Mamici norocoase de sept-oct 2008 (94)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Codruta27 spune:

Piolica, incearca si un iaurtel. Poate functioneaza! Sunt groaznice arsurile, intr-adevar!

28+ Vlad
Bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

La stiri au anuntat ca la nu stiu ce spital a ajuns, citez, "un bebelus beat". Cum suna!
Cica avea mare alcoolemie in sange! Mama lui bause mult inainte sa il alapteze! Cum e posibil, bebelus de 6 luni!

Cand aud, nu pot sa inteleg!

Cum nu inteleg nici cum isi lasa copiii mici in masina si pleaca la shopping, sau toata noaptea in discoteca (s-a intamplat recent in Franta, mama era la dans si bebe in masina!)

30+ LUCA

VINE LUCA !!!!

AMR 68 ZILE!!!

POZE

“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

andy, codruta, merci pentru raspunsuri. am incercat cu de toate, se pare ca nu am noroc. o sa mai incerc cu lapte si iaurt, poate se vor mai imbuna arsurile astea nenorocite.

31+
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008

---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Piolica eu am incercat cu lapte si intradevar nu le mai simti arsurile asa de rau

27+

Bebe

Eco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Codruta, imi pare rau, mai verifica si intreaba si medicul. VITAMINELE POT FACE RAU Eu aveam contractii si chiar nu imi doream sa nasc la 30 de saptamani. Ma simt excelent de cand nu le mai iau.
Eu sunt patita, asa ca... nu mai zice. Musette, te rog intreaba doctorul

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
31+ Cuculetz Andrei

AM SCHIMBAT PREFIXUL AMR 8+ SAPTAMANI

AMR 61 DE ZILE PANA LA BEBE ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Dyanira sa imi zici si mie pe unde ai umblat si ce ai mai cumparat.

Eu azi de dimineata am gasit ceva cutii de pizza si alte minuni de genul in cos. Si bineinteles cu mult sos de usturoi.
Asa ca de dimineata incerc sa tot parfumez biroul, am indepartat sursa de mirosuri, dar tot nu scap.

Vitamine iau asa: 4 magneziu+B6 (daca iau mai putine am niste carcei infioratori) si elevit am intrerupt, dar probabil o sa mai iau in ultima luna (daca zice si doctorul).

30+ - Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

quote:
citat din mesajul lui angelynna82

Piolica eu am incercat cu lapte si intradevar nu le mai simti arsurile asa de rau

27+

Bebe

Eco

m-ai convins, ma duc sa beau niste lapte ca nu mai pot

31+
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008

---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Piolica, mie imi trece numai cu Rennie si cu sticla de apa langa mine. Cand ma arde iau o dushca (asta ca sa fiu in ton cu ce a scris Eva)

Nici eu nu stiu Eva cum pot face asa ceva. Io nu inteleg DE CE fac copii??? Ca sa-i chinuie???

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
31+ Cuculetz Andrei

AM SCHIMBAT PREFIXUL AMR 8+ SAPTAMANI

AMR 61 DE ZILE PANA LA BEBE ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Monica fata grijulie,deja stiu raspunsul dr meu daca il intreb de vitamine....il intreb de fiecare data si mereu zice nu dar nu ma intreaba daca am analize bune sau alte alea.....offffff chiar nu stiu ce sa fac.Tu aveai contractii de la ele?

Piolica
eu cand mai am arsuri mananc covrigei din aceia mici si uscati si imi fac tare bine,poate au efect si la tine!

asa creste minunea noastra,un baietel

Doamne ajuta in continuare!Mai avem 9s!

31+LUCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

piolica: lapte de la frigider baut cu inghitituri mici,mici de tot!
eu consum 1l-1 1/2l dar daca il beau de sete nu are efect asupra arsurilor, daca il beau cum am descris mai sus este super ok!

Vasile
25+

bibinika
D'ale gravideniei

Mergi la inceput