Colectia de toamna-iarna (203)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

miha, nu sunt chiar asa cum spui tu, eu iti multumesc ca m-ai facut sa ma simt bine .Hai spune ceva despre intalnire eu abia astept sa te citesc ai un umor fantastic.Cine a mai facut poze?

lavi, eu am fost in concediu acolo anul trecut, sigur nu gasesti loc fara rezervare este foarte aglomerat.daca vrei am numarul lor de telefon ti-l dau sa faci rezervare, prin agentii sunt alte preturi( nu au site personal).
Imi aduc aminte de tinerete cand pomenesti de plaiul foii, am mers de cateva ori bune pe acolo (am facut o scoala de ghizi montani), drumul pana la refugiul diana te ucide , pe unde vreti sa urcati? weekend cu vreme frumoasa!

noki, unde o cauterizezi, costa asa mult? sanatate multa, sa iti fie de bine achizitia.

ina, ai grija de tine, multa sanatate. felicitari pentru despampersare, eu iti sugerez sa il scoti si pe cel de noapte tot acum pentru ca tot a invata sa se tine( eu asa amm procedat cu alexia si nu am avut decat o singura surpriza)pentru inceput poti folosi niste cearceafuri absobante. si nu uita sa te odihnesti a sa ai laptic.Cum se mai poarta rachel?

cami, nu mi-ai zis slabisi ori ba? ( yo asa te vad in poze )

delia ce mai faceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Roxi scoala de ghizi, uau!
Nu vrem sa urcam cu un scop anume, sa ajungem in vreun varf; vrem sa o luam pe un traseu sa urcam ceva, cat putem si avem chef. Sa simtim muntele cu pasul.
Din pacate n-am harta, ghid, nimic, toate-s la taica-meu acasa.
Sora-mea a venit cu ideea sa urcam in sus pe un drum forestier (?)
Ai tu vreo sugestie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

lavi, am facut multe trasee in piatra craiului mergeam cu cortul traversam versantii, am amintiri frumoase insa a trecut atat de mult timp.
Iti las linkul asta poate te ajuta:www.calificativ.ro/Trasee_montane_Muntii_Piatra_Craiului-su718-p1.html" target="_blank">trasee in piatra craiului
Mai bine mergeti pe drumuri marcate.
edit- vroiam sa fac o specificatie, mai sus spuneam de cazarea de la ciresica, acum am vazut ca nu am scris.

Mergi la inceput

Roxi multumesc pt ambele
Ideea cu Plaiul Foii ne-a venit ieri. Asa ca azi am sa fac un pic de reasearch pt trasee :) Nici nu stiam ca sunt asa bine acoperite pe net.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Lavi, w-e placut in 2 cu cortul!

Roxi, as putea spune ca am mai slabit un pic, nu considerabil, dar mai mult m-am "tras la fata".Cum e Matei? Dar Alexia?

Am pus link cu poze noi in contul comun!
Sa-mi spuneti daca va place frizura Dariei, ca eu am tunsulit-o (adica am rotunjit putin pe la ceafa si pe langa urechi).

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Ina , ce bine ca ai laptic si ca mananca "pufosel" si felicitari pentru scapatul de pampers ziua.Iar sotul tau e un dragut, sa porti sanatoasa inelul

Noki , multa sanatate! cand mergi sa scapi de rana? Sa stapanesti sanatoasa rochia, abia astept sa vad poze de la nunta...sper ca ne arati

Lavi , distractie placuta maine, ce bine de voi chiar va admir ca faceti drumetii la munte

ma duc sa ma uit la pozele lui Camy cu Daria tunsulici

am fost la dr azi, e bine Bia, dar vom merge peste o luna-doua sa facem ceva analize la sange iar sa vada ceva ca sar putea sa il mosteneasca pe Mihai la alergie

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

roxi daca mai esti pe aproape: studiez acum harta pe net; nu prea gasesc descrieri la trasee din pacate [:-(] De ce zici ca drumul pana la refugiul Diana te ucide? E lung sau greu? Urcam fara bagaje, le lasam la cort/masina.

Lasa nostalgia, si voi puteti!
Un coleg de-al cumnatului meu merge cu cortul cu copiii de bebelusi; fetita de 5 ani deja merge pe munte de n-are treaba, au fost we trecut in Retezat, cu sora-mea si o gasca mai maricica.
Eu nu m-as duce cu bebelusi dar cu fetele acum am urcat pe ici pe colo. Inclusiv la Herculane, in 2005, eu cu Silvia de manunta si Virgil cu Nati in port-bebe. Silvia avea 3 ani si jumatate, acum mi se pare tare mica atunci mi se parea mare!

catutza multumim de urare; nu-i nimic de admirat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Lavi, Piatra Craiului a ramas pentru mine o mare durere, ca nu am mers decit un pic pina la lanturi si am mai facut inca un traseu de mini-catarare si-atit.
Din cite imi amintesc, drumul spre lanturi pina la grohotis este destul de usor si frumos. Nu stiu cum ar fi cu copii. Sint o groaz de trasee in PIatra Craiului, dar din cite stiu cele mai multe nu apareau pe nici o harta. Trebuia sa fii connaisseur. Lucrurile s-or mai fi schimbat intre timp. Dar aveti grija la ploi si fulgere neasteptate!
Weekend placut!

Smaranda Ioana, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!

Cum se poarta un bebelus in wrap si discutia de pe DC

Mergi la inceput

Bic multumesc!
Eu n-am ambitia sa urc pe creasta, nu stiu daca mai pot dupa atata sedentarism de birou.
Dar nu suntem cu copiii, copiii sunt actualmente cu bunicii la cabana din Apuseni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Bic , poze nu ne arati? eu abia astept sa le vad mai ales ca ma facut Anda curioasa

Lavi , ba sunteti de admirat, eu personal de cand o am pe Bia nu am mai urcat pe munte cum urcam pana sa raman gravida si nici nu am mai plecat in drumetii cum faceam odata.

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput