ce ati vrea sa vi se aduca din Romania?
Raspunsuri - Pagina 2
doruletz spune:
quote:
citat din mesajul lui vickyfilip
ce va lipseste voua si v-ati bucura sa vi se aduca de acasa?
Eugenii:)
cge spune:
Fomalhauti, ai idee cat tine manifestarea asta la Muzeul Satului ?
Ca venim in Ro, si am vrea sa ne facem targuielile aici.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Podeanu spune:
Deodorante... de aia duc eu lipsa dar poate ca nu si amica ta, fiind in Europa.
Daca vrei sa-i aduci aminte de casa, fa-i un album de poze recente cu locurile care i-au placut, unde a locuit, copilarit, eventual si cu rudele pe care nu le-a vazut de mult. noteaza pe spate locurile si data pozei, peste ani de zile vor fi atit de valoroase...
Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face...
Podeanu spune:
scuze ca a aparut de 3 ori, defectiune tehnica
Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face...
nelia spune:
Eu vreau toata Romania la pachet, asa ca nu ma pot limita la nimic! Hai, poate ca ma multumesc si cu niste brinza din aia adevarata de oi si niste slanina... Yamiam!
Nu stiu ce sugestie sa-ti dau, dar mi-ar placea sa primesc sau sa-mi iau urmatoarele lucruri: strachini de lut pentru toata familia, o oala sau in vas cu capac de pus la cuptor tot din lut, in care totul iese ca la bunica acasa si un ghiveci de flori din lut, cu pamint romanesc, in care sa pun un pui de muscata rosie si care sa fie simbolul Romaniei in casa la noi.
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/Aurice#date/2007-12-02/10:49:08" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/Aurice#date/2008-01-20/18:33:43" target="_blank">LISANDRU
buli spune:
aaa ... mi-am amintit - cas (framintat) proaspat si miere de albine. si dulceata ei preferata facuta in casa. tzuica poate.
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
april spune:
quote:
citat din mesajul lui doruletzquote:
citat din mesajul lui vickyfilip
ce va lipseste voua si v-ati bucura sa vi se aduca de acasa?
Eugenii:)
da, asa e, si eu i-am dus fratelui meu eugenii si carti in l. romana.
el dupa carti tanjeste, astea-i lipsesc.
de cate ori am ocazia sa trimit pe cineva un mic pachetel ii aleg cateva carti care stiu ca-i plac
anya spune:
Prietenii parintilor mei sunt in Germania si de fiecare data ai mei trebuiau sa mearga cu ingredientele pt o ciorba de fasole verde (pastaile alea late si galbene, niste slaninuta, leustean)
Letitia1 spune:
Mie imi lipseste leusteanul. Inca nu am gasit denumirea in limba engleza. Si cas proaspat.
In rest gasesc de toate la magazinele romanesti: gogonele si castraveti murati (nu in otet), seminte floarea soarelui (care se gasesc la orice magazin naturist de altfel), eugenii, pufuleti, pufarini etc. Poate stie cineva cum se zice in engleza la leustean?