Mamici norocoase de sept-oct 2008 (94)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

Dada, fetitzaaaa! Ne-am bucurat f tare cind am aflat, ma simteam cam vinovata ca preferam fetitza.

Nausica26+ si bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

apropos de iaurturi, nu aveti nevoie de stina, pt ca se fac numai cu lapte UHT!

31+
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008

---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Sa va zic, sa nu va zic? Al meu sotz a lucrat doi ani la Danone in Paris! Nu dati tare!!!

Scandalul asta recent cu dioxina ati inteles pana la urma ca a fost o facatura, nu? Se plictisea Bruxelles-ul si s-au gandit sa mai alimenteze cu ceva scandalul mediatic legat de succesul Danone!
Eu nu sustin ca sunt sanatoase, ba chiar contrariul, NU SUNT SANATOASE, dar sunt mult mai sanatoase, igienice si verificate decat alte marci de produse lactate! Vizitati si voi fabrica Danone din Bucuresti, exista zile de vizita organizate pt toata lumea, unde vedeti linia de fabricatie si cum prepara produsele! Macar atat, vedeti cu ochii vostrii, nu fac iaurt in cazi de baie in nu stiu ce case de la tara!

Sa nu intelegeti ca le fac reclama, al meu nu mai lucreaza de 8 ani la ei, nu mai are nici o treaba cu domeniul, dar a fost cea mai buna experienta profesionala, toata lumea stie ca cea mai tare scoala de Sales e Danone Paris, e o excelenta trambulina profesionala. Publicul inghite galustile lor, pentru ca sunt ff transparenti, si uite asa au vanzari enorme. Si Lu are aceeasi politica, si cu biscuitii si cu apa Evian imbuteliata facuta la ei ), ca fac parte din aceeasi corporatie, desi acum au fost cumparati de americani!
Ma rog, sunt off topic rau, dar mi-am dat si eu o parere despre Danone! Nu or fi ei cei mai rai...ca daca vorbeati de iaurturi din comert in general, nu ma bagam! Eu, oricum sunt de acord cu ce s-a zis pe aici referitor la sanatate!

30+ LUCA

VINE LUCA !!!!

AMR 68 ZILE!!!

POZE

“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Nausica, bine ai venit. Felicitari pentru fetita.

felicic, vad ca metoda ta cu laptele merge!!!!! mii de pupici de la mine!

31+
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008

---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

Hai sa va povestesc ceva haios:

Cind am aflat ca sint insarcinata, am dat pe net search dupa nume de copii. Si, chiar, asa am dat peste site-ul Despre Copii. Si, pentru ca, inca de pe atunci, aveam o presimtire, am cautat nume de fete. Si asa am ajuns eu www.desprecopii.com/info.asp?id=609" target="_blank">aici, la litera N (va rog introduceti, la criterii de cautare, "incepe cu N").

Asa ca pe mormolocul de la mine din burtica l-a chemat, de la inceput, Nedelcu. Si, pentru ca nu ne-am hotarit inca la nume, Nedelcu ii spunem si acum, cind stim de mult ca e fetitza.

Nausica26+ si bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Nausica, sa-ti traiasca Nedelcu si sa creasca mare si sanatoasa

Doamne ajuta ca micuta mea sa fie sanatoasa
O burtica mititica

32+ Carla Alexandra
AMR 8 saptamani

"Live the given moment because the moment is your life" (Omar Khayyam)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

quote:
citat din mesajul lui monica_dicut

Cuscra, . In sfarsit gasesc si eu pe cineva in asentimentul meu referitor la Danone (in special, dar nu numai). Sunt TOTAL SI ABSOLUT DE ACORD CU TINE. Eu nu mananc asa ceva, nu ma omoram nici inainte, dar dupa ce mi-a zis cineva ca acele iaurturi nu vad laptele la fata nici sa nu aud de ei. Prefer produsele romanesti. Imi vine sa ma duc sa le smulg din mana Danonino mamicilor in supermarket. Cand le vad ca le cumpara cu sacul ma apuca toate cele.
Dar si asta e o parere personala, eu nu voi da la bebe asa ceva.

Ce ziceti, suna bine Eric Andrei??

Si apropos de Eric, ce o fi cu ramoncza???

Intru totul de acord cu iaurturile alea! Am facut urmatorul experiment acum cativa ani: iaurt cu fructe o marca cunoscuta, desfacut, lasat la soare 3 zile, dupa aceea va spun nu dadeanici uns emn ca s'ar fi alterat! Iaurtul de casa in cateva ore se strica, capata un gist si un aspect ciudat. Din pacate si fructele sunt tratate: capsunile din supermarket tin vreo 3 saptamani chiar si la cald, pe cand cele din gradina dupa cateva ore sunt deja blegi si nu-ti vine sa le mai mananci...

Eric Andrei suna chiar bine, pastreaza-l!

cat despre ramontzica si eu ma tind e cateva zile s'o strig pe'aici pe forum. Mi-ai luat-o inainte

27+ fara nume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Nausica, bine ai venit si sa iti traiasca Nedelcu din burtica Si noi avem o fetita in burtica pe care o va chema aproape sigur Maria, dar tot Gicu ii zicem (ca asa ii ziceam pe vremea cand credeam ca e baietel, hi hi).

Musette, dr T. nu e adeptul vitaminelor din cutie. Mie mi-a dat o super explicatie la prima sarcina, din pacate nu o pot reproduce. Ideea era ca hemoleucograma imi era buna (am facut in trim 1 si in trim 3, ca si acum) si nu avea rost sa ma imbuib cu vitamine. El mi-a zis atunci ca daca tin musai pot sa iau Materna (astea erau la moda in 2005, nu erau Elevit) dar daca vin cu fundul mare la el sa nu ma plang, ca el nu m-a pus sa le iau. Adica, cu alte cuvinte, bebe isi ia tot ce are nevoie din meniul nostru sanatos (cat mai multe legume, fructe, lactate de buna calitate si carnita buna) si nu are nevoie de vitaminele stocate artificial in pilule. Intr-adevar, eu am luat materna in primul trimestru la sarcina trecuta si rupeam frigiderul in doua. M-am oprit dupa ce am luat repejor 8 kg, am inceput sa mananc sanatos si am reusit sa nu depasesc 15 kg regulamentare pana la sfarsit (cu vitamine sigur puneam 30 pana la sfarsit). Bebe a fost bine mersi, sanatoasa-tun, asa ca eu zic sa lasi vitaminele deoparte!

Cu Danone, nu stiu, si noi luam. La un an Alexandra mea a facut o enteroviroza destul de urata, am ajuns internate la Elias, la pediatrie si prima intrebare a dr a fost daca i-am dat vreun produs Danone....Am recunoscut ca i-am dat Danonino si la cum a strambat din nas m-am simtit ca o infractoare...Cand ne-am externat mi-a dat regimul scris si mi-a zis sa nu mai cumpar produse Danone...Recunosc ca am tinut regula mult timp, acum Alex se deda la Activia cu Musli pe care il am mereu in frigider pentru bunica mea (ea mananca unul pe zi). Mai scapa si Alex la cate unul-doua pe saptamana si Slava Domnului nu a mai avut nimic de atunci. Dar dupa boala ei, nu a mancat vreun an intreg decat Napolact, Milli si Tnuva...si a fost ok. Nu stiu ce sa zic, a fost si o dezbatere aici pe forum cu produsele Danone, multe mamici ajunse la spital cu puiuti cu rotavirus/enteroviroza, au primit indicatie de la medic sa nu mai consume Danone. Nu stiu daca e doar o intoxicare in masa sau are vreun sambure de adevar. Intr-adevar e o fabrica mare, dar asa mare e si Coca-Cola (si la fel de curata, va asigur) ceea ce nu inseamna ca are si ingrediente de calitate. Sunt sigura ca in Franta sau in alte tari din vest stau altfel lucrurile cu Danone.

Pentru arsuri: la mine cel mai bine functioneaza Maalox. Si la prima sarcina si acum sunt bombonelele mele preferate, iau cam 2-3 pe zi, doctorul mi-a zis ca pot lua linistita pana la 5-6/ zi, dar nu a fost chiar atat de rau sa am nevoie de 6.

bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

piolica: ba bucur ca le-ai mai potolit cu lapte!

eu consum asa: lapte Mili albastru(mi se pare mie ca are gust de lapte proaspat fiert), iaurt si lapte batut de la Napolact, iaurt de baut de la Danone. Mie nu-mi plac iaurturile cu fructe in general, iar acum chiar nu ma tenteaza deloc.

Vasile
25+

bibinika
D'ale gravideniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Eu consum lapte batut Zuzu , lapte dulce Fulga verde, si sana Milli, deci nicio treaba cu Danone. In schimb, dimineata cam dau iama in Activia si in Danette ! Asta este!

Lui fii-miu chiar nu i-as da iaurtzele cu fructe si alte prostioare, si mi se pare aberant ce zic unii doctori, Kid, "vai, i-ati dat iaurtzel Danone, nu ii mai dati, dati-i Tnuva!" Ce tampenie! Unui copil mic nu ii dai iaurt din comert, cu fructe sau nu, punct! Asa ma gandeam ca zice un medic ca lumea! Gresesc?

30+ LUCA

VINE LUCA !!!!

AMR 68 ZILE!!!

POZE

“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

Mergi la inceput