URGENT - puiul mic lupta, ajutati-l !
Raspunsuri - Pagina 20
marius spune:
Multa, multa sanatate in continuare! Sa creasca mare si sanatos!
Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro / Mai multe...
Pagina legislativa
jelimoni spune:
bravo silviu!!!esti un luptator!!!felicitari si tie rain pt tot ce ai facut, felicitari doctorului roman, si felicitari mamicii caa facut fata unei mari greutati si pt minunea de copil ce a facut-o!!felicitari tuturor!!ce frumusoe este!!!Mi-au dat lacrimile!!ce fericire sa-l vezi dormind linistit fara nici un fir pe langa el...
multa sanatate pui mic!
MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)
POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT
www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert
ce mare am crescut!!
Happiness_4_us spune:
Am plans cand am vazut pozele din spital cu Silvi si mi-am amintit cum fluturasul meu drag s-a luptat primele 4 luni din viata si a stat numai prin spitale, exact asa cum apare Silvi in fotografii.
Acum totul e bine, pentru ca DD are mereu grija de ingerasii mici, asa cum a avut de aceasta data si de Silvi.
Sa cresti mare sufletel iubit si sa fii sanatos, iar pentru mami si tati, o imbratisare stransa, stransa, pentru ca numai noi stim ce este in sufletul nostru in astfel de momente! Fiti puternici!
Multa sanatate!
Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=9" target="_blank">Nan1 si Nan2, Mireasa si mire cu stil!
[b]Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!
LiaMaria spune:
Doamne ce bucurie mare!
Bravo sufletel mic si puternic, multa sanatate, sa cresti mare si frumos si sa aduci numai bucurii familei tare care te iubeste mult mult de tot.
O imbratisare calda la mami si tati si la toti cei care s-au implicat si s-au rugat pentru micutul Silviu!
Cu drag,
LiaMaria
Rugati-va pentru Diana
http://dianadumitru.netfirms.com/
http://www3.telus.net/goldsilver/diana/Diana.mp4
Asa a venit pe lume printesa mea:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=105962
zeririlouiza spune:
bravo Silviu sa o tii tot asa,
Louiza de Yasmin - Elena 09/01/2008, adica 6 luni, 3 saptamani +
poze Yasmin Elena
uite cat am crescut
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze graviduta, nunta, luna de miere, Sighisoara
rain spune:
Buna ziua la toata lumea,
sa nu credeti ca v-am uitat dupa ce Silviu a ajuns acasa, dar sint foarte ocupata.
Cat timp am alergat sa rezolv problemele lui Silviu, am lipsit de la serviciu, de langa motzulina mea, iar acum recuperez. Nici la banca nu am avut timp sa ajung, dar cred ca voi ajunge la inceputul saptamanii viitoare, sucursala la care am deschise conturile e foarte aproape de casa mea, insa dimineata nu am cum sa ajung pentru ca la ora 9 trebuie sa fiu la serviciu, iar seara ajung acasa dupa ce inchid la banca.
Ma simt foarte aiurea ca nu v-am putut confirma primirea banilor, ca nu va pot spune cati bani sint in cont si imi cer mii de scuze, promit sa vin cat de curand cu toate detaliile.
Acum sa va mai spun despre Silviu: pe 9 septembrie mergem la control in Germania, mananca, doarme, plange, cred ca nu-i place deloc caldura pentru ca ziua este cam plangacios, noaptea doarme bine, in weekendul viitor ii voi duce si un cantar, sa vedem cat a luat in greutate, nu l-am mai vazut de o saptamana si imi este dor de el, il aud doar la telefon atunci cand plange, ma rog in fiecare zi sa fie bine, sa fie sanatos, sa-l ajute si sa-l apere Dumnezeu si Maica Domnului in continuare.
Va multumim ca sinteti alturi de el, cred ca simte cum toata lumea il iubeste si se gandeste la el.
uta_ciun spune:
draga rain, multumim pt vesti
te rog sa-mi spui, aici sau intr-un email cind ar fi bine sa trimit banii stransi prin paypal
multumesc,
uta_ciun
The most beautiful thing in life is LIFE itself ! http://www.help-ema.puls-il.ro/
rain spune:
Uta_ciun, ii poti trimite cand poti tu, nu stiu ce variante de trimitere sunt,prin banca sau prin western union, cum stii tu ca e mai bine.
Prin banca in conturile care sunt trecute la inceputul subiectului, prin western pentru Serban Nicoleta, Bucuresti.
Multumim din suflet!
uta_ciun spune:
cred ca am sa-i trimit prin moneygram ca au taxe mai mici decit westernunion....prin banca nu se pune problema...sunt cele mai mari taxe si dureaza citeva saptamani
uite pe site-ul moneygram romania unde sunt ofiicii pt primit bani...poti sa mai cauti inca o data, in functie de codul postal...acum pt bucuresti mi-au aratat 199 oficii
www.moneygram.com/eFindUs/app/?wicket:interface=:1::" target="_blank">oficii moneygram Bucuresti
te intrebam cind sa trimit banii deoarece tu stii cel mai bine situatia financiara
poate ar fi bine sa fixam un termen, poate in titlu, de ex strangem prin paypal pina la ...sf lunii...etc
desigur ca sunt de acord sa primesc bani si dupa data respectiva, dar e de preferat sa trimit o singura data bani din cauza taxelor...pe urma pt sume mici de 20 $ etc nu merita
astept un raspuns sa stabilim o data
numai bine,
uta_ciun
The most beautiful thing in life is LIFE itself ! http://www.help-ema.puls-il.ro/