Mamici de pepenasi de iulie - august 2008 (110)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Oana sa-ti traiasca micuta Daria, sa fiti sanatoase amandoua, refacere rapida si mult laptic pt bb!

....nu stiu ce am....dar nu pot sa dorm...sa fie emotiile??
..eu am mai incercat sa vb cu AnnaBaby, dar are tel inchis, sper sa reusesc dimineata.....

Cami 39s+, cu ?????????

Maine e ziua cea mare...

pustai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

se pare ca numai eu mai bantui noaptea pe net......nu am somn...ma tot duc la toaleta din ora in ora...imi este foame...

...stand in noaptea asta in pat..dar fara sa dorm deloc...din cand in cand il simt pe bebe cum misca...sunt sigura ca doarme pt ca miscarile sunt foarte lente...si micute...offffff...abia astept sa-l vad...

Cami 39s+, cu ?????????

Maine e ziua cea mare!!!

pustai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Buna dimineata!

Oana, felicitari mamico pentru nasterea printesei, recuperare usoara si te asteptam cu povestea Dariei

Gabi eu i-am taiat unghiutele cu o forfecutza din aia cu varfurile rotunjite iar suzi am incercat 2, una de la Avent de silicon si alta no name de latex cu tetina ortodontica si evident ca cea no name e mai buna E buna vorba vine ca o molfaie cateva secunde si apoi o arunca. Dar io i le-am dat asa, mai mult de amuzament, nu le folosim de fapt.

Iar de program nu stiu ce sa zic dar mi se pare tare devreme sa te gandesti ca se poate face. Dupa vreo 6 saptamani incolo poate, acum sunt prea mici. Si noi avem o "zona crepusculara", de la 9 seara pina pe la 12 jumate noaptea cand maninca incontinuu, sta mufata cate juma de ora cu pauza de 10 minute dar asta e... Eu sunt hotarata sa alaptez la cerere asa ca nici nu-mi bat capul sa vad daca are vreun ritm. Inca. Urmaresc doar cat timp suge (cam 20-40 minute de obicei)

Monica si gargaritza Nancy

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Neata fetele,

In sfarsit au aparut si la mine primele semne!

La ora 3 m-am terzit sa merg la pishu, pentru a 3-4 oara in noaptea asta, apoi am revenit in pat. Am atipit, dar la 3:30 m-am trezit cu o crampa cam dureroasa. M-am dat jos din pat, am mers din nou la baie. Ma gandeam ca ma doare burta de la problema fiziologica 2, pe care eu o rezolv ceas in fiecare dimineata (bausem inainte de culcare mai mult lapte ca de obicei). Buuun, ma duc deci si execut treaba cu pricina, dau sa ma sterg si vaz un pic de secretie cu sange. Ma asigur ca nu e de la vreo fisura anala (avusei destule in ultima vreme, de-mi curgea chiar muult sange cand faceam "ceva", efectiv picura), dar de data asta era clar din vagin. Deci e de la dop, probabil! Apoi vad ca iar revine crampa cu pricina. Si cam la 10 minute din nou si apoi din nou, si tot asa. Concluzie:

S-ar putea sa nasc astazi, dar sa vedem cum evolueaza treaba!

Mai, si tocmai acum poiata noastra nu-i pe faza !

Ei, am zis sa mai verific tamponul inainte sa trimit mesajul asta si vad ca nu e nimic pe el . Si crampele s-au mai rarit parca. O sa ma pun in pat si o sa vedem ce s-o mai intampla. O fi azi sau nu ??? Oricum, macar au aparut primele semne .

Va tin la curent.

pup you all,

Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si in asteptare de Ilinca 40+

Five days overdue!
Ilinca, noi te asteptam oricand, sa stii!

"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

poze burtica si lucrusoare Ilinca
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Neata,

Gabi noi ii taiem zilnic unghiutele cu o forfecuta cu varfuri rotunjite. E ok si nu s-a zgariat pana acum. Iar suzeta avem de la avent si o mai ia din cand in cand, mai mult spre amuzamentul nostru. Dar o scuipa repede.
Eu zic sa nu te stresezi cu programul...este devreme pt asa ceva. Abia isi face a mea si are o luna imediat. Alapteaza la cerere si asa se va regla si lapticul dupa nevoile ei si ea isi va face incet-incet un program!

Capri suuuuper! Ete o zbenguita, poate vine Ilincuta de ziua Frantei.

Rux sper sa terminati cat mai repede si sa te intorci cu poezici proaspete!

Camy ma gandeam dimineata la tine...ce hazlie erai tu cum te stresai ca nasti la 7 luni. Si acu' te rogi de fii-tu:))

O saptamana buna sa avem!

SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Neata!!!

Capri, suntem pregatite sa facem galerie!!!!

Ruxi, sa aveti spor si sa terminati repede ca deja ne lipsesti..

O saptamana buna tutuoro si plina de pepenasi sanatosi!!!

Aaaa...ce vroiam sa va intreb pe fetele care ati nascut: pe bebe in ce l-ati scos din spital, in scoica sau landou???

Cristina 35+ ,cu Mihai Daniel

AMR 35 ZILE
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput

Sun, se pare ca doar noi bantuim la ora asta pe-aici...

AMR 35 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Cris noi am scos-o in scoica. M-au (si m-am) convins ca asta e solutia cea mai ok. (pt noi, cel putin). Si stii ca aveam pitici...

Huuuh, a plecat tati...a inceput jobul...am asa o senzatie de GOL...

SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrey2008 spune:

CRISTINA si eu bantui,a plecat sotul la 6 fara la lucru si desi mi-e un somn de mor nu am mai reusit sa inchid nici un ochi.Merg sa-mi fac o cafea cu mult lapte si revin.

Ioana33+

Mergi la inceput

Sun, stiu ca tu aveai anumiti piticuti pe creier legat de scosul bebeului din spital( dar ce parinte nu are piticutii lui, nu?). Deci, cea mai buna solutie este scoica...multumesc..

Ioana, e gata cafelutza???

Eu sunt in zona, ma gandesc ca de saptamana viitoare ar fi cazul sa incep si eu sa spal si sa calc hainutele lui Mihaitza si sa ii montam mobila.. Voi ati spalat si aparatorile de la patut??? Offf!!! Uneori mi se pare "meseria " de parinte atat de grea...

AMR 35 ZILE

Mergi la inceput