Mamici norocoase de sept-oct 2008 (94)
Raspunsuri - Pagina 6
sanziana27 spune:
Salutare
Fetelor ma incearca o greata de vreo jumatate de ora...de-mi vine sa-mi iau campii!
Referitot la discutiile generale:eu iau Materna, Ca+vit C si eu voi face recoltare de celule stem. Am vorbit cu dr, l-am intrebat sincer ce parere are si mi-a spus "daca ai fi nora mea, te-as sfatui sa o faci" Eu eram hotarata 50%, asa ca s-a rotunjit procentul. Saptamaniile astea voi lua si eu legatura cu ei, mi-a zis dr ca in jur de 30s sa iau legatura cu ei.
27+ cu David Gabriel si mamica de Dragos Mihai(26.09.2006)
Povestea iubirii noastre mici
Burtica bebe 2
Poze camera copii
tzitziri spune:
Exact aceeasi uimire ca Eva am avut si eu...ca si mie mi se paruse ca sunt muuuulte care recolteaza si acum deja o pagina intreaga de NU-uri.
Asa ca mai adaug si eu unul: nici noi...poate iese si o statistica, ceva
28+
bebe David
monica_dicut spune:
Aveti grija cu vitaminele. Intrebati doctorul. Eu am patit-o si am aflat urmatoarele:
1. Din mai pana in septembrie NU se recomanda a se lua vitamine. Sunt fructe si legume.
2. Calciul da CONTRACTII, daca aveti calciu in corp si mai luati si supliment riscati sa aveti contractii. Calciul se injecteaza atunci cand se provoaca nasterea
3. Vitaminele se iau NUMAI in urm aunor analize si daca se constata lipsa lor din organism. Fierul luat in exces Nu este bun pentru mama si copil. A se lua NUMAi daca se constata deficit.
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
31+ Cuculetz Andrei
AM SCHIMBAT PREFIXUL AMR 8+ SAPTAMANI
AMR 61 DE ZILE PANA LA BEBE ANDREI
felicic76 spune:
eu DA, nu ca as avea mare incredere si speranta in celulele stem, dar consider ca operatiunea in sine este "asigurarea mea de viata" in cazul scenariului urmator: copilul bolnav, doctorul imi spune : daca aveti celule recoltate il salvam!Daca nu le am recoltate in clipa urmatoare invat sa zbor de pe Inter.
Am mai citit ca s+au dezvoltat celule stem din piele, probabil tehnica asta cu prelevarea din cordonul ombilical va fi in curand depasita (sper din tot sufletul sa nu am nevoie de ele si sa arunc pe apa sambetei 1000 eur)
Vasile
25+
bibinika
D'ale gravideniei
EvaF spune:
Are mare dreptate Monica! Nu luati vitamine asa dupa ureche! Ele nu fac rau, majoritatea, dar calciul si fierul in exces sunt chiar contraindicate in sarcina! Eu, una, am carenta de fier de cand ma stiu, mi-a iesit cam micuta hemoglobina la analizele de trim 1. Atunci mi-a recomandat medicul Elevit si Tardyferon Fol! Le-am luat pana in S20, apoi am facut pauza 10 saptamani, acum le iau din nou! Magneziu iau si eu pentru ca am inceput sa am crampe musculare, altfel nu luam nici magneziu!
30+ LUCA
VINE LUCA !!!!
AMR 68 ZILE!!!
POZE
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)
Codruta27 spune:
Pup toate mamicile si burticile!!
Am scris si eu un mesaj frumos si nominal si l-am pierdut....offf neuron gravid, multe feste mai imi joci!
In primul rand va invitam la un frape rece, e virtual, asa ca nu are ce rau sa ne faca!
Si noi am ales (inca de la inceputul sarcinii) sa NU recoltam celule stem. Pana la urma e o chestiune de alegere, si fiecare face cum crede ca e mai bine.
Claudinna, nu stiu daca mi-ai spus cu cine o sa nasti si unde, daca da, imi cer scuze, dar neuronu`....
Va pup pe toste si fug sa citesc din urma, astazi stau mai mult pe acasa, asa ca o sa pot recupera!
28+ Vlad
Bebe mic
300 spune:
quote:
citat din mesajul lui anca81
Si inca ceva, am citit ca ar fi bine sa folosim creme gen Garmastan si Bioclin Multi Mam Lanolin inca de prin luna a opta pentru a pregati mameloanele pentru alaptare; chiar si in prospect se indica acest lucru. Voi ati inceput sa folositi de acum?
Ancutz, la first bebe ne-au zic ca medicii recomanda garmastan si restul abia dupa ce si daca apar neplacei la alptat - rani mici, etc. Si ca nu pregatesc nici un mamelon pentru alaptare, ca e acelasi lucru si daca te dai si daca nu. Bine, asta era opinia doctoritei de acolo, dar eu inclin sa o cred. Corpul se pregateste singur sau nu pentru marele eveniment, si niste crema n-o sa ajute pe nimeni daca nu are mameloane suficient dezvoltate, spre exemplu. Daca tot mergi mine la control, intreaba si medicul tau ce crede despre subiect si spune-ne si noua, eu una chiar sunt curioasa.
27+ fara nume
AlexaM spune:
Buna fetele,
Noi recoltam celule ste...astept kitul. Decizia am luat-o din exact aceleasi motivatii ca si felicic76...
Este o decizie foarte personala...din toate prietenele care au nascut pana acum doar una singura a ales sa recolteze...
In legatura cu vitaminele, eu pana in saptamana 12 am luat acid folic si elevit, apoi am scos acidul folic am ramas decat cu elevit pana in saptamana 22 de cand am scos elevitul si am inceput cu Maltofel (fier + acid folic) si vit C. De saptamana trecuta mi s-a recomandat sa dublez doza de maltofer pe zi (adica 2 pastile). Totul a fost pe baza de analize. Crampe musculare am avut de vreo 3-4 ori in toata sarcina...
Cred ca dozajul ar trebui sa fie personalizat asa ca sfatul meu e sa incercati sa discutati cu medicul inainte de a lua orice pastila, crema etc...
Multa sanatate!
AlexaM
Multa sanatate!
32+
Matei
300 spune:
quote:
citat din mesajul lui freshanana
ftetelor asta fac. caut pe net ce se face contra puricilor (daca sunt purici). o sa ma duc la farmacii sa vad ce zic aia. tineti-mi pumnii sa gasesc ceva rapid si eficient
si noi am ales sa nu recoltam celule stem
Fresh, sa treci pe la farmacii veterinare, au pliculete care se fac suspensii si poti sa dai cu ele prin casa. Poate nici nu sunt pureci, oricum ar fi, se poate scapa de ei forte repede. Alta solutie ar fi sa cumperi un spray contra insectelor, dar s-ar putea sa nu tolerezi mirosul
Pentru fetele care s-au hotarat sa nu recolteze celule stern: pe ce considerente ati mers? Eu as inclina pentru, dar daca stiti ceva ce merita luat in considerare si care va opreste sa faceti asta va rog spuneti sa stim toate.
Laura
27+ fara nume
300 spune:
khristin sa fii fericita si sa te bucuri de familia frumoasa pe care ti-ai facut-o in Toronto !
27+ fara nume