Mamici de pepenasi de iulie - august 2008 (111)
Raspunsuri - Pagina 17
oanasm spune:
ralu asa si noi...adica...nu ne vedem in stare sa facem asa o treaba cu funduletu'
..se pot face calibrari la genul ala de termometre!?
Oana
33+ cu

o noua viata
filmuletz bb
Tecky spune:
CAMY FELICITARI! SA-TI TRAIASCA MICUTUL DARIUS SI SA FIE SANATOS!
pt micuta Thea !
SUN bafta azi la dr!
Cristina sper sa gasesti un cadou frumos pt sotul tau.
Azi-noapte Ralu s-a trezit sa pape doar o singura data...ce bine ar fi sa fie asa in fiecare noapte.![]()
Acum profit ca bb doarme si ma ocup un pic de mine si dupa aceea bag cateva masini la spalat.
Va pup!
Tecky - mamica fericita de ANA-RALUCA
bujo spune:
Neatza gagici. Nu va mai panicati cu temperatura luata rectal. Nu-l chinuiti pe bb ca doar nu-i dati alta gaura
Noua cum credeti ca ni se lua temperatura? Si nu cred ca are vreuna din noi sechele, si atunci nu erau cu cap flexibil. Noua ne-a zis la curs ca la bb asa se ia temperatura ca alea de urechi is apa de ploaie, iar la axila sau in gurita nush daca reuseste vreuna sa ia temperatura. Noi am luat din asta cu cap flexibil si zice ca se poate lua in gura, la axila si rectal. Noi l-am incercat in gura si da valori destul de joase iar la axila nici nu mai vorbesc, abia ajunge la 36. Oricum cand bagati termometrul in fundulet puneti un pic de crema ca sa alunece si tineti bine de picioruse.
bujo
39+ cu Filip
album de nunta
bb stuff
burtik
mini Bujo
oanasm spune:
tecky ma bucur ca Raluca e cuminte si dormiteaza noapate..te odihnesti si tu klumea!
fetele!
mada uof...nasol cu colicii aia..sper sa treaca de la ceiut! legat de igal..acum chir ca it's the final countdown![]()
bujo ioi..ce zici tu acolo..mie imi e groaza rau ca daca misca bb intre timp (ca poate nu-l tin io destul de bine) ..si-l ranesc cumva la fundic...iooi
Oana
33+ cu

o noua viata
filmuletz bb
punca1976 spune:
BUNA DIMINEATA!!!
AZI DUPA CE AM CITIT MESAJELE DE LA VOI MA SIMT MAI BINE, MAI OPTIMISTA..VA MULTUMESC TUTUROR!!
AM REUSIT SA IMI IAU O PROGRAMARE VINERI LA MEDIC PRIVAT CA SA MAI VAD O PARERE SI SA POT INTREBA TOT CE AM PE SUFLET. VA TIN LA CURENT...
GINI MA BUCUR DIN SUFLET CA FETITA ESTE BINE, LA CITE SAPT AI NASCUT TU?NATURAL?SI CIT A AVUT FETITA?'IN LEGATURA CU STREPTOCOCUL ASTA B, CARE MI S-A DECLANSAT LA PRIMA SARCINA, AICI NU SE FACE NICI UN TRATAMENT PINA LA TRAVALIU CIND SE PUNE UN ANTIBIOTIC. EU VOI INCERCA SA NASC NATURAL, ORICUM CEZARIANA NU SE FACE LA CERERE AICI, IN SPANIA, SI MIE FRICA SA NU SE TRANSMITA LA FETITA...CUM O VREA D-ZEU ACUM.
VA PUP PE TOATE !!!!!!!!!
PUNCA , 37+5 ZILE,
CU LAURA IOANA
punca1976 spune:
BUNA DIMINEATA!!!
AZI DUPA CE AM CITIT MESAJELE DE LA VOI MA SIMT MAI BINE, MAI OPTIMISTA..VA MULTUMESC TUTUROR!!
AM REUSIT SA IMI IAU O PROGRAMARE VINERI LA MEDIC PRIVAT CA SA MAI VAD O PARERE SI SA POT INTREBA TOT CE AM PE SUFLET. VA TIN LA CURENT...
GINI MA BUCUR DIN SUFLET CA FETITA ESTE BINE, LA CITE SAPT AI NASCUT TU?NATURAL?SI CIT A AVUT FETITA?'IN LEGATURA CU STREPTOCOCUL ASTA B, CARE MI S-A DECLANSAT LA PRIMA SARCINA, AICI NU SE FACE NICI UN TRATAMENT PINA LA TRAVALIU CIND SE PUNE UN ANTIBIOTIC. EU VOI INCERCA SA NASC NATURAL, ORICUM CEZARIANA NU SE FACE LA CERERE AICI, IN SPANIA, SI MIE FRICA SA NU SE TRANSMITA LA FETITA...CUM O VREA D-ZEU ACUM.
VA PUP PE TOATE !!!!!!!!!
PUNCA , 37+5 ZILE,
CU LAURA IOANA
bujo spune:
Oana relax, o sa te descurci ca esti mama responsabila. Trebe doar sa-l tii bine si nu dureaza mai mult de un minutel. Da nu te mai gandi la asta, poate nici n-o sa iei temp prea curand.
bujo
39+ cu Filip
album de nunta
bb stuff
burtik
mini Bujo
M&M spune:
Deci...forumul asta ma scoate din sarite!!!
Turtu, spor la treaba!!!
Oana, hai ca ne-a scos Bujo, din ceata cu termometrele!!!
Punca,
si bafta!!!Pentru streptococ se pune in timpul travaliului perfuzie cu antibiotic ca sa nu ia bebe...
Ralu, pe cand scoatem [ majoreta]???!!!
Gata, fug la dus si pe urma sa-mi incep plimbareala.....
Cristina
35+ ,cu
Mihai Daniel
AMR 33 ZILE

" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
oanasm spune:
estrella din cate am citi si vazut la fete..se poate sta cu colul scurtat mult si bine! si la 37 de sapt cat ai tu nu cred ca e o porblema...ai si contractii sau doar dureri de spate? incerca sa te relaxezi sa vezi daca cedeaza...in rest nu stiu ce sa zic,..poate fetele cu exeprinta stiu sa-ti spuna mai multe! 
punca sunt sigura ca va fi totul bine! legat de streptococ..si eu stiu ca se face in travaliu antibiotic..deci nu prea sunt sanse sa se transmita la bb!
si asteptam vesti
Oana
33+ cu

o noua viata
filmuletz bb