile de asistenta sociala de pe langa primarii):
1. trusoul pentru nou nascuti
2. alocatia pentru nou nascuti sau prima de nastere
3. alocatia de stat pentru copii.
Nu au legatura cu salariul dat de angajator la nastere.
Am pus acum ceva vreme pe mailul comun un document cu actele care sunt necesare pentru acordarea acestor drepturi.
Irda spune:
Gini, saru'mana de info, ca eram tare habarnista in privinta asta!
Pe Antonina am scos-o afara pe la 2 saptamani asa...ca eram eu cam varza de oboseala si nu-mi venea sa ies cu 2 la pachet afara, dar dr mi-a zis sa ocolesc aglomerarile de persoane (gen mall, supermarchet, cozi diverse) pana cand ii facem vaccinul ala de 2 kile jumate....
Voi l-ati facut?
Pe Dari am scos-o tot cam asa...pe la 2 saptamani de viata, intai prin fata blocului un 5 min.....desi cu geamul deschis am stat de cand am adus-o acasa....ca era fff cald....spre 35-37 de grade si n-aveam AC.
anaxena spune:
eu sunt super mega obosita
felicitari camy pt baietel!!!!
terorista nu a vrut sub nicio forma sa doarma intre 8 si 13 si eu eram chiuana de somn
pe de alta parte am descoperit ca prefera tetina de cauciuc si nu cea de silicon,i-am luat azi de la chicco de cauciuc si e innebunita dupa ea,ca observasem ca la cea de la avent tot facea fitze in ultimul timp
am luat si glicerina cu nistatin,am cautat in tot orashul de mi-a venit rau
maine imi vine uscatorul de rufe,vai abia ashtept!!
la mine in casa zici ca a fost razbel si eu nu am nici cel mai mic chef de curatzenie,dar tre sa fac!
in rest, tzatzele la fel,mi-am mai luat o crema azi CICATRIZIN sa vedem ce face asta,am bagat fara gluma milioane in creme pt sfarcuri si uite cum fac luna si nu mi-au trecut 
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
Gini75 spune:
Irda, nu am facut vaccinul BCG, fiindca nu avem inca 2 kile jumate. Pana martea viitoare (caci numai marti se fac la Polizu) sper sa crestem sa ajungem la greutatea asta.
Mie mi-a zis sa nu o scot deloc din casa pana la vaccin si nici sa nu primim pe nimeni in vizita.
Abia astept sa creasca un pic sa iesim prin parc (noi stam la 3 minute de IOR si ar fi foarte bine pentru ea sa stea un pic la aer).
monalac spune:
CAMI,felicitari!sa ti traiasca bebe darius si sa fie sanatos!
IRDA,ce grasunica e antonia!aproape ca l a intrecut pe bebe codrin!
KIMMY,eu ii dau lui bebe ceai,ii amestec baby drink cu ceai de fenicul de la hipp si bea cam 100ml pe zi.de multe ori plange efectiv de sete si dupa ce i dau ceai se potoleste.
PUNCA,sa dea dumnezeu sa fie totul bine!
bebe codrin cand e treaz plange f mult,dar daca l iei in brate de cele mai multe ori se calmeaza.probl e ca ziua e f mult timp treaz si eu nu l pot tine in brate non stop.
Gabriela82 spune:
Sun dragutza, te inteleg perfect cu retraitul momentelor, noi facem in noaptea asta 2 saptamani si la fiecare saptamana retraiesc momentele inaintea nasterii si nasterea 
ce scumpa e Ilincuta
GABRIELA
de rasfatata mica IRINA PAULA
irinuca_81 spune:
Buna fetelor!
Hop si noi pe aci daca ne mai primiti...
Mie mi se pare ca nu mai am timp de nimic si va admir cand vad ca voi mamicilor inca sunteti foarte active pe forum. Eu am impresia ca cele doua ore de pauza dintre doua alptaturi nmu imi ajung de nimic...parca ma misc in reluare...
Oare cand o sa imi revin si o sa fiu iar activa ca inainte?!?! Acum ma simt mai tot timpul o leguma adormita...oare ce o fi cu mine?
Am si eu doua intrebari pt fetele care au facut ceza: la cat timp dupa operatie v-a scazut burtica de tot si a doua: cat timp tin lohiile dupa o cezariana?
Eu la mai mult de doua saptamani dupa cezariana inca mai am o burtica vizibila si am impresia ca nu o sa mai scap niciodata de ea...si colac peste pupaza s-au mai gasit si cativa "binevoitori" sa ma intrebe cat mai am pana nasc...
Va dati seama cum m-am simtit... 

Am vorbit la spital cu o asistenta si mi-a zis ca nu am voie sa ma leg cu centura daca am facut cezariana...E adevarat?
Hai ca ma lasa si neuronul...in primul rand trebuia sa le felicit pe proaspetele mamici: Dia, Ana_a, Caprioara si Jjovana felicitari mamicutelor pentru bebeii sanatosi! Bun venit pe lume pepenasilor!
Nu in ultimul rand vreau sa o felicit si pe Camy, felicitari mamico si refacere usoara! Bun venit micutului Darius!!! 

Pup 

toate fetele si mai intru cat de curand. Fug la printesa ca s-a trezit si vrea sa pape.
Irina
fericita de Amalia (28.06.2008)
ankalaura spune:
SUNNY - fie-mea are un fel de "amprenta" rosie intre sprancene, si una pe ceafa. Si Eliza a avut pe ceafa. Si zau ca n-am furat nimic ![]()
IRDA - gata, vazut pozicile
Ce imi place wrap-ul vostru! De unde l-ai procurat? Si mi-a placut poza in care fetele erau covrigel culcate, si Dari cu suzeta in gura!!
Ce de a mai castigat la cantar bebita!!!
Cu actele - noi suntem in sect 2 si am depus toate actele in acelasi loc, dar nu la primarie la Obor, ci la sediul ala vechi din Olarilor. Oricum, tipa de acolo era pregatita cu niste biletele pe care era notat tot ce iti trebuie, si dadea tuturor cererile necesare. A fost destul de simplu, atata doar ca sunt mutle formulare si multe copii de prezentat.... Cate dosare, atatea copii de toate felurile!
De depus, a depus sotul meu totul. Doar extrasul de cont de la banca a trebuit sa il iau eu personal si l-a dus el cu dosarul, pentru alocatia de stat. Iar de ridicat banutii, tot eu personal va trebui sa merg - nu s-au putut depune in cont - oricum, dureaza 30 de zile si la trusou si la indemnizatia aia de nastere de ii spun ei alocatie de nou nascut.
Alocatia de stat vine cam peste 2 luni.
Era un furnicar de lume acolo, din ce mi-a zis sotul meu, si toti erau cu nasul in dosare, completau hartii, comparau liste, sa fie siguri ca nu le lipseste nimic.... Multa hartogaraie se mai face in tara asta...
Deci, da un telefon la primarie si afli exact unde se depun, si trimite-l pe tati ![]()
CAMY - sa iti traiasca flacaul! Nu e micut, ti se pare tie! Asa sunt toti. Sa fie sanatos si sa aveti parte numai de bucurii!
BUJO - nu mai, sunt diferite... Trusoul e una, alocatia de nou nascut (indemnizatia de nastere) e alta, alocatia de stat e aia lunara, alta, si salariul ala mediu e altceva...
ma duc cu Milka
Gabriela82 spune:
FELICITARI CAMY! SA-TI TRAIASCA BB DARIUS, REFACERE USOARA SI MULTA LINISTE!
GABRIELA
de rasfatata mica IRINA PAULA