Mamici de pepenasi de iulie - august 2008 (110)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vias spune:

'Neata gagici....uite ca a venit si ultima zi cu voi aici si cu bb la purtator...am reusit sa dorm o ora si ceva...si acum sincer as vrea sa nu ma ia somnul sa pot dormi la noapte...sa nu stau si sa am numai ganduri negre la ce-o fi si cum o pati!!

Capri sa stii ca eu scot agitatele, pt ca nu as vrea sa se razgandeasca Ilinca...asa cum fac bebelusii...al meu si al lui Bujo....sper sa nasti azi

Sun da..si eu ma gandesc ca parca nu-mi vine sa cred ce sarcina am avut...din pacate aceasta perioada este una pe care vreau sa o uit...mai putin burtica...regret enorm ca nu am putut sa ma bucur de aceasta binecuvantare, dar ma gandesc ca daca nu ar fi fost bb, lucrurile ar fi luat o alta intorsatura...acum nu as mai fi cu Cristi impreuna, cu siguranta...si nici taria (atata cat a fost) de a merge mai departe nu ar fi fost la fel...cand vb cu Cristi mereu imi spune ca acest copil a fost si este o binecuvantare pt noi..iar lui ia dat oputere extraordinara...am pierdut amandoi foarte multe...adevarat ca numai lucruri materiale, dar uite ca Dumnezeu mi-a trimis acest copil la timpul potrivit...

...nu stiu daca v-am spus vreodata...dar eu mergeam la dr pt ca desi imi doream un copil, nu ramaneam insarcinata...si eram atat de necajita pt asta...si mereu plangeam si ma simteam incompleta....si DD l-a trimis cu un scop atunci..cum face el mereu tot ce este mai bine pt noi????...numai ca noi nu putem vedea si DE CE se intampla asa...suntem prea orbi....

Cea mai grea perioada a inceput cand am ramas insarcinata (si nu dau DELOC vina pe bebe....asa s-a intamplat)....probabil si de-asta am avut probleme..si contractii...si internari....acum sper ca odata cu venirea lui bb sa se termine cosmarul...si sa fie asa cum am visat...eu impreuna cu Cristi si cu bb (care mereu a fost baiat in visele mele) mergeam impreuna...si era un rasarit de soare dupa o furtuna urata....nu cred ca voi uita acest vis prea curand...dar am speranta ca va fi din ce in ce mai bine...

Ma bucur ca fac bb la 9 luni...sper din suflet sa fie sanatos...si blondut..asa cum l-am visat eu...frumusel foc!!!

Ma apuca nostalgia acum...

..azi vreau sa ajung si la biserica sa ma rog la DD pt ca maine sa fie totul bine....pt ca imi este teama...dar o sa trec si peste aceasta frica...pt bebe..ORICE!!

...ma scuzati ca am ''vb '' asa mult...dar scapati de maine de mine....macar cateva zile...

Bujo??????????...cand te trezesti...te iau la biserica...sa-l pui pe fuga pe Filip..eu am zis ca nu vreau sa nasc fara tine...si am vb serios!!!

Cami 39s+, cu ?????????

Maine e ziua cea mare...

pustai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Camy, dar nu vorbesti deloc mult!!! De aceea suntem aici, ca sa ne spunem fiecare ofurile si bucuriile , sa dam sfaturi si sa ascultam la ce are fiecare de zis... Si sper ca visul tau sa devina realitate...

Cristina 35+ ,cu Mihai Daniel

AMR 35 ZILE
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Neata din nou !

Am mai atipit cate un pic, dar nesemnificativ. Vad ca aceste crampe continua. Vin asa in valuri de 2-3, unele mai tari, altele mai slabe, apoi pauza. Si cand am cate una "tare" care tine cam 1 minut, mai curge cate ceva din ceea ce cred ca este dopul.
Interesant este ca nu arata ca data trecuta, cand a fost ca un mucus alb-galbui cu ceva firisoare de sange si a curs cam tot odata, si apoi au incept contractiile. Acum e mai mult sange decat secretie (cam 90% sange) si curge putinel la contractii.
Edit:am scris si mai jos, cand am vazut ca v-ati speriat ca am zis "sange", dar scriu si aici ca sa nu mai sperii pe nimeni; incerc sa descriu mai bine: secretia este mult mai colorata, pare ca e formata din 90% sange si restul mucus, nu invers cum a fost data trecuta; si curge putin, cat o unghie, si doar la contractiile tari, care deocamdata sunt rare.
Scuze ca intru in detalii, dar stiu ca au mai intrebat fetele cum e, si m-am gandit ca poate ii e de folos cuiva daca descriu cu lux de amanunte.

