Mamici de pepenasi de iulie - august 2008 (111)
Raspunsuri - Pagina 8
bujo spune:
Si ca sa fie tacamu complet m-am certat si cu eagalu. Bineinteles ca vina e a mea

I-am zis sa nu mai puna tot felu de obiecte pe cuptoru cu microunde ca de aia vibreaza cand functioneaza. Ea ca nu-i adevarat, ca toata lumea pune chestii pe el, ca unde scrie ca nu tre sa pun. I-am zis ca se strica daca merge asa incarcat, ca aparatele astea electrocasnice nu-s facute pe post de dulap. Si bineinteles ca s-a pus pe plans, ca ar trebui sa se mute, ca numa cum vreau io fac. Cum frate cum vreau io daca pt fiecare scaun mutat tre sa cer aprobarea? Offf imi vine sa-mi iau campii.

bujo
39+ cu Filip
album de nunta
bb stuff
burtik
mini Bujo
Dianami spune:
O trec acum pe Mirunica la pepenasi. Pica, te pun si pe tine.
Fetelor, va propun ceva. Cand mai vreti modificari in lista sau cand anuntati un pepenas sa trimiteti si un PM user-ului iul-aug2008. In felul asta, cine se logheaza pt. modificari vede si PM-urile si actualizeaza listuta.
De multe ori e greu de urmarit tot capitolul, fetele noi sunt moderate si nu vedem mesajele...eu cred ca e mai usor asa. Voi ce ziceti?
Diana, mami de
Andrei (23.06.2008) si Iulia
(15.07.2005)
Irda spune:
Salutare dragi gravidute si mamici!
Felicitari noilor mamici si bun venit proaspetilor bebei!

La multi ani, Iulia! Sa fii sanatoasa si norocoasa draga domnisoara!

Multumim pentru aprecierile la adresa povestii nasterii Antoniei si la urarile de bine si de LA multi ani, pentru DAri! Sunteti niste scumpe si niste minunate!

Am vazut pozele puilor de pe pepenasi......Doaaamne ce copilasi frumosi avem!

Am pus si noi ceva poze noi la semnatura!
DAca vreti sa ne mai vedeti!
Asteptam vesti de la Camy.....
Pupicei tuturor...fara discriminare!

ariadnabr spune:
Felicitari Caprioara, Dia, Ana, Alina25 si bun venit pepenasilor sa creasca mari, frumosi si sanatosi si la mamici refacere rapida.

Mada atunci daca buggy board nu stii daca ar merge poate www.toys.ie/Tomy-Freestyle-Classic-Carrier-!E06638-prod.aspx" target="_blank">http://www.toys.ie/Tomy-Freestyle-Classic-Carrier-!E06638-prod.aspx asta merge mai bine. Sau cel de genul pe sold pt bebei mai mari, desi cred ca mai usor ti-ar fi acum sa o pe Amira in bebe carrier. Cat despre magneziu merita incercat sa stii, mai ales ca alaptezi si acum corpul tau pierde mult mai multe vitamine decat in sarcina. Oboseala accentuata e tot lipsa de fier sau magneziu. Exista complexe multe prin Boots special formulate pt mame care alapteaza, take a look
Si apoi vitamine nu strica nu? Pe mine sa stii ca m-au pus pe picioare.
Monalac Off Doamne prin cate ti-e dat sa mai treci!
Bujo Nu mai fii suparata
sa fie bebe Filip sanatos ca de rest trec ele toate. 
Eu am dormit azi noapte, si azi pana la 11!!! Noroc zau ca am copil bun, sta cumintica langa mine, ma trezeste numai daca vrea ceva, asa ma simt nasol cand o vad cat e de dulce, dar nu mai pot, o noapte dorm, 3 nu...arghhh facem si noi 38 de saptamani joia asta, poate poate se gandeste mandra mea sa scoata capusorul afara sa ne cunoasca
wishful thinking lol 
Ma duc sa ma apuc si eu de treaba si poate iesim o tzara pe undeva sa ne mai aerisim ca aici e o caldura de aia insuportabila, cu nori sta sa ploua, dar e sufocant de cald!
V-am pupat pe toate! 

