Mamici de pepenasi de iulie - august 2008 (111)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mobriq spune:

Cami, felicitari pt bb Darius!

Oana, nu-i chiar asa de rau cu temperatura luata in funduletz, cel putin pana e bb mai marisor. La un moment dat m-am uitat si io prin magazine si am vazut ca unele termometre digitale afiseaza temp la 10s si cele mai scumpe la 1s. Si nu te gandi ca ii iei in fiecare zi temperatura, primele zile in spital si apoi cand e bolnavior ... si cand e bolnavior tre sa-i mai faci si alte chestii care nu-i plac neaparat, de exemplu siropel ... supozitor cand e mic ... deci luatul temperaturii e o chestie absolut minora. Hmmm, nu vreau sa-mi amintesc cum e cand ai copilul cu 40 de grade.

Irinuca, din ce-mi amintesc la mine lohiile au durat vre-o 4-6 saptamani, chiar credeam ca imi venise ciclul dar mai era un rest de lohii. Si cu burta ai rabdare, ca doar "expansiunea" a durat 9 luni. Io am purtat centura dupa cezariana, mi-au dat-o de la spital. Pe la 3 sapt dupa nastere renuntzasem la ea, asa ca nu stiu daca mai are sens sa-ti iei acum.

Monica 35+ si Eduard (05.04.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

na bunn..deci am lamurit-o cu termometrele! mi-ar trebui o papusa sa exersez ..ioi...
am plecat la plimbareala si sa-mi scot primul meu prenatal

Oana
33+ cu
o noua viata

filmuletz bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

a trecut deja o luna de la venirea pe lume a minunii!
ce repede trece timpul!

LA MULTI ANI THEA!
SA AI PARTE NUMAI DE BINE IN VIATA, SA NU UITI NICIODATA CA ESTI SPECIALA SI SA-TI FACI PARINTII FERICITI!

M.A. 34s+! a inceput numaratoarea inversa
surpriza MARIA ANDREEA
sper sa fie bine samburelul si sa creasca mare!!!!!!!
http://bd.lilypie.com/k1Xkp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tiberica spune:

CAMY, DIA, CAPRIOARA, ANA,ALINA, DARA, ANNABABY sa va traiasca puiutii sa cresca mari si sanatosi!

DIARUX am citit aseara din urma, mi-am cautat poezia, foarte frumoasa ...meriti un big hugh!!! in liceu am fost si eu presedinta unui cenaclu Anonimus se chema, facea parte din marele cenaclu Sagetatorul...oricum, noi scriam poezii in cnstea tovarasilor...dar acum daca ma pui sa compun nu as reusi, deci , in final, vreau sa spun ca esti FENOMENALA! cand o sa nasti fiecare dintre noi cred ca o sa-ti compuna cate ceva, meriti.

Fetelor nu am intrat pentru ca nu am avut timp, stiti cum e, aseara am reusit sa citesc din urma, acum sa scriu fuguta ca deja printesa mea se intinde prin patut, este o smechera noapteaq trebuie sa o iau in pat cu mine...oricum, nici eu nu pot sta fara ea, dar nu e bine cum procedez. San nu am suficient asa ca ii dau completare, cu toate ca sanii imi curg dar sunt moi si ea nu se satura...si mai am si o stare idioata de depresie, incerc sa ma abtin dar imi vine sa plang din orice.

PUNCA , tu ai streptococul hemolitic B? scuze dar am rasfoit doar din urma...daca este asa nu te speria eu am facut analiza inainte de a ramane insarcinata, de fapt , cand am pierdut sarcina anterioara, si era negativ, in timpul acestei sarcini pe la 26 de saptamani mi-a iesit negativ am intrat in panica stiind ca e periculos pt bb dar am luat augmentin si eu si sotul timp de 10 zile, e important sa ia si el antibiotic altfel veti face sex protejat pana la nasterea stelutei tale, dupa ce termini antibioticul la 2 saptamani repeti analiza si chiar daca iti iese negativ o mai repeti odata la 36 saptamani, la nastere ii amintesti ginecologului ca ai avut streptococul si iti face antibiotice lui bb i se va lua sange si ii face si lui analiza daca la mine a iesit negativ la bb dar cu toate astea mi-au spus ca nu e de riscat cu asa ceva , asta dupa ce am consultat 2 pediatri plus neonatologul din spital si mi-au dat sa ia 0,6 ml de augmentin pe gurita, daca iesea la bb strept pozitiv atunci ii puneau o branula si era mai complicat.