Pe la 10 vreau sa-l sun pe doctor sa vad daca ma mai duc o data sa ma vada, ca el are garda pana dupa-amiaza, si mi-e sa nu ma apuce fix cand iese din garda. Macar sa stie cum stau si sa imi spuna ce sa fac.
Nici pe sot nu l-as trimite la munca inainte, ca mi-e ca pleaca si il sun intr-o ora sa se intoarca. Iar la traficul din Bucuresti nu renteaza sa fac asa.
Tare sunt curioasa daca o sa mearga travaliul mai repede ca la Matei. Atunci am pierdut dopul la 5:30 dimineata si am nascut la 9 seara. Cert e ca pana acum nu prea seamana desfasurarea evenimentelor cu data trecuta.

Sun, e prima zi fara tati ? Cred si eu ca simti un gol... Pup fata sa treaca . Din pacate trebe sa ne obisnuim si singurele, desi asa ar fi fost de bine daca era si mai lung concediul ala paternal... Da bine ca e si atata, ca atunci cand l-am nascut pe Matei tati a avut doar 5 zile liber, nu 15 ca acum.

Ma duc in pat, ca brusc m-a palit un somn... Ce-o mai fi si asta? Mi se inchid ochii pur si simplu.

pup you all,

Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si in asteptare de Ilinca 40+

Five days overdue!
Ilinca, noi te asteptam oricand, sa stii!

"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

poze burtica si lucrusoare Ilinca
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

NEATZA!!!

OANA felictari mamica, sa-ti fie sanatoasa minunea si papacioasa, va asteptam acashica!!!!

CAMY iubita, ce putin mai ai, iti tin pumnii, ai sa vezi ce usor ti se va parea dupa, si cum se vor rezolva toate lucrurile cand ul vei tine in brate...

Bai, eu am avut o zi criminala ieri, dar a trecut..si acum fie ce o fi, de azi vine si dr mea din concediu, asa ca ma rog sa am curaj si rabdare!!!

PT CAPRI, asteptam vesti!!!

SUN cat sta tati lui Galu la job? Sper ca va descurcati voi doua....si eu ma bazez fff mult pe sotul meu, cand voi naste...chiar dupa acum ma pisicesc in fiecare dimineatza si il rog sa intre in concediu sa ne alintam pana vine bebelina...

MADA???SPER CA ESTI BINE!!! ia de aici sa te intareasca!!!

E normal sa ma doara sanii? defapt au devenit sensibilosi, asa...
aNAXENA sa ti fie de bine

Ma duc sa mi fac ceaiul de zmeur si revin

36 si CLARA ANDREEA

MAI SUNT 4 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Caprioara uraaa!
Scoatem agitatele pentru Ilincuta cea scumpa

Cris io am pregatit scoica sa scot puiul din spital, l-am pus pe taica-miu sa citeasca chiar si carticica ei cu instructiuni si cand sa ies am scos fata in brate pentru ca padre montase scoica in masina si n-a adus-o sus cand am plecat Si n-am vrut sa mai stau sa duca bagajele si sa vina cu scoica ca incepusera infirmierele sa misune prin rezerva mea si sa dea cu detartrant si alte substante desi eu nu plecasem, imi venea sa mor ca erau niste vapori de chimicale de imi era ca le strang de gat

Sun, intrebare: dati puiul cu lotiune de protectie solara cand iesiti la plimbare? Eu am luat si nu stiu ce sa fac. Ce factor de protectie ati ales?

Camy hang on! inca putin, o zi...

Caprioara da nu-i bai daca curge sange? Pe mine m-a impresionat foarte tare patania lui Didi, si la ea debutase cu sange. Suna-l pe doc te rog, macar sa stau io linistita

Monica si gargaritza Nancy

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Boti, ce infirmiere idioate!!! Sa dea deja cu detartrant de fata cu tine si Narcy... Deci, treaba cu scoica a picat la voi, din aceasta cauza

Dana, bine ca mi-ai adus aminte de ceaiul de zmeur...

Capri,,,sange????!!!! Ma sperii...

