URGENT - puiul mic lupta, ajutati-l !
Raspunsuri - Pagina 22
rain spune:
Buna seara,
cu mii de scuze ca n-am mai dat vreo veste despre Silviu, acum va rog sa ne tineti pumnii, maine merg sa obtin formularul E112 si vineri plec cu ei in Germania pentru a doua operatie.
Promit sa-i fac maine poze si sa le pun pe site.
Va multumim din suflet!
rain spune:
Dupa aproximativ 10 ore, cat a durat operatia lui Silviu, Dl. Dr. Sandica mi-a dat vesti bune: operatia a decurs foarte bine, i-a conectat artera pulmonara stanga de cea dreapta, ceea ce inseamna mult pentru Silviu, maine probabil va fi detubat. Mai multe detalii despre operatie voi afla zilele urmatoare sau cand voi merge in Germania ca sa-i aduc acasa.
Puiul nostru cel norocos are cel mai bun si cel mai grozav medic!
Imi doresc ca toti copii din lume sa fie sanatosi si voiosi, iar Silviu sa fie unul dintre ei.
Va multumesc ca v-ati gandit la Silviu!
kay spune:
BRAVO SILVIU !!!!
Doamne Ajuta !!!
oana deSOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.
www.helpsonia.com
povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
rain spune:
Oana, iti multumesc ca te gandesti si la noi!
O pupacim si noi pe Sonia, am sunat si eu la numarul acela de la Romtelecom si sper, imi doresc sa strageti banii cat mai repede.
Trebuie sa recunosc, atunci cand am vazut filmuletul cu Sonia am fost atat de impresionata si atat de bucuroasa, cand am vazut-o cum merge si cat de frumoasa este ...sunt sigura ca cineva acolo sus o iubeste foarte mult si va avea grija de ea, sa creasca mare si sa va bucurati de ea.
Astazi Silviu a fost detubat, este stabil, iar starea lui generala este foarte buna, asta am aflat si de la Dl.Doctor si de la mama lui Silviu.
Ma rog sa-l ajute Doamne Doamne si pe el, sa creasca mare si sa fie sanatos, o stea norocoasa are sigur si il vegheaza.
Yaia spune:
Doamne ajuta!
Ma bucur enorm ca a decurs bine operatia. Sa ne tii la curent cu situatia. Vreau sa aflu peste cateva luni ca totul 'a fost', la trecut, da?
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
Happiness_4_us spune:
Off Doamne, bine ca totul a decurs asa cum trebuie si puiul mic este puternic, doar e barbatel de-acum nu?
Un mare si dulce pentru SIlviu si o imbratisare stransa parintilor.
Sa va dea DD multa sanatate iar lui Silviu, insanatosire grabnica si tot ce a fost pana acum sa fie "a fost". De-acum sa fii sanatos pui mic si sa nu iti amintesti niciodata de aceasta grea incercare prin care ai trecut!
Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!
Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!
ceska777 spune:
Silviu,
eu zic ca va fi bine sa iti amintesti mai tarziu ca de mic ai fost un luptator, ca s-a gasit un medic bun care te-a redat sanatos familiei si mai ales ca exista oameni buni (cum e matusa ta) care au luptat pt tine si cu tine, pentru tine au invins!!!! Sa cresti mare si sanatos sa ramai mereu!
Doamne ajuta!
LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump - 11 LUNI (23.12.2007)
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
rain spune:
Silviu vine miercuri(3 dec.) acasa !!!
La clinica mai sunt inca 2 copii din Romania care vor fi externati tot miercuri si o vor ajuta parintii lor si pe cumnata mea cu bagajele, eu nu mai merg dupa ei in Germania. Ii voi astepta insa la aeroport, abia astept sa-l vad pe luptatorul nostru scump, imi este foarte dor de el.
L-am rugat pe Dl. Dr. Sandica sa-mi dea mai multe detalii despre operatie, stiu ca este foarte foarte ocupat asa ca astept sa ajunga in tara cumnata mea si voi vedea ce scrie pe hartiile primite de la clinica, abia apoi va pot da mai multe detalii si voua.
Pentru ca luni, 1 decembrie, probabil ca multi dintre noi avem zi libera, va invit sa va uitati la o emisiune pe TVR1, de la 17.10, o emisiune unde este invitat Cel mai deosebit om si cel mai bun chirurg - Dr. Eugen Sandica, aveti aici un link despre emisiune:
http://www.tvr.ro/emisiune.php?ed=52056
Va doresc un weekend placut si va multumim din suflet ca va ganditi la Silviu, la cel mai norocos puiut!
rain spune:
Aceasta este o poza facuta vineri. Il mai recunoasteti pe Silviu?
http://family.webshots.com/photo/2071197710085069419stooEX