Colectia de toamna-iarna (203)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Camy , merci mult si eu abia astept pozele de la intanlire dar vad ca fetele nu dau niciun semn...

ce e linistea asta pe aici?

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

trimit mesajul inceput acum vreo doua zile :

In primul rand ii multumesc mult- mult- mult de tot cuscrei pentru astro! Trebuie sa "lucrez" cu pufosel si sa-i indrept inclinatiile catre ceva mai constructiv, mie afemeiatii nu-mi plac deloc - mai bine betivi, drogati, Doamne- fereste - trebuie sa stie ca femeile trebuiesc respectate, nu inselate.

Leea

quote:
" Ina m-am indragostit de mogaldetzul tau aricioso-afemeiato-religios"

esti o dulce!
quote:
Mie imi indicase pediatra din spital sa-i pun putza in sus lui T da nu mai retin explicatia. Iar decalotarea...la 6 ani e o aberatie as zice

haideti mai, ca eu i-am pus-o in jos si de atunci nu mai avem accidente, dar este si blegita. Am inceput deja igiena/decalotarea, de fiecare data cind il schimb de pampers curat cu grija, fara sa fortez nimic.
Am intrebat niste pediatrii din ro. si mi-au spus ca este ok sa-i las putica in jos, ca nu afecteaza cu nimic, dar vreau sa fiu sigura ca este ok, cum o sa devina el afemeiat daca nu are ustensila de baza?

Sint super suparata ca nu am reusit sa vad poze din vacantele voastre!

Cami, ce frumos ca ai reusit sa ajungi la intilnire!!

Noki, felicitari ca a "venit"!!! tare cumplit este sa stai asa, cu frica in san!

Mihaela, la cati mai multi ani fericiti alaturi de sotul tau!

Corapino, Bianca, Biculet, bine ati revenit! Multam fain' de urari!!!

Dordia,. ma bucur ca a dat roade tratamentul!

Cata, sanatate Biei! nu am mai slabit...

Meems, sa aveti o vacanta super frumoasa!

Sper ca ati avut o intilnire placuta, fetelor.

Mie mi-a fost rau de tot, de abia m-am tarit, am fost ca o drogata, m-au apucat ameteli, am inceput sa tremur, d-rita mi-a spus ca probabil am o anemie mai pronuntata, maine voi afla rezultatele.Pufoselul nu ma lasa uneori sa dorm noaptea, il alaptez destul de des, sint mereu obosita, dar sint ferici\ta cum nu am mai fost vreodata.

astazi am luat rezultatele de la dr: usoara anemie, lipsa de fier, si glucoza foarteee scazuta, de aici si starile de lesin.

Am uitat sa va spun ca noi am scapat de pampersii de "ziua" folosim numai noaptea, minunea s-a intimplat cu citeva zile inainte de-a naste , am tinut-o acasa patru zile si am insistat cu mersul la toelata si de atunci numai acolo face, a avut citeva accidente la gradi. Rachie devine mai intelegatoare pe zi ce trece, pufoselul a ajuns la greutatea de la nastere dupa 5 zile de la iesirea din spital si ia ion greutate intr-o zi cit altii in zece ( nu glumesc, am fost la control astazi si d-ra a ramas muta, pufosel are un burtoi ca malnutritii din africa, numai ca la el este de prea mult laptic arata ca o bulina )

Astazi m-am uitat mai cu atentie la cusatura mea, arata ca o varza de Bruxelle si mi s-a desprins o copca asa ca probabil ca o sa fac pisu' ca o stropitoare
imi trebuie un chirurg plastician sa-mi dea o "forma"

partea buna este ca am primit un inel cu diamante absolut superb ( cadou de la sotul meu fiindca am "rezistat" eroic noua luni) asa ca de cite ori ma doare ceva, ma uit la inel si-mi trece

cam astea sint noutatile mele,

va pupicesc pe toate!

Ina, Rachel Georgia ( 23 Nov.,2005)si Robert Edward (1 Iulie, 2008)

Today is a wonderful day; I choose to make it so.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Neatza!

Inutza, ma bucur ca Pufosel e bine si ca papa bine! Felicitari pentru renuntarea la pampersul de zi cu Rachie!
Referitor la problemele tale, eu zic sa nu le neglijezi, sa ai mare grija de tine chiar ia si niste vitamine pentru ca tre' sa fii in forma acum cu doi nazdravani pe langa tine!
Sa stapanesti sanatoasa inelul cu diamant! Suuuper cadou pentru o super mama de la un super tatic!

Am si eu poze noi cu mezina ... acusica ma ocup de ele , spre a putea fi vizionate la publicul larg!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Mneatza!

Am fost ieri la ginecoloaga. Nu pea am motive de incantare, ba din contra. Am o rana pe col destul de maricica si va trebui s-o matrasesc cat mai curand. Nu vreti sa stiti cat o sa ma coste operatiunea...