Sun, bafta !!! Va descurcati voi doua si singurele...

AMR 35 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Ma fetelor, nu va speriati, ca nu curge sange efectiv. Mucusul ala e muult mai colorat, nu e ca data trecuta mai mult alb-galbui. Si curge putin, cate o unghie de mucus, si doar la contractiile tari, care nu au fost multe pana acum. Pe tampon (din ala de fiecare zi), de azi dimineta de la 3:30 si pana acum am doar asa o spoiala, de nu trebe sa-l schimb, plus ce s-a mai luat pe hartie.
Asa ca stati linistite, nu va panicati. Daca e ceva care mi se pare nasol, fug imediat la doctor, nu stau.
In orice caz, va multumesc pentru grija .

Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si in asteptare de Ilinca 40+

Five days overdue!
Ilinca, noi te asteptam oricand, sa stii!

"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

poze burtica si lucrusoare Ilinca
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Capri...nici mie nu-mi place cand aud de sange...te rog eu suna-l pe dr si vb cu el cat mai repede...fa-o pt bebe Ilinca....te rog!!

si ce se intampla daca sotul tau suna sa anunte ca intarzie putin??????...vedeti cum sta treaba , ce zice dr...si in functie de asta el merge la servici sau nu...zic si eu...e o parere...

Sun ai sa vezi ca te vei descurca de minune cu Thea....ai incredere

..mai fetele, eu cand va citesc...asa imi dau seama cata dragoste aveti voi de oferit la copii vostrii, toate sunteti mame foarte bune...fara nici o exceptie, toate aveti griji, toate iubiti puiutii, toate va interesati de ''cea mai buna solutie''...sper sa fiu si eu ca voi....

...bebe este foarte miscaret azi...de 2 ore misca continuu...imi vine sa-l iau acum din burtica si sa-l pap pe tot...

...nu mai stiu ce sa mai fac...am multe de facut...dar parca as lenevi doar...
...si inca ceva...ce-o sa fac eu de dupamasa...cand ar trebui sa renunt la mancare????.....nu de alta, dar eu am devenit o fomista inraita....offfffffff...oare nici pepene nu am voie sa mananc????...sau macar sa gust cate putin...

Cami 39s+, cu ??????????

Maine e ziua cea mare...

pustai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Cristina, asta nu-i nimic, eram plina de draci oricum pentru ca s-au coit cu scrisorile de iesire din spital pina spre ora 1, si apoi au venit infirmierele peste mine, eu asteptam sa apara tata sa ne scoata, trecusera 10 minute de cand aveam actele gata, si ele imi cereau sa ma mut cu fata si bagajele in alt salon ca ele trebuiau sa faca curat in rezerva pentru nu stiu ce pila a unui doctor. Cum sa las fata si sa ma apuc de carat genti pentru 10 minute cat mai aveam de stat? Zi si tu... Mai aveam si o valiza frigorifica, cum naiba sa le mut?

M-am stropsit io la ele, dar tot au venit calare peste mine cu detartrantul, din ala romanesc, nasol, cu acid in el, mai aveam putin si inebuneam cand am simtit mirosul si ce faceau...

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui boticelina

Cristina, asta nu-i nimic, eram plina de draci oricum pentru ca s-au coit cu scrisorile de iesire din spital pina spre ora 1, si apoi au venit infirmierele peste mine, eu asteptam sa apara tata sa ne scoata, trecusera 10 minute de cand aveam actele gata, si ele imi cereau sa ma mut cu fata si bagajele in alt salon ca ele trebuiau sa faca curat in rezerva pentru nu stiu ce pila a unui doctor. Cum sa las fata si sa ma apuc de carat genti pentru 10 minute cat mai aveam de stat? Zi si tu... Mai aveam si o valiza frigorifica, cum naiba sa le mut?

M-am stropsit io la ele, dar tot au venit calare peste mine cu detartrantul, din ala romanesc, nasol, cu acid in el, mai aveam putin si inebuneam cand am simtit mirosul si ce faceau...

Doamne !!! de fapt nu ma surprinde, la cate se intampla la noi in spitale...Aaaa...cred ca trebuia sa dai spaga asistentei sefe ca sa iti rezolve cu iesirea mai repede...

Oricum, bine ca a trecut si, ca tu si Garga Nancy sunteti bine !!!

AMR 35 ZILE

Mergi la inceput