Mamici norocoase de sept-oct 2008 (94)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

quote:
citat din mesajul lui sanziana27

Salutare
Fetelor ma incearca o greata de vreo jumatate de ora...de-mi vine sa-mi iau campii!

sa treaca. Bea apa (nu calduta), si mananca ceva - painica, un covrig, un fruct care iti place... Si evita caldura daca poti.

27+ fara nume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

quote:
citat din mesajul lui tzitziri

Neata burtici...cu intarziere.

Joy, tot Giulesti?La ce medic esti?Si in functie de ce iei hotararea unde te duci?Scuze de atatea intrebari, dar eu oscilez inca intre Giulesti si Euroclinic si nu cred ca ma voi stabili decat dupa 36 de sapt incolo....

28+
bebe David

Da, la Giulesti m-am hotarat si ca si tine oscilam intre cele 2. Sunt la o dr. tanara, Osipciuc. Pana acum sunt multumita de ea, dar nici nu am stresat-o f tare. Daca te intereseaza motivele pentru care nu vreau sa nasc la Euroclinic ti le pot spune printr-un PM.

29+ cu Anna Sofia

Bebelina se face mare
Poze cu gagalicea mea
Anna Sofia la 20 sapt.
Burtica

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Joy, as fi interesata de motivele tale.

Ale mele sunt partea financiara si tratamentul prematurilor...
Astept PM cand ai timp

28+
bebe David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Deci tot nu m-am lamurit daca sa iau sau nu Elevit.eu carente nu am ,am toate analizele in limite dar stiu ca in ultima parte a sarcina ai nevoie de ceva suplimente.
Legat de Omega 3 aveti grija ce preparat luati daca luati si vitamaine,eu nu am vazut omega 3 simplu ci cu vit b12 si acid folic si vitamine e sau altele si daca luati deja elevit sau materna eu zic ca acele vitamine care se repeta vor fii cam mult.Eu daca incep elevitul opresc biomarinul caci m-am uitat si deja as dubla vit b12 si acidul folic.Eventual luati o luna omega 3 si alta luna elevit.Cred ca o luna o sa iau si eu elevit ca sincer nu cred ca-mi va dauna.

Legat de celule noi recoltam pe principiul :daca doamne fereste voi avea nevoie si nu le-am recoltat,nu mi se pare nici o suma asa exorbitanta, vorba lui Felicic macar sa pierd 1000 de euro ca nu am nevoie de ele.

Freshanana in nici un caz nu da cu insecticid in casa ca nu ai voie sa mirosi,incerca cu chestii naturiste daca exista.

Anca

asa creste minunea noastra,un baietel

Doamne ajuta in continuare!Mai avem 9s!

31+LUCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

quote:
citat din mesajul lui 300

Pentru fetele care s-au hotarat sa nu recolteze celule stern: pe ce considerente ati mers? Eu as inclina pentru, dar daca stiti ceva ce merita luat in considerare si care va opreste sa faceti asta va rog spuneti sa stim toate.

Laura

27+ fara nume

300, se cheama celule stem= (engl.) tulpina, si in urma unor lecturi personale facute si discutii cu sotul si medicul, uite concluzia cea mai logica: o celula stem se dezv in orice tip de organ, de fapt este baza dezvoltarii embrionare. In momentul in care unul dintre organe, Doamne fereste, mai tarziu este afectat de o boala grava (leucemie, de exemplu) aceasta boala a fost continuta inca de la inceput de celula stem, la baza aceasta celula are informatia genetica pentru boala respectiva. Asadar, daca faci un transplant aceleiasi persoane, nu ii foloseste la nimic. In situatia fratilor de sange situatia este cu totul alta, celulele stem il pot cu adevarat (desi in procent de doar 25%, dar sansele sunt reale) ajuta sa remedieze probleme lui, dar sa nu uitam ca celula stem cu info genetica de leucemie va vindeca o alta boala x dar poate predispune catre leucemie o persoana care nu era in pericol inainte.

Uite aici pe scurt info aceasta :
• Chances are your baby cannot be treated with his own cord blood.
If your baby develops an illness with a genetic basis — and most childhood diseases are genetic — his cord blood contains the genetic instructions for that disease, so it's not a suitable treatment. Most banked cord blood is currently used to treat siblings.

• You probably have a better chance of finding a stem cell match in the public cord blood system than in your own family.
The chance of an exact tissue match between two siblings is only about 25 percent, according to Dennis Confer, chief medical officer for the National Marrow Donor Program, a nonprofit organization that maintains the largest public listing of umbilical cord blood units available for transplantation in the United States. In contrast, the chance of finding a cord blood match in the nation's public banks is 75 percent, he says.

• Doctors aren't ready to universally recommend banking your baby's cord blood.
The American Academy of Pediatrics and the American College of Obstetricians and Gynecologists have both expressed reservations about private cord blood banking for the general public because they believe the chances a family will ever need the blood are slim and because they support a public cord blood donation system (similar to blood banks). Many doctors, however, say that families with a history of diseases such as leukemia, lymphomas, and immune deficiency, among others, should consider private cord banking because their odds of needing a stem cell transplant are higher than those of the general population.

• If your child belongs to a minority group, private storage may be of more value to you.
According to July 2003 figures, a Caucasian patient has an 88 percent chance of finding a matching donor through the National Marrow Donor Program registry, while an African American's chances were significantly lower at 58 percent

Sursa: http://www.babycenter.com/6_your-pregnancy-23-weeks_1112.bc?read_more=1&scid=mbtw_preg23:24&pe=2Uvr0dY

Surse sunt nenumarate, fiecare citeste, se dumireste pentru el si face ce crede. Eu una, am inteles ca e mai folositoare banca publica de celule si explicatia cum ca celulele stem contin deja info genetica a bolii mi s-a parut fff logica si plauzibila!
Sper ca am explicat suficient de clar!

30+ LUCA

VINE LUCA !!!!

AMR 68 ZILE!!!

POZE

“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

salut dragelor.

angelynn, La multi ani! cu putina intirziere.
kristin, La multi ani!
dragelor, sa fiti iubite si sa aveti niste bebei frumosi, mincaciosi si cuminti.
bitza, vazui ca plecasi... scuze, dar eu un weekend am fost plecata din Budapesta.

au fost niste calduri aici de simteam ca ne topim. am fost la o nunta reformata, totul s-a petrecut afara, exact cum vedeti in filmele americane. noroc ca hotelul era in acelasi loc, asa ca ma duceam des sa mai fac cite un dus.
mai era o gravida la nunta, si ea se vaita de caldura, plus ca erau 3 mame mu bebelusi intre o luna si 2 luni... erau atit de scumpi. pe mine m-a interesat mai mult sa stau cu ele si sa le intreb de una de alta, decit mireasa si nunta in general

de ieri noaptea a inceput o mare furtuna aici, iar acum ploua in continuu. este atit de bine!!!!

fetelor, eu am o problema din ce in ce mai mare cu arsurile... nu mai pot. deja urasc Rennie.. mai stiti vreun leac?

31+
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008

---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Piolica mie-mi trec arsurile cu lapte..nu functioneaza la toata lumea,dar incearca
Sanziana se poate ca de la caldura sa te simti asa,hidrateaza-te,un pic de apa cu lamaie

30+bbelina
AMR 10 saptamani
laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Codruta27 spune:

Musette, nici eu nu am carente, bebe a fost tot timpul in grafic, chiar mai maricel, dar doctorita mi-a explicat ca are nevoie de vitamine si minerale pe care nu i le pot oferi in mod constant din alimentatie. Iau Elevit de o luna si jumatate. Prima data cu reticenta, pentru ca ma cam ingrasa vitaminele, dar de data asta nu am avut nicio problema. Chiar am avut ceva beneficii, adica mi-au disparut durerile de spate, care devenisera acute. Rau nu are cum sa iti faca!

Khristin, La Multi si Fericiti Ani! Sa fii sanatoasa, sa ai parte de o nastere usoara

28+ Vlad
Bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Piersicutza, eu mi-am propus sa merg la serviciu pina in ultima clipa.... insa se pare ca planurile de acasa nu sint ca cele de la tirg. Deja imi este greu, insa faptul ca lucrez de acasa de citeva ori pe saptamina ma ajuta.
Oricum, seful meu - un barbat, englez, fara copii si cu o virsta peste 50 de ani (a se vedea genul), care de altfel este destul de simpatic, insa nu intelege nimic din ale gravideniei, ar vrea ca eu sa nasc pe birou daca s-ar putea. eu am avut o tipa la mine in echipa careie i s-a rupt apa la birou, am chemat un taxi pentru ea si in citeva ore nastea fericita la spital.

31+
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008

---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Codruta m-ai convins.incep si eu sa iau Elevit!

asa creste minunea noastra,un baietel

Doamne ajuta in continuare!Mai avem 9s!

31+LUCA

Mergi la inceput