Va pup si spor la bb si la treaba!
O sa pun si eu poze azi sau maine.

tiberica mami de Alina 13.07.95 si mami de Karina 38 +
Dai Vointa , Iei Putere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Iubitele MULTUMIM din suflet! Nu stiu ce ne-am face fara voi!

Cu termometrul...eu intrebasem acum cateva luni. Am de toate, dar cel mai mult il folosesc pe..cel rectal cu varf flexibil. E digital si afiseaza intr-o secunda si e chiar ok. Nu va faceti griji ca nu-i raniti. Mi-au tremurat mainile doar prima data dar apoi n-au fost probleme.

Cris supeeer. Poate ne vedem la concert. Vezi ca pe camere foto &stuff, cei mai tari sunt cei de la f64. Asa au si site-ul. Super cadou ii faci sotului, dupa parerea mea de iubitoare de camere foto si fotografii.

Punca iti raspund eu ca poate Gini e ocupata. Ea a nascut prin cezariana la 37 de saptamani si fetita a avut 2,350kg. Fruntea sus...va fi bine! Noi avem o odisee speciala, sa stii!

Acum o luna tocmai ma luau din sala preoperatorie in cea de operatii. Huuuh....

SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

Hai ca m-am lamurit si eu cu termometrul asta. O sa caut si eu din asta de fundulet, dar sper sa nu fie cazul sa il folosesc prea des.

bubu, vazut ca sinteti pe teava. Pina la urma cit de mare e bebe? Si bebelina mea cred ca o sa fie marisoara, dar sper sa reusim natural.

estrella, nu ma pricep, dar cred ca o sa-ti dai seama cind vine momentul nasterii, o sa ai contractii regulate, asa zic fetele care au nascut deja.
Oricum, e bine ca esti la termen.

bujo, nici o veste de la filip al tau? Te tine in suspans?

tecky, ce bine ca raluca ta e cumintica, apuci si tu sa te odihnesti ca lumea. Cum stai cu lapticul?

Eu am pus o tura de hainute la spalat, sint asa de mici si dragalase, o minunatie.

Insa acuma m-au apucat pe mine alte ginduri: oare ce-oi face daca mi se rupe apa pe strada? Sau la birou? Cred ca o sa incep sa car pantaloni de schimb cu mine la birou, in caz ca se intimpla vreun accident pe acolo.
Mamicilor cu experienta, voi ati experimentat asa ceva? Sau apa asta se rupe numai noaptea? Hai ca se vede ca n-am ce face pina merg la birou

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Turtu eu duminica, pe 15 iunie, m-am udat pe pantaloni cand eram la restaurant la masa. Incercam zadarnic sa trag de tricou...se vedea, mai ales ca aveam pantaloni gri. Dar toata lumea se uita...cu mila asa, intelesesera ce se intampla. (pacat ca eu nu:) ) Asa ca nu-ti face griji, nu-i nici un bai!

SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Fi-mio sa dea vreun semn??? Noooooo, nici o sansa, si nici nu cred ca da vreun semn pana sambata la cezariana. Am vb cu Camy, era cu bb si nu-i venea sa creada ca-i al ei. Mai dupa masa ma duc sa-i fac o vizita.

bujo 39+ cu Filip
album de nunta
bb stuff
burtik
mini Bujo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

La multe lunisoare fericite Theei! Sa creasca mare, sanatoasa si norocoasa!

Turtu, poti sa-ti iei niste tampoane groase si lungi la tine daca ti-e teama de "ruperea" apei...(uneori curge mult, alteori o tine cu picuratul...)
Aici scrie ca doar la 20% dintre gravide le debuteaza travaliul cu ruperea apei, dar pentru orice eventualitate...
Totusi pun pariu ca majoritatea oamenilor care sunt parinti stiu ei cum sta treaba si nu se vor mira

Copiii mei cei marisori se intorc vinerea viitoare pe 25, din Romania.
Asa ca deocamdata am acasa doar 3 pitici sub 3 ani toti...LOL
Vom merge la tara aici la socrii si stam o luna, asa ca voi avea cit de cit ajutoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

bujo sa-i trimiti o de la noi lui camy! si eventual un pe nasuc lui BB darius!

M.A. 34s+! a inceput numaratoarea inversa
surpriza MARIA ANDREEA
sper sa fie bine samburelul si sa creasca mare!!!!!!!
http://bd.lilypie.com/k1Xkp2.png

Mergi la inceput