Mamici de pepenasi de iulie - august 2008 (111)
Raspunsuri - Pagina 9
SunSmile spune:
Incredibil ce prost imi merge forumul...
Uof mai Mona, cum dai tu din una in alta. Mai poti? Ma bucur ca ai reinceput sa ne scrii, macar sa stim si noi de voi. La Codrin inseamna ca nu-s din nastere...da' am inteles ca astea se retrag chiar si pana la 1 an. A mea il are din nastere, o sa se micsoreze dar nu dispare. SI ma streseaza "una lume" cu "ai furat ceva". Mdah, dupa ce ca ma fac hoatza pe fatza, ma mai fac si contorsionista...ca sigur as fi ascuns oriunde numai spre laba piciorului nu.:)
Pica nasti cu un super doctor. Si daca te lasa pe mana lu' Dinu e ok iar daca nasti cu Emel...ma rog, eu pur si simplu o iubesc. Nu stiu ce-as putea zice mai mult. Eu sper insa ca Sebi al tau sa nu se grabeasca...e mai bine asa, din toate punctele de vedere!
Bujolinux fruntea sus, pui mic. Pe mama n-o baga in seama iar cu nasterea...va fi bine, oricum. Gandeste-te ca indiferent de metoda, o sa-l tii pe Filip in brate. Mai conteaza altceva? Iti spun eu...sa fie el sanatos, asta e important. Restul sunt detalii, pe care ni le putem face chiar placute. Toate se intampla cu un scop, sa stii!
Narcis mai aveti putintel si voi. Eu abia astept s-o vad pe Anais. Pe ea si pe Matei a lui Nati am fost mereu curioasa sa-i vad. Au ceva exotic in viziunea mea!
Dulcica foc Ilincuta plangacioasa!
Misha pai da, e si incomod si periculos. Eu tineam blanosul in brate si Dragos a pus o frana brusca..aveam 50km/h...stii cum mi-a zburat din brate, cu toata inclestarea mea??? Somnic usor langa Ralucuta!
Acu' o luna habar n-avea ce ma astepta a doua zi...ma uitam la exit-poll-uri io si injuram birjareste:)) Ma apuca nostalgiile si retraiesc totul cu o intensitate demna de stopuri cardiace....
SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)
pica1 spune:
Narcisa.s eu inca nu stiu daca o sa nasc natural sau prin cezariana. Las dr. sa decida la momentul oportun. Pentru moment nu am nici o contraindicatie de nastere naturala...in afara de felul meu de a fi, adica sunt acea persoana careia ii place sa aibe totul programat sau stiut pina la cel mai mic detaliu...![]()
35+3zile si
SEBASTIAN zis BEBI
ankalaura spune:
SUN - exact asa si la noi, cu papica! Am renuntat la ideea cu cantarul, daca tot am fost ieri la medic si bebe e suficient de grasunica pentru 2 saptamani. M-am linistit. La fel ca si tine, scot cu pompita surplusul care ma supara, uneori dupa ce suge ea. Alteori, fac invers. Azi am scos 200 de ml si dupa asta ea a mai supt o tura,,.... Deci, lapte am cat pentru 3! Uneori trebuie sa il scot pentru ca fata doarme sau nu ii este foame. Uneori, noaptea, ma ud pana la burta... Am inceput sa dorm cu sutienu cu tampoane pe mine!!! Dar nu e nimic... Facem provizii cu surplusul pana ne reglam corect...
BUJO - asteptam info despre CAMY.
Eu nu pricep... sa nasti sambata...de ce sa fie prilej de tristete?? Eu zic ca ar trebui sa fiti bucurosi sa vina in ziua in care s-a nascut si tatal tau. Este drept, poate ca la inceput vei face legatura asta, ca tatal tau nu mai este si ca ar fi fost ziua lui, dar mai bine cauta motivul de bucurie din aceasta zi. E simplu sa il gasesti 
DIA - foarte buna ideea ta cu PM!
PUNCA - si eu cred ca e totul ok cu papusica ta! 
IRDA - unde ai pus pozicile? Ca la voi la semnatura nu am gasit pozici noi. Sau nu le-au "refresh"-at inca domnii de la webshots??
Sper ca azi sa am si eu timp sa mai pun ceva pozici.
Am depus toate documentatiile...
