Mamici de pepenasi de iulie - august 2008 (110)
Raspunsuri - Pagina 4
anaxena spune:
fetele...asha e..cand ne epliam inghinal...ca si mie imi e putzin cam frica...dar dc am trecut de pasul "intrarea odiosului" asta nu ar trebui sa doara nu?
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
M&M spune:
Deci, asa cum v-am zis eu mi-am petrecut ziua la ai mei parinti care mi-au pregatit o petrecere surpriza!
Multumesc inca o data de urari....nu am ptimit niciodata in viata mea atatea urari!!!
Ma bucur sa citesc ca Denisa Maria e bine!!!
LA MULTI ANI !!! si de la mine pentru Alina, fetita lui Tiberica si pentru Daria!!!

Tiberica, bine ai renit acasa!!! ma bucur ca ai avut parte de o recuperare rapida..
..si LA MULTI ANI ALINEI!!! Sa fie saantoasa, sa aiba parte de o viata plina de bucurii si impliniri!!!
Am vazut poze cu pepenasi de Didi si Gini!!! Irinuca si Aida, sunr frumusele foc...Ce ma bucucr ca totul este ok cu irina pana la urma.
Crina, bun venit la odisee!!! Ti-au spus fetele ca trebuie sa scrii repede 10 mesaje ca sa scapi de moderare!!!...
Catalina , sa stapaneasca bebe Andrei sanatos lucrusoarele!!!
Mada, sper ca te simtit maibine!!! Ai grija de tine!!!
Tecky, ce incruntata e RAlucutza intr-o poza...
Bujo, Camy, sunteti super
-ute dungate!!!
Dia, si zici ca ferpesul e un semn???!! Hmmm...
Gallyb, bine ai revenit!!! Asteptam sa ne povestetsti despre anstere..
Narci, multumesc... Bine ca ai aparut, credeam ca s-au adeverit prezicerile mamei - omida de Brazilia
Cu streptococul nu e nimic grav...In timpul travaliului iti va administra antibiotic si apoi ii va da si lui bebe parca, timp de 3 zile,,,Se poate naste vaginal, deci stai linistita!!! oricum, streptococul este un germene pe care noi, toti il avem, numai ca in anumite situatii devine putin mai agresiv, iar una din situatii este si sarcina..
Uffff! Am reusit cat de cat sa citesc din urma...
Cristina
34+ ,cu
Mihai Daniel
AMR 37 ZILE

" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
anaxena spune:
cristina la multzi ani!!!scuze ,dar nu stau bine cu timpul si nici cu creierul
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
Dianami spune:
quote:
citat din mesajul lui anaxena
fetele...asha e..cand ne epliam inghinal...ca si mie imi e putzin cam frica...dar dc am trecut de pasul "intrarea odiosului" asta nu ar trebui sa doara nu?
Ana-Mariade Maria 19.06.2008
Maria,povestea nashterii
Sunt pe jos de ras din cauza "odiosului"
. Si eu am trecut de "pasul" asta. Inghinal m-am epilat cu aparatul dar zona taieturii am ocolit-o, am o sensibilitate accentuata acolo, chiar daca cicatricea e in stare f. buna
Diana, mami de
Andrei (23.06.2008) si Iulia
(15.07.2005)
Dianami spune:
Daria, bine ai venit pe lume! Oana, felicitari si refacere usoara! 
Diana, mami de
(15.07.2005)
M&M spune:
Ana,
se stie ca fetele seamana mai mult cu tatii, dar asta nu inseamna ca Maria nu va semana si cu tine...NU iti mai face atatea griji..
Tu semeni numai cu tatal tau?? Chiar nu ai "mostenit" nimic side la mama ta in afara de sex???!!!
Eu ma mandresc cu ochii mamei mele si cu sprancele ei , cu vocea ei, cu degetele de la maini si mai sunt cateva caracteristici ,. dar nu mai stau acum sa le enumar![]()
Cristina
34+ ,cu
Mihai Daniel
AMR 37 ZILE

narcisa.s spune:
Capri, si eu sunt ingrijoarata cu Mada, sper ca e bine totusi..Poate are nevoie de mai multa odihna.N-a fost usor nici pentru ea, acum mai e si eagelu'..
. Si mie mi se pare ca merge porceste forumul azi
Anaxena, da ai tras si tu de sanii astia...Of of, sper sa treaca toate problemele si sa fie bine
Sun, astia de aici nu stiu ce dau pentru colici.O sa va spun daca avem cand avem cum ne descurcam si noi...of of ca nu mai e mult si o sa vorbim din nou aceeasi limba
Cris, cum sa nasc draga fara sa anuntz???Si tocmai de ziua ta???
Camy, lasa draga ca se descurca Cristi...Doar e fie-sa...sau fiu-so!!!!
Jjovana - felicitari pentru pruncutza Daria!!Refacere usoara, bb mancacios si sanatos si sa vii repede sa ne spui cum a fost...
Tiberica draga bine ai venit acasa!!!!!!!!!!Pupam!!!
Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22
Narcisa (37+)si Vil asteptand o 
AMR 3
Dianami spune:
Am trecut noul pepenas in lista, merge groaznic forumul...
.
Eu sunt prin zona.
Diana, mami de
(15.07.2005)
M&M spune:
quote:
citat din mesajul lui Diana Mirela
Am trecut noul pepenas in lista, merge groaznic forumul....
Eu sunt prin zona.
Diana, mami deAndrei (23.06.2008) si Iulia
(15.07.2005)
subscriu...

Narci, m-am linistit!!!!
Cristina
34+ ,cu
Mihai Daniel
AMR 37 ZILE

M&M spune:
fetele, ma retrag si eu...o seara buna tuturor si pe maine!!!
Ruxi, bafta cu zugraveala si sa terminati repede !!!
Cristina
34+ ,cu
Mihai Daniel
AMR 37 ZILE