Madalina, Sonia si 36+ cu Julia Sara
Dianami spune:
Merge taaare greu forumul, abia am facut modificarile. 
Irda,
!
Diana, mami de
Andrei (23.06.2008) si Iulia
(15.07.2005)
mobriq spune:
Felicitari proaspetelor mamici de pepenasi, Ana_a, Capri, Alina25, jjovana, Dia ! Refacere rapida si bebelushi sanatosi si mancaciosi!
Ingry las-o mai incet cu serviciul mai. Mai deleaga din responsabilitati. Nu poti sa-ti iei concediu medical ?
Turtu, spre sfarsitul sarcinii controalele tre sa fie mai dese ... e drept ca obiceiurile difera de la tara la tara, dar totusi ... nu poti sa intrebi mamici "localnice" sa-ti spuna cum stau lucrurile pe la voi ?
Tecky , in alte parti de lume, cum ar fi US si europa de vest, scaunul de masina pt copii este obligatoriu ... chiar nu e chestie de moft. Concluzia o tragi singura.
pica avem acelasi dpn ... si aceeasi zi de nastere
(numai ca io is mai batrana).
Kimmy daca tu ai ceva laptic, nu poti sa insisti cu pusul la san ? ... e drept ca astia mici is shmecheri si se prind ca din bibe curge mai usor, dar poate reusesti s-o pacalesti cumva. Uite, Biri povestea ca a fost nevoita sa intrerupa alaptatul la Anna o saptamana, timp in care i-a dat biberon, dar apoi, cu un pic de perseverentza, a convins copilul sa pape san din nou.
Aseara iar am uitat sa-mi beau ceaiul de frunze de zmeur ... in seara asta mi-l fac de cum ajung acasa ... si pun doua pliculetze!
Monica
35+ si Eduard (05.04.04)
narcisa.s spune:
Dia!!!!Felicitari pentru Mirunica!!!!!!Sa fiti sanatoase, sa veniti repejor acasa si sa pui poze sa vedem minunea!!!!
Pustai, hai ca azi vedem printzisorul...Poate ca la ora la care scriu eu deja il tii in brate!!!!De abia astept noutati!!!
Diana Mirela, LA MULTI ANI pentru printzesa Iulia!!Sa-i dea Dumnezeu sanatate si intzelepciune si sa creasca mare si frumoasa!!!Ce ferma de vaci a primit????
Bey Sun...pai tot cu lenjeria aia verde???Ce tare-i mama-ta!!Si lasa ca te-am vazut eu in poze, unde vezi tu imbatranit ca eu nu vad.Hmmmm???
Pica, bine ai venit!!Nastere usoara sa ai!!Natural sau ceza??
Boti, felicitari pentru Garga!Performata fie-ta!Acum cateva zile mergeam sa ne uitam dupa cercelusi prin bijuterii si am vazut cercelusi asa cum ai tu medalionul de la gat...Gargaaaaaaaa....
Ankalaura - dar voi nu va jucati!!!Voi chiar cresteti!!!Hehehe...Suuper poza cu Ilincutza!!!
Mai citesc si mai halesc un iaurtzel si ma reintorc
Dr Anca la mine colostru neam...Da stiu ca la Anaxena a venit destul de repede in sarcina, parca si Bujo vorbea ceva despre colostru.Nu stiu daca are vreo legatura cu nasterea...
Bujo, Filip are personalitate...Si nasti sambata si totul va fii bine si Filip va fii un frumos si un destept si Doamne Doamne va avea grija de el si de tine si gata...Si daca-i ceza ce???
Ingry si mie mi se umfla de vreo o saptamana gleznele, mai ales la stangul unde am avut o entorsa urata urata de tot.O sa-l intreb si eu pe dr maine daca pot face ceva sau nu cu chestia asta...
Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22
Narcisa (37+)si Vil asteptand o 
AMR 3
mariana_1976 spune:
Tocmai am pierdut mesajul kilometric care il scrisesem...

