Colectia de toamna-iarna (203)
Raspunsuri - Pagina 14
madau spune:
Fetelor maine o sa am zi de shopping..al meu barbat pleaca cu "baietii" la Liberty parade, asa ca noi gagicile ne vom face de cap prin IKEA + Baneasa Mall
. Conditia fuse asa : voi la Liberty Parade..cardurile voastre raman acasa la neveste
.
Asadar..cine mai doreste, cine mai pofteste..maine bantuim pe acolo
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
roxisialexia spune:
lavi, uite aici :http://www.zarnesti.net/trasee_turistice.php
Imi pare rau aseara nu am intrat, poate nu ai plecat inca.
weekend frumos!
catutza spune:
Neatza!
Eu am facut conjunctivita
sunt plina de nervi ca-mi e frica sa nu ia si fata sau Mihai ca asta ne mai trebuie acum
Am si eu o intrebare la voi : pun in ochi Netildex picaturi si Kanamicina unguent. Asta contine antibiotic...eu iau anticonceptionale....mai au efect sau trebuie o masura de protectie in plus?
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
joy04 spune:
CATUTZA nu mai trebuie alta masura de protectie. daca le luai oral da, dar aaa...local, nu.
sanatate multa.
vezi sa nu se stearga Mihai si Bia pe acelasi prosop cu care te stergi tu la ochi.
Joy
de
Vlad Andrei (1 decembrie 2005) &
Alex Gabriel (19 septembrie 2007)
catutza spune:
Joy , saumana si un picior ca mi-ai luat o piatra de pe inima 
ne-am separat deja cu prosoapele, perna mea cand ma trezesc o pun sus sa nu stea ei din greseala pe ea...
voi ce feceti, cum sunt baietii tai?
ce e linistea asta pe aici, toate a-ti plecat de acasa?
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
anda77 spune:
helou,
intalnirea a fost super, vad ca sunt din ce in ce mai amuzante. din intalnire in intalnire se rade si se face misto mai mult, ceea ce nu poate decat sa ma bucure. probabil ca incepem sa ne cunoastem mai bine. poze am 3 bucati, le voi descarca. fiecare a facut cam cate 3, si-asa ne era jena sa facem poze la terasa ca tarancile:), dar eram fte vesele.
casa e un dezastru, rufele nespalate, eu de dimi am avut treaba, acum vrea copilul afara. n-am chef de parc nici sa ma tai desi de dimi aveam ca am sunat-o pe noki sa programam ceva activitate de copii. dezamagire pt mine, era in drum spre mare. cred ca ma duc si eu intr-un mall, nu ca mi-ar placea, mai ales ca e aglomeratie ca la balamuc, dar am extrema si urgenta nevoie de un trepied foto si un incarcator auto pt telefon chiar pt maine. magazinele astea online romanesti nu livreaza in week-end nici sa dai cu tunul. magazine de articole foto intr-un mall in bucuresti stiti? sau sa ma duc la carrefour? acolo au raion de d-astea?
ies, vad de aici ca fiu-meu tocmai si-a sters manutele gingase de placinta cu branza pe ecranul televizorului
EDIT: vad ca nu ma indrumati nicaieri, plec de capul meu:), mai ales ca fiu-meu a distrus juma de casa deja, nu pot sa-l mai tin inauntru, pe copilul asta zici ca l-am facut pe strazi, fte greu sta in casa. acum imi baga telecomanda de la AC in imprimanta si zice ca pune telefonul la incarcat
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
miri__b spune:
NEATA
p-aci s-a pus Piedone pe treaba, lucreaza ADP-ul zi lumina, si in wk.numa drujbe si tractoare aud de o saptamana.au facut curatenie pe spatiile verzi din incinta blocului,cred ca mai fac ceva parcari pe unde e loc.Pe un teren viran unde erau mormane de gunoi si se adunau drogatii noaptea au facut un teren de baschet si unul de fotbal, cu ...cred ca e caucuc pe jos, arata super , au si tribune ptr spectatori.
Madau sper ca abia ai avut loc sa te urci la volan de cumparaturi.
Catutza hai nu fii suparata ca trece repede conjunctivita.
Anda sper ca ai gasit, era Kodak in Cora stiu sigur dar parca numai cu fleacuri, rame foto...ti-ai luat second job ca fotograf?
ca tot ziceai ca am inceput sa facem glume.
Lavi cred ca plecam in Slovenia, la mare pe nv-vrea Sorin.Ce zici,gasim cazare?
anda77 spune:
neATA,
am gasit la media galaxy, mult mai scump ca pe site-uri, dar asa e dk nu mai vroiam sa astept.
nu,nu e al doilea job:), dar ar putea fi:))ma anuntati dk aveti nunti, botezuri, taieri de mot si n-aveti fotograf. n-am aparat profi, dar fac reducere din cauza asta. insa am trepied:) deci sunt tare.
nichita e la mitingul aviatic cu tataie, sa-i dea Dumnezeu sanatate lui tataie pentru aceste gesturi de mare domn fata de fiica sa epuizata. 2-3 ore fac ce vreau azi!
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
mara95 spune:
salut!
am ajuns si noi acasa de la mare, a fost ok.
trebuie sa fac setul 2 de analize obligatorii +cele supimentare, dar nu reusesc sa ma mobilizez .
catutza, eu am avut conjunctivita de vreo 2-3 ori in ultimii 2-3 ani si stiu de la medicul respectiv(de fapt vreo 2, ca nu era acellasi) ca nu se foloseste kanamicina.Mi-au dat un antibiotic -picaturi, dar acum nu-mi mai amintesc denumirea.Sanatate multa!
roxisialexia spune:
Fetelor, are cineva internet prin UPC, merge ok, merita?
Sau va rog sa imi dati alte idei.
pup