Mamici norocoase de sept-oct 2008 (94)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AmandaR spune:

n-am mai scris de mult, dar v-am citit. Nu chiar tot ca sunteti foarte harnicute.

Angelynna si Khristin La multi ani!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Tot ce va doriti!!!

Fetelor, eu voiam sa va intreb daca la eco va zice tot timpul cum sta colul. Cat e delung si daca e inchis.Ca eu de fiecare data intreb, dar o data mi-a zis ca nu-l vede ca nu am vezica plina, alta data a ocolit raspunsul si ultima data mi-a zis sa nu imi tot fac atatea probleme din cauza colului. Iar control pe masa nu imi face ca nu e adeptul controlului la gravide.Dar mie mi-e teama pentru ca stiu o persoana care a pierdut sarcina la 5 luni fiindca i s-a deschis colul si zicea ca nu a simtit nimic. Mi se pare anormal sa nu il vada.

toate fetele

24+
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev306pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Buna dimineata burtici !!! si ma duc sa citesc

Kristin La multi ani!!!!!

Sa ai o zi superba !!!

Valentina 27 + Matei

Asa creste gandacelul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

quote:
citat din mesajul lui ClaudiaH
Cat despre celulele Stem, eu nu o sa recoltez pentru pastrare in schimb as vrea sa donez astfel de celule.

O zi buna tuturor!

Si eu m-am gandit serios sa donez pentru o banca publica, stiu ca se face asa in orice tara civilzata! Dar intrebarea este: exista banca publica in Ro???

30+ LUCA

VINE LUCA !!!!

AMR 68 ZILE!!!

POZE

“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Piolica, stiam de iaurturile din comert. Ma gandeam ca ai nevoie de ceva rapid si eficient. Eu mai mananc din cand in cand cand am arsuri si imi trec, mai ales daca e foarte rece de la frigi.

Doamne ajuta ca micuta mea sa fie sanatoasa
O burtica mititica

32+ Carla Alexandra
AMR 8 saptamani

"Live the given moment because the moment is your life" (Omar Khayyam)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Eva, multumesc mult pentru articole. Eu nu m-am documentat inca despre celule stem (stiu cum se numesc, sunt si vorbitor limba engleza numai ca... poate ai observat deja ca eu scriu cu picioarele si nu mereu vad la timp sa ma corectez, scriu int imp ce fac si altceva la serviciu de obicei ). Punctul asta de vedere enumerat de tine este logic, o sa dezbat problema si cu dr. mea saptamana asta si postez si pe-aici concluziile. Eu ma gandeams a recoltez stern ca sa fie dispo si pentru eventuali membri ai familiei, desii la noi nu exista antecedente de leucemie sau altfeld e cancer. Exceptie face un unchi mai departat din partea tatalui meu, care se pare ca a fost o persoana extraordinara.

In Romania aboa exista banci private de celule stem, nu am auzit de vreuna publica si nici nu cred ca este. Copii nostri bolnavi sunt trimisi la tratament in Mexic sau in China.

Mie imi misca bebe exact unde am stomacul, sid esigur vin si aciditatea... o simt, e pe drum :(((

27+ fara nume

Mergi la inceput

Vad ca se vorbeste de celule stem...Daca as fi fost insarcinata anul trecut pe vremea asta, probabil ca nu ma gandeam sa recoltez... Dar in iulie am aflat ca mama are cancer de san.... A urmat un tratament dificil si o operatie....Saptamana asta termina in sfarsit cu chimioterapia si cu razele. Asta m-a facut sa ma gandesc la recoltarea celulelor. Macar daca e nevoie le avem acolo, daca nu , doar am aruncat niste bani pe fereastra. Sigur ca nu sunt putini bani dar nici multi daca pot salva viata micutului....

Valentina 27 + Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Cuscra, . In sfarsit gasesc si eu pe cineva in asentimentul meu referitor la Danone (in special, dar nu numai). Sunt TOTAL SI ABSOLUT DE ACORD CU TINE. Eu nu mananc asa ceva, nu ma omoram nici inainte, dar dupa ce mi-a zis cineva ca acele iaurturi nu vad laptele la fata nici sa nu aud de ei. Prefer produsele romanesti. Imi vine sa ma duc sa le smulg din mana Danonino mamicilor in supermarket. Cand le vad ca le cumpara cu sacul ma apuca toate cele.
Dar si asta e o parere personala, eu nu voi da la bebe asa ceva.

Ce ziceti, suna bine Eric Andrei??

Si apropos de Eric, ce o fi cu ramoncza???

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
31+ Cuculetz Andrei

AM SCHIMBAT PREFIXUL AMR 8+ SAPTAMANI

AMR 61 DE ZILE PANA LA BEBE ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

quote:
citat din mesajul lui anca81

Piolica, stiam de iaurturile din comert. Ma gandeam ca ai nevoie de ceva rapid si eficient. Eu mai mananc din cand in cand cand am arsuri si imi trec, mai ales daca e foarte rece de la frigi.

Doamne ajuta ca micuta mea sa fie sanatoasa
O burtica mititica

32+ Carla Alexandra
AMR 8 saptamani

"Live the given moment because the moment is your life" (Omar Khayyam)

merci! acum sint cu o cana mare de lapte pe birou....

31+
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008

---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)

Mergi la inceput

Wow am intrat in luna a saptea !!!!!!!!!!!!!!

Valentina 28 + Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Eu am completat contractele pentru celule stem, acum mai trebuie sa le si trimit, dar nu stiu cum se procedeaza prin curier rapid..oare vine cineva sa imi ia plicul, caeu nu ies din casa pe caldura asta Stiu ca parerile sunt impartite legat de rezultatele pe care ar putea sa le dea sau nu un eventual transplant, dar noi am hotarat sa facem totusi recoltarea, desi eu o sa ma rog la DD sa nu fie nicioadata nevoie sa vedem daca sunt olositoare sau nu.

Vorbeati de bagajul de spital....eu mi-am cumparat ceva, 2 pachete mari de vata si niste absorbante super plus si le-am pus intr-o valiza , ma pregatesc intens nu gluma

29s+
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/

Mergi la inceput