Mamici de pepenasi de iulie - august 2008 (111)
Raspunsuri - Pagina 10
bujo spune:
Anka chiar, toate dosarele astea se depun la un loc? Si trusoul si indemnizatia de nastere nu e acelasi lucru? Stiu ca trusoul e 150 lei. Sau indemnizatia e salariul ala mediu pe unitate pe care il da angajatoru?
bujo
39+ cu Filip
album de nunta
bb stuff
burtik
mini Bujo
dana81 spune:
[h2]FELICITARI CAMY, SA FIE SANATOS SI PAPACIOS DARIUS[h2]!!!!!
37 si 
CLARA ANDREEA
AMR 20 zile
SunSmile spune:
Ruxi e fenomen. Acum mi-a trimis poezica pe sms, pt Dia:
DIA a tot zugravit, iar vopseaua s-a gatit
Mandra, doar cu sotul sau (nu stiu cum rezista, zau)
Cate-o pagina-a tradus
Si pe treaba iar s-a pus.
Cu barza a tot vorbit
Dar ea nu s-a prea grabit
Pe fete le-a consultat
Si pe forum a-ntrebat
De buric e curioasa
Daca sta sau de se lasa
Si astazi MIRUNA iata
E-o mandrete de fata!
SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)
Irda spune:
Felicitari, Camyyy!!!
Sa-ti fie sanatos Darius, norocos, cuminte si istet!
Dana...multumim de apreciere!
Sunule....a crescut zdravan domnisoara mea mica.....are 4.150 gr si se apropie de 54 de cm, dar la cum manaca....nici nu ma asteptam sa nu ia in greutate!
Deocamdata am lapte destul si sa speram ca o mai tinem asa macar pana la 6 luni!
narcisa.s spune:
Bravo Camy!!!Felicitari!!!Sa fiti sanatosi, sa va reveniti repede, sa aveti laptic si liniste multa!!!!!!!!!!
Dana, cred ca este o legatura intre entorse si umflatul picioarelor.Eu tot mi-am spus inainte ca merg sa-mi repar gleznele dar uite ca n-am mai apucat
Sun-ule, eu parca o vad o roscata...Asa, rosie rosie si cu pistrui...Hehehe, om trai si om vedea, cum spui tu, sanatosi sa fim toti ca restul se rezolva
Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22
Narcisa (37+)si Vil asteptand o 
AMR 3
dia_filipas spune:
Salut mamicilor!
M-am intors chiar acuma d ela spital. Totul e OK. Diuat e bine si Miruna la fel. Da din maini si din picioare si chiar a deschis ochii. Paca ca aparatul nu a surprins bine momentul. Va trimit un link cu cateva poze pe care am reusit sa le fac. Vineri pleaca din spital. Abia astept!
http://s23.photobucket.com/albums/b354/chimistul/miruna/
Enjoy!
Dia
39+
Miruna
Sper ca barza si-a notat corect adresa si nu intarzie!
AMR: Any day now!
strumfuletz
poze
poze burtika
M&M spune:
Camy, felicitari!!! Refacere rapida si laptic muuult pentru bebe!!!
Darius Flavius bun venit !!! Sa ai o viata minunata , frumoasa si sa aduci bucurii celor din jur!!!
Deci , pana la urma bebeul lui Camy era baietel!!!
Punca,
Au mai fost cazuri la noi la odisee si acum toti bebei sunt sanatosi!!!
Oana?????
Oare Mishuc o fi nascut???
Eu ma lupt cu bebe Mihaitza ...e atat de agitat, loveste in coastele mele , mai ceva ca-ntru-un sac de box...
Cristina
35+ ,cu
Mihai Daniel
AMR 34 ZILE

" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
Irda spune:
Tati de Miruna....felicitari, sa-ti fie sanatoasa si norocoasa printesa! E taaare frumoasa ....are niste buzeee.....
Ne bucuram ca Dia e ok....sa-i transmiti toate cele bune de la noi si ca abia o asteptam pe forum
Sanatate multa!
M&M spune:
quote:
citat din mesajul lui dia_filipas
Salut mamicilor!
M-am intors chiar acuma d ela spital. Totul e OK. Diuat e bine si Miruna la fel. Da din maini si din picioare si chiar a deschis ochii. Paca ca aparatul nu a surprins bine momentul. Va trimit un link cu cateva poze pe care am reusit sa le fac. Vineri pleaca din spital. Abia astept!
http://s23.photobucket.com/albums/b354/chimistul/miruna/
Enjoy!
Dia39+
Miruna
Sper ca barza si-a notat corect adresa si nu intarzie!
AMR: Any day now!
strumfuletz
poze
poze burtika
Miruna, este o dulceata de fetita!! Felicitari inca o data si multe salutari Diei!!!
Cristina
35+ ,cu
Mihai Daniel
AMR 34 ZILE

" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
Gini75 spune:
Camy, felicitari, sa creasca mare Darius!
Irda, la cat timp de la nastere ai scos-o afara pe Antonia?
Daca locuiesti in sectorul 3 toate actele se depun la Serviciul Asistenta Sociala a Persoanei si Familiei, Bulevardul 1 Decembrie 1918, nr. 12-14 (aproape de Piata Minis). Pentru detalii, poti suna la tel. 0725126100, int. 202 sau 187.
Punca, stai linistita, ca toate problemele astea au rezolvare. O sa fie bine, ai sa vezi. Si eu am avut numeroase probleme in ultima luna de sarcina (inclusiv streptococ B de care nu am apucat sa ma tratez). Tot ce se trateaza nu trebuie sa te streseze ca nu iti face deloc bine.
Ankalaura, pai e drept asa... Tu scoti 200 ml, iar eu 20.
Mai da si la fetita mea.
Gini