ce ati vrea sa vi se aduca din Romania?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariadnabr spune:

Leustean- Lovage (levisticum oficinae)

Madalina, Sonia si 36+ cu Julia Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fomalhauti spune:

Azi, doamna de la Muzeul Satului vindea serbet. Serbetul e ceva tipic romanesc?
A, si nu vine in fiecare zi, numai marti, joi si in week-end.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

lovage si poti comanda de aici:
http://www.greenchronicle.co.uk/acatalog/Lovage.html

A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Letitia1 spune:

Andrada, am avut seminte si am plantat dar nu a iesit nimic! Vine soacra-mea saptamina viitoare si i-am spus sa-mi aduca niste seminte sa mai incecam odata.
Multumesc pentru denumire.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Nici mie nu mi-a iesit cu seminte, am comandat rasad si dintre toate singurul care a supravietuit e unul plantat chircit linga poteca fara soare, in pamint uscat...etc.
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marox spune:

Merdenele, covrigi cu sare si mac, brinza de burduf si telemea, mici, castraveti murati in saramura, leustean, vinete (nu's cum se face da' nu-mi reuseste salata buna cu vinete de aici) + carti si reviste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Eu am gasit seminte la departamentul de hrana pentru pasari.LOL

Halva de floarea soarelui (ca de susan se gasesc si aici), Gerovital, salam de Sibiu (aici e dar nu chiar 100% ca ala de-acasa), covrigi, covrigi, covrigi (in Polonia totusi am gasit ceva asemanator, nu am observat daca si in Cehia exista), muraturi, leustean, ceva stergare romanesti si "rogojini" pentru decorat casa, ie (eu am luat pentru fetitele mele), priocomigdale, picnic( nu stiu daca mai exista), foi de placinta, fondante, oua incondeiate (am vazut si la Cehi) rahat, carti de scriitori consacrati...

Editez: MUSCHI TIGANESC!! (Cum am putut sa uit? )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

quote:
citat din mesajul lui anya

Prietenii parintilor mei sunt in Germania si de fiecare data ai mei trebuiau sa mearga cu ingredientele pt o ciorba de fasole verde (pastaile alea late si galbene, niste slaninuta, leustean)

Anya

Da,si mie imi lipsesc pastaile late si galbene.Aici sunt pastai late si verzi dar nu au acelasi gust.

Fetele,si eu am plantat leustean din seminte de la matusa mea de la sat si nu au iesit decit niste firisoare anemice dar parfumate...bune si alea .
Am avut si rasad si prima tura a iesit binisor apoi nu a mai vrut.
Am intrebat la sat in Ro care-i misterul cu leausteanul asta si cica trebuie plantat pina in sarbatoarea de Constantin si Elena,din 21 mai .
Totusi eu am gasit ghivece de leustean proaspat aici la piata si intr-un timp erau chiar si la Aldi.

Mie mi-ar trebui acum din Ro niste dovlecei mari si galbeni,gogosari,varza verde si usoara,porumb de fiert care nu-i dulce si fondante de la cofetaria Codrina .

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Alina eu am gasit varza usoara la turci, nu au mereu dar se gaseste cand si cand...la ei gasesti si fasole verde lata, nu mai tin minte daca au avut vreodata din aia galbena.

Eu as vrea din Ro amandine, telemea de la taran din piata( din aia mai moale si grasa ) am un lapsus...cum se numesc covrigii aia insiropati care se gaseau la Tic-tac? parca covrigi polonezi Niste plicuri Maggi de bors...importante ar fi amandinele si branza

O intrebare pt fetele din Canada: acolo nu se gasesc deodorante???????

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Eu mi-as dori de acasa costume populare sa mi le pun pe perete. Am vazut la cineva puse costume nationale pe un suport fain din lemn natur pe perete, intr-un living cu peretii inalti.
Altceva ... ciocolata Poiana cu alune si stafide, crema Gerovital, condimente la plicuri.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput