Mamici de pepenasi de iulie - august 2008 (110)
Raspunsuri - Pagina 8
boticelina spune:
Ehe, dragele mosului, sa vedeti ce-am patit cu epidurala... Eram si io vai si amar de mine spintecata de nici 24 de ore, si miorlai si io pe la 6 seara dupa inca o doza, sa nu mai simt asa rau efectul ergometrinei, sa ma pot ocupa de fata si mi s-a zis din usa "ia mai rarestele, ce-i boieria asta cu o doza la 3 ore?" 
Evident ca la iesirea din spital io mai aveam 4 doze de epidurala nefacute
A fost facuta albie de porci asistenta de weekend cand a venit doc dar era deja prea tarziu, nu mai aveam nevoie de calmantele lor...
Monica si gargaritza
Nancy
"If you are unware of your choices, then you have none"
vias spune:
Boti..mie asta imi suna a spital de stat...cand am fost internata in iarna la spital...Cris era plecat in Franta...eu nu aveam bani (deloc...maxim 10 ron)...nici o rubedenie langa mine...NIMENI!!!
...si la inceput s-au purtat frumos cu mine..pana au vazut ca nu le dau bani...ca apoi desi eram internata cu iminenta de avort...nu ma ajuta nimeni la nimic...nici infirmierele, nici asistentele, nici doctorii..si sincer...am sfarsit prin a fi data afara din spital...oricat de urat ar suna...asta este un adevar foarte trist....fereasca Dumnezeu sa fii sarac si bolnav...
..oricum...trebuie sa scoti o gramada de bani din buzunar ca sa fie lumea multumita...ca dac dai bani..toate se invart pe langa tine...
..na..bine ca a trebut..acum garga e bine-merci acasa...e bine...asta e tot ce mai conteaza...
Cami 39s+, cu
??????????
Maine e ziua cea mare.....

pustai
ileanna spune:
Buna fetelor
Am nascut si eu la 37s+4z, marti pe 8 iulie, cezariana, scor 10, 3400 g. Puiul este o papusa superba si perfecta. Pentru cine mai naste prin cezariana ... va anunt ca eu am fost absolut zdrobita de experienta ... nu ma asteptam sa fie chiar in halul asta si imi cam reprosez ca nu am mers pe naturala.
Altceva ... pentru fetele care simt ca scapa pipi ... atentie sa nu fie lichid amniotic. La mine asa a fost, aveam membranele fisurate de 5 zile si credeam ca este pipi. Motiv pentru care am stat si eu si bebe pe antibiotice pentru ca era pericol mare de infectie septica.
Vedeti mai jos poze daca doriti
.
http://good-times.webshots.com/album/564089082VZhFrZ
mami de Vladut, 08.07.08
bujo spune:
Felicitari multe Jjovana si Ileanna, sa va traiasca puiutii

Capri ooooooooo, punem agitatele la treaba ca deja e semn bun.

