Mamici norocoase de sept-oct 2008 (94)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

EvaF se pot dona celulele stem. Ia legatura cu Cord Blood Center. Eu i-am intrebat daca se poate si recolta pt mine si dona si mi-au spus ca ori una ori alta. Daca donezi nu te costa nimic.

Multa sanatate!

32+
Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Freshnana Eu m-am trezit dimineata ca ma gadila ceva pe mana.. Era un maaaare gandac negru Yach..... Cred ca a intrat pe geam din curte......Problema este ca nu am reusit sa il extermin si a fugit sub pat... Daca nu il prinde pana diseara eu dorm la fii-mea...

Valentina 28 + Matei

Asa creste gandacelul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

quote:
citat din mesajul lui AmandaR

n-am mai scris de mult, dar v-am citit. Nu chiar tot ca sunteti foarte harnicute.

Angelynna si Khristin La multi ani!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Tot ce va doriti!!!

Fetelor, eu voiam sa va intreb daca la eco va zice tot timpul cum sta colul. Cat e delung si daca e inchis.Ca eu de fiecare data intreb, dar o data mi-a zis ca nu-l vede ca nu am vezica plina, alta data a ocolit raspunsul si ultima data mi-a zis sa nu imi tot fac atatea probleme din cauza colului. Iar control pe masa nu imi face ca nu e adeptul controlului la gravide.Dar mie mi-e teama pentru ca stiu o persoana care a pierdut sarcina la 5 luni fiindca i s-a deschis colul si zicea ca nu a simtit nimic. Mi se pare anormal sa nu il vada.

toate fetele

24+
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev306pr_.png

eu zic sa stai linistita. Daca era ceva in neregula sigur ti-ar fi dat indicatii de repaos la pat si ceva medicatie. Intr-adevar nu simti cand se deschide colul, dar contractiile il pot scurta si deschide.
La ultima eco, vineri, nici mie nu mi-a zis doctorul nimik de col, _l-am vazut cand l-a masurat 3.6 cm) si nici eu nu intreb, pe considerentul ca daca este ceva in neregula imi spune el.
Daca nu ai incredere in dr, mai bine schimba-l

Vasile
25+

bibinika
D'ale gravideniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

quote:
citat din mesajul lui monica_dicut

Cuscra, . In sfarsit gasesc si eu pe cineva in asentimentul meu referitor la Danone (in special, dar nu numai). Sunt TOTAL SI ABSOLUT DE ACORD CU TINE. Eu nu mananc asa ceva, nu ma omoram nici inainte, dar dupa ce mi-a zis cineva ca acele iaurturi nu vad laptele la fata nici sa nu aud de ei. Prefer produsele romanesti. Imi vine sa ma duc sa le smulg din mana Danonino mamicilor in supermarket. Cand le vad ca le cumpara cu sacul ma apuca toate cele.
Dar si asta e o parere personala, eu nu voi da la bebe asa ceva.

Ce ziceti, suna bine Eric Andrei??

Si apropos de Eric, ce o fi cu ramoncza???

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
31+ Cuculetz Andrei

AM SCHIMBAT PREFIXUL AMR 8+ SAPTAMANI

AMR 61 DE ZILE PANA LA BEBE ANDREI

eu cind le vad asa de cremoase si cu niste culori atit de ireale, mai ca ma iau toate cele!
iaurturile mele au gustul si consistenta iaurturilor pe care le mincam pe vremuri, erau in borcanase de sticla (plus ca eu le fac in borcane de sticla, asa ca sint super safe). imi amintesc cum ma opream la patiserie si-mi luam o sana sau un iaurt si cu o mica placinta cu carne sau cu brinza.

sper ca nu ti-am (v-am) facut pofte...

31+
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008

---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

Salut, fetelor,
Am postat niste mesaje micutze si timide prin paginile 9-10 ale capitolului precedent, dar pentru ca au stat f mult la moderat probabil ca nu le-ati mai vazut.
Ziceam asa:
"Salutare tuturor,

Cum se procedeaza pe aici? Cred ca primul lucru ar trebui sa ma prezint: Nausica, 25+, trebuie sa nasc in a doua jumatate a lui octombrie la Spitalul Municipal din Bucuresti, cu Dr. Iulian Badea.

Pina acum m-am simtit absolut fantastic, n-am avut nici un minut de greata. E drept ca m-am cam ingrasat...

Si acum?
Va imbratisez pe toate,
Nausica"

Intre timp am citit mai mult la topicul asta si m-am prins cam despre ce e vorba. Pentru ca am vazut ca se vorbeste acum despre vitamine, o sa va spun ca doctorul meu, atunci cind l-am intrebat daca sa iau sau nu vitamine, mi-a raspuns, textual: "Daca vrei sa pisi vitamine, ia vitamine." (Asa e el, mai glumetz). Voia sa spuna, probabil, ca eu n-am decit sa iau, dar probabil n-o sa asimilez mai nimic. Asa ca am luat din primele saptamini de sarcina Elevit si Omega 3 si, cum spuneam si mai sus, mai simtit extraordinar si analizele au iesit toate ok.

Am facut saptamina trecuta analize (hemoleucograma, glicemie si dozare de anticorpi anti-A), astept rezultatele pe lunea viitoare. Urmatoarea eco o s-o fac de-abia la 32 de saptamini. La 20 fetitza mea era foarte bine. De-abia astept s-o mai vad.

Hai, dati-mi si mie un semn de pace.

Nausica si bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Codruta27 spune:

Nausica,, Bine ai venit!!

Acum te vedem in timp real. Ai scapat de moderarea mesajelor!

28+ Vlad
Bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Nausica, bine ai venit Celelalte mesaje ti-au fost moderate si nu te-am vazut. Iti doresc sarcina usoara si bebe sanatos.

Moni, daca aveam baietel l-ar fi chemat Eric Alexandru. Mie imi place mult.

Amanda, ma bucur ca esti bine

Babytza, felicitari pentru intrarea oficiala in semestrul III Ce mai face fetita ta, s-a mai obisnuit cu ideea unui fratior?

Doamne ajuta ca micuta mea sa fie sanatoasa
O burtica mititica

32+ Carla Alexandra
AMR 8 saptamani

"Live the given moment because the moment is your life" (Omar Khayyam)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

nausica: bine ai venit!
cred ca ai scapat de moderare, pentru listuta avem nevoie de DN, UM si DPN, adica data nasterii, data ultimei menstruatii si data posibila a nasterii.

Vasile
25+

bibinika
D'ale gravideniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Nausica bine ai venit !!!!! Sarcina usoara in continuare si un bebe santos !!!!!
Ce ascunzi in burtica ??

Valentina 28 + Matei

Asa creste gandacelul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

Hihi, multzam de primire.

Permiteti sa raportez: DN 15.01.1975, UM 15.01.2008, DPN 21.10.2008

Nausica26+ si bebe

Mergi la inceput