Mamici de pepenasi de iulie - august 2008 (111)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pica1 spune:

Gata am activat PM-ul. Vreau si eu parola sa ma uit la BB-ii

35+3zile si SEBASTIAN zis BEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

PICATi am trimis parola!!!
BUJO imi pare rau ca esti putin suparici, dar poate ca asa e mai bine sa vina bebe prin cezariana, lasa data...eu te stiu mai realista asa..nu te lasa coplesita

37 si

CLARA ANDREEA

AMR

20 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

Uff apuc si eu sa intru de dim nu am stat o secunda, s-au trezit fetele imbracat shimbat hranit a venit tantea health visitor apoi a venit tesco apoi a trebuit sa pape Ari si abia acuma juma de ora am reusit sa ma asez si eu cu un castron de cereale sa pap ceva si sa citesc ce ati mai scris. Si nu pot sta mult ca tre sa mergem la nani. Nu exista vreo metoda de a lungi timpul???
Felicitari Caprioara, Dia, Ana, Alina25 si bun venit pepenasilor sa creasca mari frumosi si sanatosi si la mamici refacere rapida.
Camy tinem punmii si asteptam vesti!
Bujo uff poate vine totusi Filip singurel.
Diana aha ms sper si eu sa treaca. La Multi Ani pt Iulia sa creasca mare frumoasa si sanatoasa asteptam poze de la petrecere.
Mada m-am gandit la buggy board sunt si din alea cu doua ca sa poata sa stea si jos da nu stiu cat sta a mea pe buggy board, ca ea vrea in brate am zis ca mai vedem o perioada ce si cum si poate incercam un buggy board in magazin sau ceva sa vedem daca ii place sau nu. Nu stim inca sigur daca sa luam mai studiem pb, ca e cam micutza nu prea are ea stare ea ori pe jos ori in carutz ori daca nu se opreste si zice brate.
Mai igalul l-as trimite sa zboare da nu vrea ea e o lady merge numai cu avionul.
Uff soryy da atata am retinut cu neouronul meu obosit, aaa ms si de sfaturile cu magneziu am sa incerc nu m-am gandit la niste vitamine.
Mergem la somn revenim mai incolo.

------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si Amira Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pica1 spune:

DANA multumesc pt pm. Deja m-am delectat cu citeva poze.

35+3zile si SEBASTIAN zis BEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

CAPRIOARA,FELICITARI!SA TI TRAIASCA ILINCA SI SA TI ADUCA NUMAI BUCURII!

SUN ,codrin al meu are 2 hemangioame,unul pe abdomen,iar unul pe spate.faza e ca nu le a avut de cand s a nascut,i au aparut la cateva zile dupa ce am venit cu el acasa,iar cel de pe burtica mi se pare ca s a marit si a iesit in relief.cat despre crema cu factor de protectie,eu stiu ca pana la 6 luni n ai voie s o folosesti.
si noi am fost azi afara si ne a prins ploaia,iar carutul nostru e un jaf de 1 milion lei vechi,dar am cheltuit 200milioane cu sarcina si inca mai cheltui zilnic sute de mii pe betadina,fese sterile si leucolpast,asa ca de unde bani?

trimit msjul ca face figuri calc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

sunt f frustrata,dupa ce mi am tinut sotul atatea luni pe bara,cand sa facem sex,nu se poate,pt ca nu pot sta in niciun fel din cauza necrozei.am niste dureri,de imi piere cheful...de a rasul plansul...

DIANA,LA MULTI ANI IULIEI,SA CREASCA MARE SI SANATOASA,ALATURI DE FRATIORUL EI!

BUJO,sa dea dumnezeu sa fie bine si bebe filip sa fie sanatos,oricum ai naste!

MADA,nasol ca nu te simti bine!stiu cum e,iar cu 2 copii e extrem de greu!maine raman sg cu ei ca sotul e la serviciu,imi vine sa mi iau campii!!o sa vina mama la 17,cand iese de la serviciu,dar la mare lucru nu ma ajuta,pt ca cris n o accepta si tot eu tb sa l imbrac,spal,sai dau sa manance.iar bebe codrin mananca f prost si numai eu am invatat smecheria,asa ca nici macar sotul nu se baga sa i dea sa pape...plus ca mamei i se pare greu sa coboare 4 etj sa mearga cu mine ,asa ca ies cu bebe in ham si cu cris de mana...

face figuri calc asa ca tb sa ma opresc aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

CAPRIOARA SA-TI TRAIASCA FETITA ILINCA,ESTE O MINUNATIE DE BEBELUS! SA FIE SANATOASA!
DIA FELICITARI PT MICUTA MIRUNA,SA-TI TRAIASCA!
Sun mersi de sfatul cu scoica,sa stii ca ai dreptate pt ca e tare incomod sa o tin in brate in masina.Super tare faza cu femeia in parc.
Monalac ai dreptate ca sunt foarte multe cheltuieli odata cu aparitia bb.
Camy sa ai parte de o nastere usoara!
Eu am fost azi la medicul pediatru si ne-a dat trimitere la policlinica Eforie pt icter,se pare ca fetita mea are un icter prelungit si tb sa-l tratam.A facut icter si din cauza incompatibilitatii mele cu a sotului de RH.
Ma duc sa fac nani un pic cu printesa mea!
Va pup,revin..

Tecky - mamica fericita de ANA-RALUCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Gata!!! Am rezolvat si eu la medicul de familie cu concediu prenatal, fara sa ma enervez.

Am vazut si eu poza cu Ilinca cea urlatoare!!!

Dma, bafta cu creditul!! Asteptam sa vii cu vesti bune de la dr Popa!!

Bujo, poate Filip s-o hotari sa vina mai devreme!!

Magda, joi deja faci cezariana??!!! Wooowwww!!! Tinem pumnii!!!

Cristina 35+ ,cu Mihai Daniel

AMR 34 ZILE
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Dia, felicitari! Miruna, bine ai venit pe lume!

Diana, mami de Andrei (23.06.2008) si Iulia (15.07.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Ioana (andrey2008), daca e fisura de membrane nu trece, e chiar riscant. Poti merge la camera de garda, orice ginecolog iti poate confirma/infirma scurgerea de lichid amniotic. Mai bine previi.

Adriana, Sun, Camy, Boti, Dana, Cristina, Ralu, Dma, Mada, Mona, multumim din suflet pt. felicitari! Va dorim si voua ceea ce avem noi, sanatate si iubire. Restul vine de la sine
Noi petrecem in familie, duminica vin bunicii (noi ii serbam ziua de nume de Sf. Ilie). Cadou si-a ales singura, cateva puzzle-uri si o ferma cu vacute si cai, pasiunea ei . Si a mai primit jucarii, hainute de la musafirii pe care i-am avut deja .

Mona, am citit intr-un capitol anterior ca folosesti o sticluta de betadina la un pansament. De ce nu iei la bidonas, cum se gaseste in spitale? Iesi mult mai ieftin. Sananate multa!

Diana, mami de Andrei (23.06.2008) si Iulia (15.07.2005)

Mergi la inceput