Io am avut aseara iar vreo 2 contractii din alea dureroase de te treceau apele si apoi nik. Nici nu m-am agitat desi sotzu ma intreba daca sa cronometreze.
Camy nu cred ca merg la biserica, nu ma simt rpea bine. Am o moleseala de abia respir, mi-e foarte cald si cand ma gandesc la la 12.30 tre sa ies din casa sa ma duc la control... Mi-e sa nu lesin pe undeva.![]()
bujo
39+ cu Filip
album de nunta
bb stuff
burtik
mini Bujo
pica1 spune:
Nu pricepeam wu de ce nu zice nimni minic si nici mesajul meu nu il mai pot vizualiza...
Pina acum am incercat sa citesc cele scrise de voi toate. Grea incercare :), scrieti foarte mult si sunteti si foarte multe. Imi va trebui un exercitiu de memorie, dar cred ca sarcina m-a facut sa fiu
, dar voi reusi eu.
bujo spune:
Pica1 baga mesaje repede ca sa ajungi la 10 ca pana atunci nu-ti apar instantaneu si pana vede cineva mesaju tau noi mai scriem cateva pagini. Asa ca scrie mesajele astea 10 chiar daca scrii doar 2 cuvinte.
bujo
39+ cu Filip
album de nunta
bb stuff
burtik
mini Bujo
dma2007 spune:
'neata si de la mine!
felicitari jjovana si ileanna!
fetelor cursul first bebe a fost f misto, merita facut
am mai achizitionat si noi servetele, comprese sterile si o lenjerie de patut
azi sigur calc hainutele si fac lista cu ce mai imi trebuie pt bebe
capri scoatem 
sunt sigura ca matei se simte bine la rucar, eu sunt
de zona, vroiam sa merg acum in weekend dar am treaba la apartament
cristina s-a intors mihaita?ai intrebat de celule?
cred ca gogosica mea nu prea mai are loc ca daca nu se impinge in burtica si in col....
vorba lui camy: imi vine s-o mananc
sun sunt sigura ca o sa va descurcati voi doua, asa ca intre fete
si inca ceva: sunt indragostita de pepenasi! ma uit la poze non stop!
M.A.
34s+!
a inceput numaratoarea inversa
surpriza
MARIA ANDREEA sper sa fie bine samburelul si sa creasca mare!!!!!!!

http://bd.lilypie.com/k1Xkp2.png
bujo spune:
Am vazut pepenashu lu Gini, doamne ce simpatica e asa aricik.
Is curioasa daca al meu are asa mult par, da crek iese ca un bec![]()
bujo
39+ cu Filip
album de nunta
bb stuff
burtik
mini Bujo
Ralu79 spune:
'mneatza
Am revenit dupa o pauza de cateva zile.
Jjovana, Ileanna- felicitari si recuperari usoare!
Bulfi, Cristina- La multi ani si scuze de intarziere!
Camy- iuuui a mai ramas o zi.
Capri- oare azi sa fie ziua Z?
Sper ca Mada e bine.
Am devenit si eu foarte nerabdatoare- mai ales de cand Mirunica incepe sa imi traga tzepe (cre'ca i-au facut pofta Filip si Darius). Saptamana trecuta (joi dimineata mai exact) chiar am ajuns la spital cu contractii la 4 minute, dar era tzeapa. Ieri am fost din nou la control si totul e ok, Mirunica se pregateste, dar asa in ritmul ei. Noi o asteptam cand vrea ea sa vina si cand e pregatita.
Pupicei tuturor
Ralu
39+
Miruna
Kimmy spune:
Neatza si de la dezertoare!
Boti tie nu-ti dadeau calmante,mie vroiau si cu forta...cik sa ma simt bine si sa nu ma doara sa pot sa ma ocup cat mai mult de gogosica ![]()
Noi trecem printr-o faza interesanta.Noaptea doarme binisor,norocul meu,dar ziua numai in brate vrea sa doarma.Cum o pun jos,cum se si trezeste.Eu nu-mi dau seama cum poate asa usor sa sesizeze ca am pus-o in patut.Si fac niste miscaaaari,ca nu cumva s-o deranjez.
Sunt suparat putin ca trebuie sa-i dau asa mult lapte praf...ii dau o data laptic de la mine,si cam de 2-3 ori lapte praf.Si normal ca o doare burtica,si face caca greu si rarutz.La tzitzi degeaba o mai pun,ca nu mai vrea nici sa vada,asa ca mulg si-i dau cat pot cu bibe.
Am pus poze pe picasa sa vedeti pozitia de somn la mami in brate 
Felicitari fetelor care au nascut,sa aveti bebelasi sanatosi,si papaciosi,si sa aveti laptic,ca e fosrte important!
Bafta multa fetelor care sunt pe punctul de a naste,sa aveti parte de nasteri usoare foc!Sa va bucurati de pepenasi scumpi si dragi!
Kimmy mami de Timea Cristina