Mamici de pepenasi de iulie - august 2008 (111)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pica1 spune:

Mai dau o data datele mele:
DN: 17.11.1977, UM: 10.11.2007, DPN: 16.08.2008, voi avea un baietel pe nume Sebastian.

Mergi la inceput

Cum fac sa imi pun la semnatura emoticoane?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Heiii

Va invit sa o vedeti pe ILINCA

Va dati seama ca tati al ei eram cam emotionat azi-noapte, dar pe forum "la masini" a pus poza Asa ca am luat poza si am pus-o si la noi. Sunt sigura ca nu o sa se supere nimeni

Sa vedeti ce plange micuta cu lacrimi de crocodil!!!

Mergi la inceput

Ankalaura spune-mi si mie cum pot sa vad si eu pozele cu bb-ii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Dia felicitari mamicoooo! Sa-ti traiasca Mirunica, sa fie sanatoasa, papacioasa si plina de noroc!

Magda mai ai putin..huuuuh!

Gini vaaai ce dragut trebuie sa fie sa stai sa te uiti la minunata de Irinuca. I-am aratat-o si lui Dragos aseara si s-a distrat teribil de freza ei. Fatza de copil zici?...hahaha, copil d'ala ajuns la varsta senilitatii, iti zic eu:)

Monicu tin pumnii sa obtineti creditul. Cat despre Maria...nici nu vreau sa fac vreo prezicere, ea are de stat acolo inca 3 sapt cel putin. Asa ca nu te mai gandi la prostii...e doar o zi mai agitata!

Kim si a mea mananca multicel, zic eu. Adica ma mai mulg special ca sa vad cat ii dau si baga 100-120 lejer. Dar are si momente in care clar mananca putin, pt ca simt si pt ca se trezeste mult mai repede! Nu stiu ce sa-ti spun...poate e Timeea mai fomista asa.

Ralu pai daca ma chinui, o sa vorbesc si cu Mirunica ta sa vina maine. Mi-ar placea. Cat despre aniversarea Theei...cu o vizita la dna dr si apoi vedem noi.

Nush cine ma intreba (v-am spus ca-s roza scleroza) de semnuletul galushtii..e doar pata asa, nu e si adancit!

ce-o fi facand Camy?

Pica o sa te treaca o fata in listuta! Cu cine nasti la Euroclinic?

Pe noi evident ca ne-a prins ploaia..d'aia torentiala. Ce sa zic, ma felicit inca o data pt alegerea carutului. Si husa si eu eram fleasca, numai Galu statea protejata si mirata, ca eu am rupt-o la fuga, ca s-o bag repede in masina. Da' misto sentimentu' ca la o luna fara o zi de la cezariana, eu fugeam de rupeam, prin ploaie, impingand carutul. Ma gandesc sa ma fac "carutzo-alergatoare", sa vezi supletze pe mine:)

Sunt obosita...se vede, nu? Ma'c sa zac langa fii-mea...

SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

PICA pe prima pagina ai MAIL COMUN POZE intri acolo bagi userul pepenasi08 si parola(pe care ti-o trimit pe PM daca ti-l activezi si daca nu o stii bineinteles)

Iar cu semnatura...deschide o fereastra de mesaj(eu cel putin asa am facut) scrii acolo semnatura, cu iconuri din partea stanga...ii dai copy si apoi paste in locul semnaturii de la PROFIL PERSONAL din stanga paginii

Nu stiu cat de cooerenta am fost si cat ai inteles, mai bine intri pe fotum la tehnic si acolo intelegi mai bine cum se face...PUPICI

37 si

CLARA ANDREEA

AMR

20 zile

Mergi la inceput

Sun daca nasc in urmatoarele 2 saptamini, nasccu Dr. Herghelegiu, iar daca reusesc sa il conving pe Sebi al meu sa nu fie atit de grabit pe cit pare a fi, nu stiu sigur cu cine voi naste. Din cite mi-a spus dr. o sa vorbeasca fie cu dr.Emel fie cu dr.Dinu. O sa-l mai intreb inca o data joi cind ma duc la control. Poti sa imi dai detalii si mie despre nasterea la Euroclinic?

Mergi la inceput

DANA multumesc pentru informatii. Nu stiu parola, dar i schmb n stiu nici cum sa activez PM-ul, daca nu este activat "by default"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Salut gagici. Am venit de la clinica, Camy a intrat in operatie pe la 12.30, asa mi-a zis. Acum astept mesaj de la ea cu date despre bb dar mai incolo. Era super aglomerat la clinica, desi se fac programari erau si unele care au venit sa nasca fara si evident ca s-a umplut.
Am stat si io la TNS de mi-a venit acru. Deci si pe mine ma paste cezariana sambata. Am intrebat daca e stabilit ca facem cezariana si a zis cam da. Chiar daca ma apuca travaliu mai repede (ceea ce nu cred la cat de puturos e fi-miu) putem astepta putin sa vedem cum decurg lucrurile dar ea e sigura ca tot la ceza ajungem. Asa ca tre sa ma obisnuiesc cu ideea. Recunosc ca sunt putin dezamagita ca nu mi-au iesit socotelile si nici nu mai am rabdare pana sambata, ma rupe Filip la coaste, imi pocnesc tot timpu cand se misca. In plus, ca tot vorbeam ca fiecare nu vrea sa nasca in ziua cutare ca se suprapune cu a socrului, eagalului, etc... nici io n-as vrea sambata ca era ziua lu tata, DD sa-l odihneasca, si stiu ca o sa-mi amintesc tot timpu si e trist. Si o sa aiba grija altii sa-mi aminteasca daca uit io. Mama deja mi-a zis: stii ce zi e sambata nu? Offf, crek sunt cam deprimata, ma iertati voi nu? Si Filipu lu mama puturos nu vrea sa vina odata!!

bujo 39+ cu Filip
album de nunta
bb stuff
burtik
mini Bujo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Pica sus in stanga, la meniu, penultima optiune e "mesaje private". Dai acolo si activezi.

bujo 39+ cu Filip
album de nunta
bb stuff
burtik
mini Bujo

Mergi la inceput