In primul rind multe multe felicitari noilor mamici de pepenasi Caprioara, Dia, Ana, Alina25 !

La multi ani Iuliei, fetita Dianei_Mirela! Sa creasca fericita si sanatoasa alaturi de minunata ei familie!

Bujo eu patita, nu prea mai am incredere in masuratorile ecografice din ultimele saptamini ca la mine cel putin, au fost erori mari, de peste 500 de grame!
De asemenea vreau sa-ti spun ca am avut o fosta colega de odisee care nascuse baietel peste 4500g, desi banuiesc ca e rar...
Vecina mea a nascut acum doi ani un baietel de 4900 natural, cu epidurala, iar atit soacra cit si cumnatele mele suedeze au avut bebelusi foarte aproape de 5 kg, atit fetite cit si baietei!! Aici media pe tara a greutatii bebelusilor este peste 3600 g!
Acum nu stiu, ele sunt mai inalte decit noi romancele...eu m-am chinuit aproape 23 de ore sa scot o mita de fetita (prima) care nici macar nu avea 3 kg la aproape 41 de saptamini...
Daca ai stii cite difuzoare am eu in sufragerie si in fiecare camera, iar sotul mereu construieste unele noi...Degeaba ii zic, nu pricepe ca ocupa spatiu.
Diana_Mirela tu ii vei face tortul? Daca da, te milostivesti si de mine cu o reteta de blat?![]()
Ingry ce fel de analize ti-au facut cind au vazut umflatzele tale? La voi e caldura mare acum? Mie mi s-au umflat o singura data in timpul sarcinii, dupa 2 nopti nedormite calatorite prin autobuz fara aer conditionat in Thailanda...Cum am venit acasa s-au desumflat ca prin minune...
Mada, cum mai esti? Mai dor contractiile alea? Sper ca nu mai ai nici frisoane...Ti-ai luat temperatura dupa-amiaza? (ca eu stiam ca se mai ridica fata de cea de dimineata).
Sun primul meu baietel a avut un hemangiom sub ochisorul drept, dar s-a dus in citeva luni.
punca1976 spune:
Ceau fetele...eu va citesc din umbra..si nu am mai scris de mult ..Insa azi sunt f trista pt ca am venit de la spital si mi-au spus ca fetita mea e mica.Ultima eco am facut-o acum 20 de zile si mi-au spus ca era bine, avea 2,700 kg..la 35 de saptamini.azi am tot intrebat cit are si au ocolit raspunsul.Doar ca o sa fie mai mica, tot cu asta trageau.Din ce am inteles eu ca borboroseau , ca a mai chemat o dr, spuneau ca capul e ok dar la abdomen..circumferinta e mica..nu stiu ce sa zic.Eu asa socata am fost ca nici nu am mai putut intreba nimic, am iesit pe hol plingind.
Daca nu creste pina martea viitoare cind am iarasi programare au zis ca imi vor provoca nasterea.
Parca simt cum ma inec la mal, acum ca am aproape 38 de saptamini...
Eu fac si injectii cu heparina, pt ca am probleme cu coagularea singelui...mi-au marit azi doza ca sa o ajute pe bebelina mea.
Am si un anticorp ANTI-KELL care a crescut la 1/16..inca nu e periculoasa valoarea zic ei...
Si pe deasupra ca sa am tot tacimul complet am si streptococul b pozitiv.
Asa ca,,,va imaginati cum am fost eu azi...
VA pup pe toate , felicitari fetelor care au nascut si care se apropie cu pasi grabiti d-zeu sa ne ajute!!!!
Irda spune:
Offf, Punca....sa dea Doamne Doamne ca puiutza sa fie bine sanatoasa chiar daca o sa fie mai mica!