Mamici norocoase de sept-oct 2008 (94)
Raspunsuri - Pagina 5
dyanira spune:
Salutare fetelor!!!
M-am intors si eu din mini concediul la munte.A fost tare bine!!!M-am relaxat, am stat la aer curat, racoare ceea ce nu am parte aici in oras ca deja m-au napadit caldurile.Eu suport tare greu caldurile!!
Am citit ca multe din voi ati incheiat contracte pt recoltare de celule stem!!!Eu nu...spuneti-mi ca nu sunt singura , eu m-am gandit ca nu voi recolta deloc!!!
Azi vrem sa mergem prin oras sa cautam patut pentru BB si sa imi cumpar si eu cateva lucrusoare pentru bagajul de spital!Voi cum stati la capitolul asta?
Va doresc o zi minunata!
Diana
32+ mamica fericita de ANDREI EDUARD
AMR putin pana sa ne vedem minunea
EvaF spune:
Anca, Laura,
Deja vorbiti de nastere, fetelor? Ce putin mai avem!!!!
Ancule, am citit ce putin mai ai, astepti cu nerabdare sa o ai pe Carla in brate? Sau ai vrea sa te mai bucuri de burtica?
Edit: Diana, nu esti singura, in privinta recoltarii de celule stem! Noi nu recoltam
30+ LUCA
VINE LUCA !!!!
AMR 68 ZILE!!!
POZE
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)
anca81 spune:
Offf, Eva, vreau sa o tin in brate. Sunt tare ingrijorata si simt eu ca in burtica nu e chiar cel mai bun locsor pentru ea, din cauza contractiilor & co. Cu siguranta voi simti un oarecare regret pentru burtica pustie de dupa nastere dar macar stiu ca micuta mea e safe afara.
Freshanana, PURICI??? de astia cred ca poti sa scapi doar daca faci deratizare.
Edit: nici noi nu recoltam celule stem.
Doamne ajuta ca micuta mea sa fie sanatoasa
O burtica mititica
32+ Carla Alexandra
AMR 8 saptamani
andy.p spune:
Dya nici noi nu facem recoltare de celule stem.spor la shopping.
300sa-ti treaca supararea.
Fresh nush ce sa zic,cauta pe net poate gasesti ceva solutii.
30+bbelina
AMR 10 saptamani
laura si andy (07.04.2002)
freshanana spune:
ftetelor asta fac. caut pe net ce se face contra puricilor (daca sunt purici). o sa ma duc la farmacii sa vad ce zic aia. tineti-mi pumnii sa gasesc ceva rapid si eficient
si noi am ales sa nu recoltam celule stem
32+
AMR 52 zile
puiutz
monica_dicut spune:
Nici noi nu recoltam celule
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
31+ Cuculetz Andrei
AM SCHIMBAT PREFIXUL AMR 8+ SAPTAMANI
AMR 62 DE ZILE PANA LA BEBE ANDREI
300 spune:
quote:
citat din mesajul lui musettepink
300 eu am luat pana acum 6 kg.Adevarul e ca in afara de o burtica destul de mica nu prea m-am modificat,dar nu iti inchipui ca nu mananc,am zile cand rad tot mai ales dulciuri si zile cand nu am pofta de mancare deloc si mananc asa ca stiu ca trebuie sa mananc ceva.Cum am mai spus dr meu nu recomanda vitaminele dar eu m-am gandit ca nu ar strica sa iau si eu Elevit mai ales ca acum bebele e mai mare si are nevoie de mai multe vitamine.Tu zici sa nu iau,imi pot face rau?????????nu stiu ce sa fac.
Musette, eu zic sa iei mai ales ca nu iei nimic altceva. Ziceam ca e bine cu recomandarea medicului, in caz ca luai lte tratamente, ceva... el stia mai bine. Dar daca nu e cazul, da-i bataie. Pana la urma majoritatea vitaminelor in exces se elimina, foarte putine sunt de depozit si sigur la noi gravi nu e cazul sa zicem ca ar fi in exces.
27+ fara nume
EvaF spune:
quote:
citat din mesajul lui monica_dicut
Nici noi nu recoltam celule
Wow! Ce multe ne-am adunat care nu recoltam celule, in numai 5 minute! Eu stiu de la celelalte odisee ca majoritatea nu au recoltat, dar la noi parea pana acum ca majoritatea, ca sa nu zic toata lumea, recolteaza! Chiar sunt curioasa!
30+ LUCA
VINE LUCA !!!!
AMR 68 ZILE!!!
POZE
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)
andy_galro spune:
Noi cred ca vom recolta, dar inca nu ne-am hotarat. Vreau sa vb cu dr prima data si apoi ne vom hotari.
29+Andrei
BEBE al nostru
Poze noi doi+"o casuta fff mare"