URGENT - puiul mic lupta, ajutati-l !

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rain spune:

Buna seara la toata lumea,

in sfarsit, ieri am reusit sa ajung la banca si am scos un extras. Pentru cine vrea sa confirm primirea banilor in cont astept sa-mi dati un mail la nicoleta@gmail.com
Situatia banilor din cont este urmatoarea:
euro: 1,712.85
ron: 10,860.36
usd: 100

Singurii bani pe care i-am scos au fost 500 euro, bani pe care i-am scos cand am plecat in Germania, dar din care am cheltuit doar 250, restul ii am si nu-i mai depun pentru ca pe 8 septembrie plecam la control si vom avea nevoie de bani pentru cazare. Bilete de avion, medicamente, plus multe altele le-am platit din banii mei.
Din pacate nu am reusit sa strangem nici macar banii pe care i-am imprumutat, adica 10.000 euro, sper sa se mai stranga ceva, iar in noiembrie e clar ca trebuie sa mergem tot cu formularul E112, altfel ne-ar fi imposibil sa strangem 22.500 cat ar costa operatia.

Imi cer scuze ca iar sint telegrafica, dar ma asteapta motzulina mea sa ii fac baie.
Va tin la curent despre Silviu, in weekend merg la el, ii voi face poze, asa ca sapt viitoare vin cu poze noi.

Va multumim din suflet tuturor, in viata sa aveti numai bucurii si impliniri. Va pupam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uta_ciun spune:

cred ca nicoleta este tare ocupata, dar vroiam sa spun tutror celor care mi-au trimis bani prin paypal ca le multumesc tare mult, ca s-au strans 1200 $ si ca i-am trimis in romania prin moneygram...au fost transformati automat in euro asa ca au primit 800 euro...sa fie cu folos

multumesc tuturor inca o data

uta_ciun

The most beautiful thing in life is LIFE itself ! http://www.help-ema.puls-il.ro/

Mergi la inceput

Raluca, am ridicat ieri banii si sper ca maine sa ajung sa-i depun in cont, am primit 801 euro.
Multumum din suflet celor care ne-au ajutat si iti multumim si tie.

In weekend am fost la Silviu, l-am pupacit mult mult de tot, mi-a placut pentru ca are o culoare rozalie, mananca foarte bine, era cam molesit din cauza caldurii, l-am cantarit, dar pentru ca se agita foarte tare nu am reusit sa ne dam seama daca a luat sau nu in greutate, ma gandesc ca a fost si foarte cald, daca a luat 100-200 g nici ca aveam cum sa ne dam seama, sper si ma rog in fiecare zi sa fie sanatos si sa ne bucuram toti de el.
V-am promis cateva poze, nu sint multe pentru ca eu am stat mai mult cu el in brate decat cu aparatul foto :)
http://family.webshots.com/photo/2711521970085069419mskyui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Pana la urma maine e control sau o alta operatie?

Oricum ar fi, sa auzim numai de bine!

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Bafta multa!
Ne gandim la voi si va tinem pumnii sa fie totul bine!

Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=9" target="_blank">Nan1 si Nan2, Mireasa si mire cu stil!

[b]Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!

Mergi la inceput

Buna ziua la toata lumea,

Imi cer scuze din nou ca n-am mai scris nimic de atata timp, din pacate timpul trece atat de repede si eu reusesc sa fac atat de putine, insa astazi fiind weekend m-am gandit ca trebuie sa va scriu, altfel iar aman o saptamana.

Pe 8 septembrie am fost in Germania la control cu Silviu, i s-au facut ecocardiograma, ecografie 3D, saturatie si totul e bine, prin artere sangele circula normal, nu e nimic obturat, nivelul oxigenului in sange este de 86% si dupa toate investigatiile, dl Dr. Sandica ne-a spus ca il va opera pe Silviu la sfarsitul lunii noiembrie.
E foarte bine si ca Silviu a luat bine in greutate, pe 3 august cand a plecat din spital avea 5750 g, iar acum are 6150 g, are 67 cm, mananca bine, doarme bine, cumnata mea a inceput diversificarea acum dupa ce ne-am intors, se dezvolta normal, a inceput sa zambeasca, gangureste din cand in cand, nu mai vrea sa stea la orizontala, iar cand sta ridicat e foarte curios si se uita, studiaza totul in jurul lui.
Stand trei zile cu el am realizat pentru a nu stiu cata oara cat de norocos este si ce sansa la viata i s-a dat, m-a facut sa zambesc, sa-l pupacesc, sa-l hranesc si sa-l adorm, sa ma bucur de el ca de propriul meu copil.
Nu i-am facut poze de data asta si imi pare rau, as fi vrut sa vedeti si voi cat de mult a crescut si cat de dulce este, promit ca data viitoare sa-l pozez.
Pentru ca n-am mai intrat de mult vreau sa-i multumim si Franceskai - ceska777 pentru banii donati in cont (1.100 euro).
Despre datoria pe care o aveam de platit (10.000 euro)m-am gandit s-o mai aman o perioada, poate se mai strang ceva banuti in conturi, de exemplu de data aceasta ne-a costat 500 euro plecarea (pensiune, investigatii, tren, mancare) in afara de banii pentru biletele de avion, acelea le-am cumparat din banii mei.
Pentru interventia din noiembrie trebuie sa incep demersurile pentru a obtine aprobare tot prin formularul E112, trebuie sa fac un drum la Slobozia sa aflu ce ne trebuie, sa ne tineti pumnii sa-l obtinem.
Vineri (12.09), in conturi erau:
euro:2,109.90
ron:14,965.19
usd:99.27

Va multumim ca sinteti alaturi de noi, sper sa nu va suparati prea tare pe mine ca scriu atat de rar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uta_ciun spune:

eu mai am 40 CAD pe care nu am reusit sa-i schimb la banca deoarece imi cereau un comision de vreo 10 $ si am considerat ca nu merita

am un schimb un prieten cetatean canadian care este student aici in state asa ca mi-i va schimba el

astept insa sa se stringa mai multi bani inainte de a-i trimite din nou in romania prin moneygram

multumim pt vesti

The most beautiful thing in life is LIFE itself ! http://www.help-ema.puls-il.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Tinem in continuare pumnii stransi-stransi pt. Silviu, sa mearga bine si operatia din noiembrie.
Bravo pt. progrese. Pupici micutului luptator!

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picasso spune:

Ma bucur sa citesc ca micutului Silviu ii merge bine,ca a luat in greutate si ca ii este bine.Multa sanatate ii dorim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

La sfarsitul acestei luni Silviu are din nou operatie?
Sper sa fie bine, tinem pumnii. Si sper ca s-a rezolvat si cu formularul...

Multa sanatate!

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput