Mamici norocoase de sept-oct 2008 (94)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

monica, musette, merci

musette, eu zic sa nu iei vitamine asa dupa ureche, daca doctorul ti-a zis nu, inseamna ca nu ai carente, asa ca nu te lega la cap aiurea.

31+
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008

---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Sanziana, cum te simti? A trecut greata?

Piolica, papa un Danonino

Eva, eu ma ingrozesc mereu cand citesc despre mame care isi lasa copii in masina sau alte genuri de neglijenta. Chiar nu pot intelege cum poti sa porti copilul in pantece 9 luni si sa nu-ti pese sau sa nu-l pui pe primul plan. E infiorator si sunt atat de multe cazuri, din pacate.

Doamne ajuta ca micuta mea sa fie sanatoasa
O burtica mititica

32+ Carla Alexandra
AMR 8 saptamani

"Live the given moment because the moment is your life" (Omar Khayyam)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Codruta27 spune:

Monique, eu refuzam sa iau vitamine, dar mi-au fost recomandate de ginecolog. Acum... ce sa-ti zic, fiecare dintre noi reactioneaza diferit! Contractii nu am, decat foarte rar, si astea sunt normale, tot dupa spusele ginecologului. Ne pregatim!

Oricum, ma bucur ca esti bine, acum, dupa ce nu mai iei vitamine. Dar asa cum spuneam, pe mine m-au ajutat sa scap de durerile de spate!

Pupici!

28+ Vlad
Bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Da musette, si din alea rele, dese, nu puteam sta in nici o pozitie. Ce sa mai, credeam ca nasc si doctorii mi-au zis ca din cauza ca e bebe intors, colul scurtat, da unu nu a intrebat de vitamine. Noroc ca mi-am dat eu seama pt ca am uitat sa le iau miercurea trecuta si am facut legatura. Apoi am intrebat un alt doctor, m-am interesat si pe net, am intrebat si doc de familie. Elevit-ul are formula completa de vitamine. Printre care si calciu si fier. Astea doua sunt cele mai periculoase. Cum ziceam, pt provocarea nasterii, se injecteaza calciu. Deci daca tu ai deja calciu sufiecient in organism si iei supliment, rezulta contractii. La fier nu mai tin minte care era problema, dar oricum dadea ceva complicatii si la mama si la bebe.

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
31+ Cuculetz Andrei

AM SCHIMBAT PREFIXUL AMR 8+ SAPTAMANI

AMR 61 DE ZILE PANA LA BEBE ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Salutare burticute, sa avem o saptamana linistita, fara probleme
Dimineata la 7.30 trebuia s ama prezint pentru analize (toleranta la glucozA), dar chiar nu m-am putut trezi, eram foarte foarte obosita, desi am dormit mai mult ca in alte seri , asa ca o sa merg maine la recoltare. Si dupa ce m-am trezit eram lesinata de soomn, am baut un frappe dublu , cu munca nu mai e de gluma, chiar nu mai pot, acum trebuie sa fac niste analize, sa propun niste solutii...dar parca bate vantul in capul meu si ma trezesc cautand hainute sau alte chestii pt bebe pe net , acum nu dati cu pietre
Imi e din ce in ce mai greu sa stau intr-o pozitie, oricum as sta imi simt stomacul pana la gat si imi vine mancare inpoi,chiar si lichide, nu am greturi, pur si simplu e ceva mecanic care imi aduce din stomac totul inpoi , dar ma tin bine...ma sucesc, trag aer in piept sinu am dat nimic afara

29s+
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Pai asta incerc si eu sa spun Codruta ca in caz de nevoie ajuta, in cazul in care nu ai nevoie, pot face rau.

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
31+ Cuculetz Andrei

AM SCHIMBAT PREFIXUL AMR 8+ SAPTAMANI

AMR 61 DE ZILE PANA LA BEBE ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

Buna fetele!

Eu iau vitamine cu doua luni inainte de a ramane insarcinata si mi-a recomandat mediul sa le iau si pe perioada cat voi alapta. Se numesc www.docsimon.com/article/femibion-tbl-30?curr=USD" target="_blank">femibion si nu mi s-a parut ca mi-ar fi influentat pofta de mancare sau ceva. In primele 6 luni de ex. nu am luat deloc in greutate. Incepand cu sapt 13 de sarcina vitaminele de care vorbesc contin si acizi grasi nesaturati nu stiu de care genul care se gasesc in peste si care cica ajuta la dezvoltarea creierului in schimb nu mai au la fel de mult acid folic. Nu mi s-a recomandat fier sau altceva. Pentru crampele musculare mi s-a recomandat sa mananc banane si migdale care contin mult magneziu.
Cat despre celulele Stem, eu nu o sa recoltez pentru pastrare in schimb as vrea sa donez astfel de celule.

O zi buna tuturor!

mamica lui Stefan din 03.04.2005
33+ cu Lucia DPN 28.08.2008
iata minunea 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Aoleo Monica m-am speriat,nu mai iau nimic,ca si asa la eco mi-a zis Iosup ca am colul destul de scurt si sa iau No spa preventiv si uneori am si contractii deci nu mai vreau altele.Merci mult!

Piolica[pup]

asa creste minunea noastra,un baietel

Doamne ajuta in continuare!Mai avem 9s!

31+LUCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Fetele, suplimentele astea vitaminice contin o parte din doza zilnica recomandata, scrie pe fiecare cutie procentul. Calciu nu trebuie luat in sarcina mai mult decat doza zilnica recomandata pentru ca provoaca contractii. Daca consumam intr-o zi tot necesarul vitaminic atunci nu mai trebuie luate suplimente. Normal ca in sarcina consumul este mai mare si daca apar si carente, trebuie completat. Eu am ales sa iau vitamine la recomandarea medicului si pentru ca e destul de greu sa ai o dieta corespunzatoare si atotcuprinzatoare in fiecare zi, astfel incat sa asiguri necesarul crescut de vitamine si minerale.

Doamne ajuta ca micuta mea sa fie sanatoasa
O burtica mititica

32+ Carla Alexandra
AMR 8 saptamani

"Live the given moment because the moment is your life" (Omar Khayyam)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

felicic, chiar ma pregateam sa dau o cana de lapte pe git cind am vazut mesajul tau... merci de sfat, asa o sa fac
anca, insa, eu nu mai maninc iaurturi din comert de citeva luni, mi le fac singura. apropos de iaurturi, aveti mare grija cind o sa vina vremea sa le dati bebelusilor iaurtele, cica danonino e plin de E-uri, coloranti si alte minunatii mai putin recomandate copiilor. citeam asta pe un site francez acum citeva luni. proaspetele mamici erau de-a dreptul revoltate.
oricum, cind vine vremea sa le dati mincarica solida, mai bine sa o faceti voi acasa, decit sa cumpatari tot felul de nebunii semipreparate, sint pline de zahar, E-uri si alte nebunii (asta e valabil si pentru noi adultii).

31+
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008

---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)

Mergi la inceput