Mamici norocoase de sept-oct 2008 (94)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

quote:
citat din mesajul lui AlexaM

EvaF se pot dona celulele stem. Ia legatura cu Cord Blood Center. Eu i-am intrebat daca se poate si recolta pt mine si dona si mi-au spus ca ori una ori alta. Daca donezi nu te costa nimic.

Multa sanatate!

32+
Matei

Normal ca nu platesc, nici nu mi-a trecut prin cap, doar e un act de caritate! Ar fi culmea, "si donata si cu banii luati!" Merci de info!

Anca, si eu mai mananc iaurt Danone, pentru ca din pacate nu am stana! Nu am lapte proaspat ca sa imi prepar eu iaurt si laptele din comert e tot plin de conservanti si emulgatori, plus ca daca stam sa o luam asa panza freatica e poluata varza, nici apa nu mai pot bea?
Eu la mezeluri am un cui, acolo e jalea cea mare, la carnataraie si salamuri, pericol public!

30+ LUCA

VINE LUCA !!!!

AMR 68 ZILE!!!

POZE

“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana27 spune:

Anca merci de intrebare, au trecut momentan greturile!
Of, of, ma duc sa calc tinutele pt intalnirea de 10 ani de la terminarea facultatii, a sotului, care se tine joi la Oradea!desi mi-am luat o tinuta in care sa ma simt cat de cat bine....ma simt ca o balena esuata!

27+ cu David Gabriel si mamica de Dragos Mihai(26.09.2006)
Povestea iubirii noastre mici
Burtica bebe 2
Poze camera copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Fetele eu va pooop, vb mai tarziu. Am fugit cu printesa la bazin.
Si apoi ma duc pana la Altex sa cumpar o camera video...

Valentina 28 + Matei

Asa creste gandacelul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Eva, iaurturi si lapte mananc, lapte chiar zilnic cel putin juma' de litru. Salamuri si carnatzaraie nu, din cand in cand mai cumpar prosciutto, bacon sau alt gen de mezel crud-uscat. Pentru copil sora mea prepara branzica din lapte in care adauga calciu lactic, am sa incerc si eu sa o feresc cat pot de E-uri. Dar nici nu voi deveni fanatica astfel incat sa-mi fac gradina de verdeturi pe balcon si stana in dormitor

Doamne ajuta ca micuta mea sa fie sanatoasa
O burtica mititica

32+ Carla Alexandra
AMR 8 saptamani

"Live the given moment because the moment is your life" (Omar Khayyam)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

nausica esti in listuta!
daca mai vrea cineva modificari la listuta sa-mi spuna acum , cat sunt logata. Daca nu puteti trimite PM si cand am timp le operez

Vasile
25+

bibinika
D'ale gravideniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

quote:
citat din mesajul lui anca81

Eva, iaurturi si lapte mananc, lapte chiar zilnic cel putin juma' de litru. Salamuri si carnatzaraie nu, din cand in cand mai cumpar prosciutto, bacon sau alt gen de mezel crud-uscat. Pentru copil sora mea prepara branzica din lapte in care adauga calciu lactic, am sa incerc si eu sa o feresc cat pot de E-uri. Dar nici nu voi deveni fanatica astfel incat sa-mi fac gradina de verdeturi pe balcon si stana in dormitor

O burtica mititica

32+ Carla Alexandra
AMR 8 saptamani

Stiu si eu metoda cu calciu lactic, asa imi facea si mie mama branzica, acum 30 de ani Si imi dadea biscuti pisati cu mere rase, era hrana care imi placea cel mai mult, voi incerca si eu cu fii-miu, cand incepem diversificare, intai supici si suculetze, apoi trecem noi si pe solide!

Bine ai venit, Nausica!

Monique, mie imi place mult numele Eric, dar mai ales in variana feminina! As vrea pe fetita mea sa o cheme Erika, desi in Franta are o conotatie negativa si al meu stramba din nas la numele acesta! Dar recunoaste ca e un nume fff frumos!
30+ LUCA

VINE LUCA !!!!

AMR 68 ZILE!!!

POZE

“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Vroiam sa zic ceva da am uitat

Nausica, bine ai venit!

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
31+ Cuculetz Andrei

AM SCHIMBAT PREFIXUL AMR 8+ SAPTAMANI

AMR 61 DE ZILE PANA LA BEBE ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Nausica bine ai venit, sa ai o sarcina usoara si un bb sanatos. Am inteles eu bine ca ai fetita?

Babytza 8 luni deja, sunteti maricei felicitari si bb sanatos

27+

Bebe

Eco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Saracuta Carla, ce tare sughite draga de ea! Imi salta toata burtica.

O burtica mititica

32+ Carla Alexandra
AMR 8 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Si mie imi place si Eric si Erica la fel cum imi plac Andrei si Andreea . Lipsa de imaginatie pe la mine. Ma gandeam ca daca mai fac si o fata cum ii mai pun eu tot numele Andreea?????
Acum trebuie sa-mi mai conving injineru'. El aseara sse gandea la Darius ... DArius Andrei??? Nu suna foarte rau

In alta ordine de idei, nici eu nu sunt fanatica legat de produsele din comert ca ar insemna sa nu mai mananc NIMIC. DAr cu Danone am o problema

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
31+ Cuculetz Andrei

AM SCHIMBAT PREFIXUL AMR 8+ SAPTAMANI

AMR 61 DE ZILE PANA LA BEBE ANDREI

Mergi la inceput