- trusou
- alocatie nou nascut (indemnizatia aia de nastere)
- alocatie de stat
- completat livret de familie. (de fapt, asta trebuie facut primul)
Fug ca miauna
dana81 spune:
Eu ma tot invart pe aici, mai spal un vas..trag o fuga la calc sa vad ce face Camy, mai iau o scama...si tot asa.
NARCIS oare de la entorse? ca si eu tot la stangul am umflaturi mai urate si tot ala saracu a fost chinuit de a lungul timpului..
PUNCA imi pare rau sa aud ca ai vesti nu tocmai bune, dar vezi si tu ca suntem o odisee norocoasa si ca trecem peste probleme Ne
pt bebelina ta, si ai sa vezi ca totul va fi bine, sa nu te stresezi..poate ca nu au stiut sa citeasca masuratorile alea bine...pUPICI
IRDA ce fete frumoase ai...
37 si 
CLARA ANDREEA
AMR 20 zile
SunSmile spune:
Si pt ca dimineata i-am trimis sms lui Ruxi sa-i spun ca a nascut Capri si pt ca ea e o scumpa, a compus poezica si s-a chinuit s-o puna pe contul comun, ca s-o scriu eu aici.
Asadar Capri, poezica pt tine, cu mari eforturi de la Ruxi:
Poezia pentru Caprioara:
CAPRI este de la stiri,
cate afla te tot miri!
Cu Matei cam bolnavior
s-a ingrijorat usor.
L-a mai dus pe la inot,
ca ii place mult de tot.
Ie fetei i-a luat
parca pentru botezat.
Si pentru ca n-a nascut,
cu consortu' s-a-ntrecut,
burtile si-au masurat.
(Nu stim cine-a castigat.)
Cu picioarele-n crucis
"Nu nasc azi" tinea mortis.
Doar o pauz-am luat
si-a crezut ca am uitat.
Pe ILINCA o salut,
iar pe CAPRI eu o pup.
Irda spune:
Anca...mie mi le arata....la semnatura sunt puse!
Sunt 2 albume noi in care apar fetele...si mami intr-o poza ratacita!
Ma uitam...maaare mai sunt....si nu vad sa se duca din kile.....dar acuma n-o sa ma apuc de cura de slabire cand alaptez....ar trebui totusi macar dulciurile sa le reduc....ca e jele ce topesc la ele

!
Anca....dosarele astea se depun in acelasi loc?
sau trebuie alergat cu ele....eu nici pana acum nu le-am depus...off....tre sa o las pe Dari cu tati intr-o dimineata si sa vad pe unde naiba se depun pentru sectorul 3
ca habar n-am! La DAri locuiam in 6 si era la piata Moghioros sau pe aproape!
bujo spune:
A nascut Camy!!! E baiat
Are 3,150gr, 50cm si Apgar 10. A facut rahi pana la urma si se simte bine. I se parea asa mititel.
Bun venit pe lume Darius Eduard, multa sanatate la amandoi

bujo
39+ cu Filip
album de nunta
bb stuff
burtik
mini Bujo
bujo spune:
Mariana sunt convinsa ca exista erori, de asta am si zis ca tare sunt curioasa cat are de fapt. Insa nu pot naste singura natural, daca medicu imi zice ca trebe cezariana n-o sa ma pun cu gura pe el ca stiu io mai bine. Si nici nu vreau sa chinui copilu, asta e.
Punca imi pare tare rau ca esti trista, dar sunt convinsa ca o sa fie bb bine cum au fost toti pepenashii de la odisee. Uite si Gini avea aceeasi problema, bb nu mai crestea si a fost bine pana la urma chiar daca era mai micuta. Hai curaj
bujo
39+ cu Filip
album de nunta
bb stuff
burtik
mini Bujo
SunSmile spune:
Bravoooooo Camyyyy! Bun venit Darius! Va doresc o viata ca un curcubeu, dupa multele furtuni prin care ati trecut!
Irda ce scumpa e Antonia! Si a luat biiine in greutate, tare grasunica pare. Chiar, cate kg are acum? Sunteti o familie frumoasa!
Punca fruntea sus! Uite si Gini a avut cam aceleasi probleme si Irinuca e o frumoasa si o sanatoasa. Trebuie sa fie bine, o sa vezi!