Mamici de pepenasi de iulie - august 2008 (110)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Oana felicitari mamico! Sa-ti fie Daria sanatoasa, frumoasa si plina de noroc! Te asteptam cu drag acasa!

Ana hai nu te supara, ca suntem in aceeasi oala...mame purtatoare!:) Ele sa fie sanatoase, ca in rest nu prea mai conteaza! Nasol cu mastita ta...uof cat o mai tragi cu sanii aia.

Narcis eu oricum nu vreau sa bag in ea medicamentele de pe piata, pt ca nu prea cred in ele. Sa vedem ce spune si dna dr, ne-a spus ca sunt unele homeopate care merg foarte bine. Dar trebuie sa mergem cu bebelina acolo. Insa sper sa nu fie nevoie si episodul de azi sa fie izolat! Asa m-am rugat...a trecut prin prea multe deja, macar de colici sa n-aiba parte...

Rontzu ma bucur ca iesiti in parc. Poate ne-om intalni weekendurile urmatoare!

Mada cred ca e bine, ca si eu o urmaresc pe mess. Si am vazut ca a schimbat pozutza, e una cu ambele comori. Cred si eu ca a ajuns-o oboseala...la cate a mai trebaluit si fata asta! Pt mine oricum e o eroina.

Da' vaz ca si mami Anka a disparut...

Ma'c sa mai balotez ceva, poate se trezeste si Galu pt baitza.

SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

quote:
citat din mesajul lui SunSmile

Sa vedem ce spune si dna dr, ne-a spus ca sunt unele homeopate care merg foarte bine. Dar trebuie sa mergem cu bebelina acolo. Insa sper sa nu fie nevoie si episodul de azi sa fie izolat! Asa m-am rugat...a trecut prin prea multe deja, macar de colici sa n-aiba parte...

Sun, ai medic homeopat pediatru?

Diana, mami de Andrei (23.06.2008) si Iulia (15.07.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

OANA FELICITARI, REFACERE RAPIDA SI MULT LAPTIC!! DARIA BINE AI VENIT, SA CRESTI MARE SI SANATOASA!!

VA ASTEPTAM ACASA CU POZE SI POVESTIRI!

Si la mine merge ingrozitor forumul!!!!
Eu am plecat la somnic asa ca pe maine! Noapte buna!

Dia 39+ Miruna
Sper ca barza si-a notat corect adresa si nu intarzie!
AMR: Any day now!

strumfuletz
poze
poze burtika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadnabr spune:

Buna seara,

In primul rand, Felicitari noilor mamici!!! Sa va traiasca bebeii si sa fie sanatosi, plini de noroc si fericire in viata!!

Eu n-am mai intrat decat pe fuga sa va citesc. Mi-a facut Mick (sotul) o infectie alimentara de toata frumusetea, de vineri seara numai in pat cu vomitat, febra mare si senzatie de lesin, de am crezut ca mor de grija lui. A trebuit sa trimit fata la bunicu' ca nu faceam fatza In sfarsit, a trecut si asta! M-am rugat din rasputeri sa nu ma apuce nasterea si vad ca bebitza a stat cuminte Am adus fata inapoi in seara asta si Mick a reusit sa manance, deci suntem din nou bine, slava Domnului! In schimb eu sunt terminata de oboseala, ca numai de dormit nu mi-a ars cand il vedeam cu febra 40 si zvarcolindu-se in pat...

Sper sa recuperez in noaptea asta si sa fiu mai activa in zilele urmatoare. Sa ma iertati ca nu ma bag prea mult in discutiile voastre... mi-s mai timida de felul meu dar in timp imi revin eu

Oricum, va pup pe toate noapte buna!

Madalina, Sonia si 36+ cu Julia Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

buna fetelor!

Ultima intrare inainte de marea zugraveala!! Si ca sa nu-mi ies din mana, vad ca avem un pepenas nou, deci sa-l primim cum se cuvine, cu poezica de rigoare:

Avem vesti de la JJOVANA!
Trebuie sa tinem seama
ca tot stand la o shueta,
randul nu se mai respecta.

Cu putin timp inainte
a intrat sa ne salute.
Revoltata tot era
ca bebe nu se nastea.
Colul l-a tot injurat
ca-i inchis si nu-i scurtat.

A plecat apoi sa nasca:
"Fara ea, nu vin acasa!!!!"
Toate lumea o streseaza
si ca naste tot viseaza.

Nasterea a fost normala
cu-un pic de epidurala.
DARIA e bine foarte.
Hai sa mergem mai departe!

Ruxandra 33+ si Andrei Tudor

poezici pentru mamici si pepenasi

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Diana nu iubita. Neonatoloaga Galustei ne-a spus de tratamentele homeopate. Doamna dr pediatru si ingerul nostru salvator, o sa-si dea cu parerea daca sunt ok. Si daca da, o sa mergem unde ne recomanda. Ma exprim ca nuca de la o vreme...scuzati...

Seara frumoasa, fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela82 spune:

FELICITARI JOVANA! SA VA TRAIASCA MICUTA DARIA, SA FIE SANATOASA SI SA VA BUCURATI DE EA!

GABRIELA de rasfatata mica IRINA PAULA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

Fetelor, cam asta a fost inainte de minivacanta de zugravit. Sper ca in cel mult o saptamana sa revin si promit sa recuperez cu poezicile. daca prind un net undeva ...mai intru sa va salut si sa vad care mai e treaba.va si poate nu uitati de mine!!
Fetelor cu pepenashii "pe tzeava", va dorec nsstere usoara si bebei sanatosi!

Deja mi-e dor de voi!

Ruxandra 33+ si Andrei Tudor

poezici pentru mamici si pepenasi

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

Mergi la inceput

Sun voi ci ce taiati unghiutele micutei? noi avem o unghiera pe care scrie de la 6 luni+ si nu ne-am incumetat, e mai buna o forfecuta speciala?

Mergi la inceput

fetelor de cand pot sa-i fac program de masa bebelinei, ca deja m-a terminat, are perioade in zi cand stau langa ea continuu, manaca, adoarme, se trezeste iar papa si tot asa la intervale f scurte.
si inca ceva, voi folositi suzeta? noi am zis sa incercam fara dar in ritmul asta....

si ptr poeta odiseei, am vazut ca intrebai la un moment dat daca pe fetita noastra nu trebuia sa o cheme Andreea-Paula, initial asa ne gandisem dar pe parcurs am zis ca renuntam la Paula si pana la urma am renuntat la Andreea. deci Irina vine de la o persoana care a avut un rol important in viata noastra si care este si nasul fetii, si am ales asa ca forma de multumire si respect iar Paula este numele cu care s-a nascut de la Sf Ap Pavel care a fost pe 29 iun. sper ca ai inteles ceva. spor la treburi si o sa ne lipsesti

Mergi la inceput