Mamici de pepenasi de iulie - august 2008 (110)
Raspunsuri - Pagina 3
Caprioara spune:
Mai, ce o fi cu Mada? Oare se simte mai rau de nu a intrat deloc? Sau a scris si nu am vazut eu?
Imi fac griji pentru ea.
Sun si Boti, sper sa nu se intample des sa aveti colici (ca deloc ma indoiesc ca se poate). Cu Matei pot spune ca am avut si eu episoade, dar mai rarutze.
pup you all,
Caprioara, mami de
Matei (07.01.2002) si in asteptare de
Ilinca 40+

Four days overdue! 

Ilinca, noi te asteptam oricand, sa stii!
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud
poze burtica si lucrusoare Ilinca
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)
anaxena spune:
fetelor multzumesc ca mi-atzi intarit ideea ca eu am fost doar o simpla "Mama purtatoare" ca Maria poate seamana de la gat in jos cu mine..vedem la pubertate
azi am facut
si a fost ok..intradevar simt exact unde e taietura si e cam incomod ,dar atat timp cat e cat mai paralel cu taietura si nu preseaza fix pe ea e ok...ideea e ca tre sa te super relaxezi asta dc vrei un orgasm...oricum ne-am potolit amandoi,ba din contra sotzul a fost toata ziua iubitor!!!
aaa si am reushit sa fac mastita si la sanul drept

si nu o pun sa suga ca imi e mila de sfarc ca iar o iau de la capat,pompa nu-mi desfunda canalul si uite asha ma chinui de 3 sapt cu sanii mei...offf
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
ccrinaa spune:
Ma frustreaza mesajele astea.
Noi ne pregatim pentru injectia de seara. E un adevarat eveniment. Sotul dezinfecteaza, alege zona, eu pregatesc seringa....
Poate mai scriu un mesaj doua dupa.
M&M spune:
Multumesc frumos tuturor de urari...aceleasi lucruri vi le doresc si voua inzecit!!!
Eu am fost la ai mei sa sarbatorim !!!
Am intrat sa va spun ca am primit mesaj de la Oana ( JJovana80) :
A nascut azi, la ora 18.15, cu epidurala o fetita de 3200 grame , 49 de cm , nota 10!!!! Mamica se simte bine si a avut parte de o nastere usoara!!!
Jovana, felicitari si refacere rapida!!!
Daria , bun venit pe lume ,puiutule!!! Sa fii sanatoasa, cuminte ,
papacioasa si sa ai o viata minunata!!!
Citesc din urma si revin...
Cristina
34+ ,cu
Mihai Daniel
AMR 37 ZILE

" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
ccrinaa spune:
... continuand mesajul anterior: de saptamana trecuta am fost nevoita sa schimb medicul care-mi urmarea sarcina , lucru pe care l-am dezaprobat intotdeauna . Asa ca nu o sa mai nasc la Polizu ci la Municipal. Stiti ceva de sectia de neonatologie de acolo? Pentru ca daca voi naste mai devreme, bebe probabil o sa fie mai mic si Doamne fereste, sa nu aiba nevoie de ceva ajutor.
anaxena spune:
Oana refacere rapida si un bb mancacios si necolicios si sani sanatoshi!!
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
Didi81 spune:
Felicitari Oana, bebe sanatos si mancacios, refacere rapida!!! 
Diana Mirela, merci de pontul cu masajul la ochisor
.
Totusi azi nu i-am mai pus Tobrex si acum pare sa fie mai bine; in seara asta am vorbit si cu doctorita la telefon, ca s-a intors din concediu, si a ramas ca mergem maine dimineata cu fetita sa ne dea o trimitere pentru a i se face o antibiograma la secretia ochisorului.
Didi
de Aida Maria
Didi81 spune:
A, si ne-a zis doctorita sa nu ii mai dam Tobrex, ci Ophtameson, dar asta vad ca e mai mult pentru nas. Oricum, vedem maine ce si cum.
Didi
de Aida Maria
rontzy spune:
Buna fetelor!
Cris-LA MULTI ANI!
OANA-refacere rapida si mult laptic!sa-ti traiasca fetita de nota 10!
Mada-esti ok?da si tu un semn!
Noi suntem bine,iesim in parc la plimbare deja......
Se inmultesc pepenasii.............si ce frumusei sunt toti!in fiecare zi iau la rand pozele de pe picasa........
rontzy,mamica lui David Andrei
25.06.2008
Caprioara spune:
Felicitari Jovana!
BB Daria, bine ai venit pe lume! Sa ai parte de tot ce este mai bun in viata!
Mai, mi se pare mie, sau astazi merge prost forumul?
Caprioara, mami de
Matei (07.01.2002) si in asteptare de
Ilinca 40+

Four days overdue! 

Ilinca, noi te asteptam oricand, sa stii!
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud
poze burtica si lucrusoare Ilinca
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)