In rest, ca sa compensez supararea, mi-am tras o rochie de seara de la Mango suuper faina, asa ca am cu ce sa ma imbrac la nunta de duminica.

Ina- ma bucur ca sunteti bine per ansamblu. Ca daca e sa iei pe bucati - lesinurile si varza de Bruxellles...Importat e sa fii fericitita si sunt convinsa ca esti!

Cami- unde-ai pus cele 2-3 poze de la intalneala? Io o sa le descarc luni, marti...candva. Ca am uitat aparatul acasa.

Roxi- la Ciresica e demential. mancare excelenta la preturi decente. Io-s fana a locului respectiv.

Ma duc sa ma re-scufund in tabelele mamei mele. cercetator stiintific ma fac.

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Noki, am pus link la pozele respective in contul comun!

Nasoala faza cu rana pe col, eu tratez una (nu foarte mare, dupa spusele ginecoloagei) de un an aproape cu pastilute (astea le-am luat doar in prima luna) si ovule de vreo doua feluri si se pare ca e ok. Sper sa nu mai fie nevoie de cauterizare ... merg la control lunile astea si ma lamuresc.
Tinem pumnii sa fie totul bine! Spor la activitatea de cercetare!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Hello dragelor.
Nu am intrat ieri ca am fost super varza de oboseala, am dormit cu capul pe birou, dimineata de zapacita ce am fost mi-am uitat ochelarii, am plecat cu masina lui George ca a fost prima pe care am vazut-o, sa faca domnul infarct cand a trecut prin fata blocului si nu si-a vazut masina, etc. Deci am zacut ieri.
Ca sa nu mai radeti de mine vedeti va rog la Ina ce minuni fac diamantele la o femeie.....Da?
Roxi bine ca a trecut faza, te admir sincer esti un monument de rabdare si daruire parinteasca pentru mine.
Ca si Miri si eu am baut Mojito ala degeaba, George sforaia ca ursul in padure cand am ajuns acasa.
Anda pe unde bantui nene?
Vecina nasoala treaba cu rana, dar ti-am dat un super pont cu Mango....La ceva ma pricep si eu, adica shopping. Ce ti-a zis de pastile?
Hai ca ma duc sa imi beau cafeaua.
Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Si eu pe fuga de la servici, ca ieri am stat vreo 2 ore in plus. Asa ca merit azi o postare, de dimineata

Ina glicemia si eu o am scazuta dimineata; drept pt care primul lucru pe care il fac dimineata e sa mananc. Altfel pic pe strada. Nu-ti neglija mesele si somnul in masura posibilitatilor!
Cu varza de Bruxelles - mare greseala ai facut ca ai studiat problema; vba aia, unele lucruri mai bine sa nu le stim. Acu' pe bune, isi mai revine in timp ca si eu m-am uitat repede la bb1 si m-am ingrozit degeaba.
Felicitari pt inel!
Si bine ca ai laptic si bb R-E creste!

Noki naspa cu rana, n-o neglija!
Felicitari pt achizitie; la mine rochia de seara e cea mai chinuitoare cumparatura pt ca gasesc ceva f greu, sa-mi si placa si sa-mi si vina.
Mihaeluto apelez si eu la tine cand am nevoie de ponturi!

Unde-i ciresica aia de care vorbiti?

feli pana la uirma s-a elucidat pb sangerarilor?
Ne-a parut rau ca nu ai venit!

Mergi la inceput

Feli, ce face Ilincuta??? Cum a fost dupa vaccin? Am citit pe topicul LR ca a facut putin febra? Sper ca e bine acum !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Mitzo, azi iti recuperezi comoara ochilor tai? Cu rochia...nu plecasem musai dupa ea. De fapt, eram la shopping de solduri, adica iau ce-mi place si-mi sta bine, indiferent daca-mi trebuie musai sau nu.Dar pe asta chiar mi-au picat ochii si am zis ca asa impusc si-un iepure vanat.
Azi merg sa-mi caut sandale argintii. Sa vezi ala show.

Lavi- Ciresica e o vila-mini hotel in Olimp aproape de amsamblul Belvedere-Panoramic. Locul este superb, verdeata cat cuprinde, mancare buna, loc de joaca pentru copii etc. Iar ca si statiune, dupa parerea mea, Olimpul ramane nr 1 pentru oamenii linistiti ce vor verdeata si ne-manele, zgomot, cocalari si un milion de popor/metrul patrat.

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Noki si se poate sta acolo peste we fara rezervare prealabila?

By the way, noi we asta mergem la munte, cu cortul, fara copii, la Plaiul Foii. Vrem sa si urcam un pic. Vine cineva cu noi ?

Aveam ca alternativa sa facem curatenie prin apartament dar am zis ca se poate amana.

Mergi la inceput