Mamici de pepenasi de iulie - august 2008 (110)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pica1 spune:

Ileana felicitari pentru Vladut, sa fie sanatos si voinic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

Mai trec si eu pe aici, ms de grija inca nu am dat coltul.
Am stat weekendul asta si m-am odihnit cat am putut numai ca tot nu ma simt excelent azi vine moasa si sa vad ce imi zice ca am asa valuri de calduri ca la frisoane dar nu mereu ci de cateva ori asa pe zi si mi-e frig de numa eu stau toata infofolita de zici ca e iarna afara. Nu am febra sau ceva si ma simt ca o leguma super scursa de energie si mai am niste dureri care le simt jos la burta cum se simt contractiile nu stiu daca sunt de la uter cum se contracta sau ceva da data trecuta nu erau asa dureroase ca imi dau lacrimile efectiv si tre sa stau intinsa cateva minute bune si sa iau paracetamol sa ma lase. Lohiile vad ca aproape s-au dus da cu toate ca nu am facut efort sa ridic fata in brate sau sa aspir sau ceva tot mai curge sange asa mai rosu apoi iar dispare si is maronii-galbene si tot asa si parca nu mi se pare ok, nu si-au schimbat mirosul sau ceva. Na sa vad ce zice moasa oricum ma simt super aiurea.
Felicitari Jjovana si Ileanna pt pepenasi.
Boti parca tu m-ai intrebat de biberonul din poza cu Flo si fetele eu ii dau lapte de al meu dar si din biberon sa ii poata da si Flo dar ii dau si formula ca nu satura flamanzila asta mica. O pun si la san dar e tare lenesa la papat fie ca e biberon fie ca e sanul. In poza papa niste formula ca in spital a papat f putin si cand am ajuns acasa urla efectiv de foame si Ari era all over me ca na am venit acasa si atunci i-am facut rapid un biberon sa pape.
Oricum sunt curioasa azi sa vad cat o sa cantareasca ca de papat papa binisor cam 80-90 chiar si 120 uneori ziua la vreo 2-3 ore si noaptea in jur de 4.
Caprioara tinem pumnii . Si la mine dopul ala era mai mult sange si restul mucus dar moasa mi-a zis ca s-ar putea sa fie cu sange din cauza sweep-ului.
Uff am vrut sa schimbam biletul la eagle sa scapam mai repede da in total iesea 375 de euro si nu dau atata pt o sapt. ca era taxa de penalizare 50 de euro apoi taxa pt zborul extern de 65 si la zbotul intern nu aveau decat loc la business class si atunci ma taxa si zborul cu, care a venit tot business ala intern si in total iesea 375. La restul zilelor nu mai erau locuri deloc asta era pt duminica trecuta ce gasise.
Asa ca mai sta o sapt.
Oricum duminica pe 20 o trimit cu taxiul ca stie aeroportul a mai fost pe acolo ca Flo tre sa mearga la paintball cu seful si colegii lui, pot merge si sotiile daca vor dar eu sigur nu am cum sa merg ca nu pot lua fetele cu mine si nici nu am cu cine sa le las asa ca stam numai noi gagicile cumintele acasa.
Ma duc sa mai stau pe canapea pana apare moasa ca eagle-ul l-am trimis la tesco si eu stau cu fetele care una e in gym si una la desene si la colorat.

------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si Amira Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Fetele, am vorbit cu doctorul si a zis sa merg la ora 1 sa ma vada, inainte sa iasa din garda. Apoi om vedea. Eu o sa iau si bagajul cu mine, just in case . Iar daca raman cumva pe acolo o sa sun la Boti sau la Sun. Cu Boti deja am vorbit azi dimineata, m-a sunat ea ca era ingrijorata de cum am descris dopul ala. Boti, .

Pe sot l-am oprit acasa deocamdata, il "eliberez" dupa control daca rezulta ca mai rezistam pana cel putin deseara . Macar sa treaca pe la munca cateva ore, sa nu piarda ziua.

Contractiile sunt in continuare rare, si nici pe departe regulate. Si in continuare, cand am una mai strong asa, mai apare un pic din dopul colorat bine.

Dma, Matei a venit aseara de la Rucar, foarte multumit de cum a petrecut acolo. Acum ma chinui cu el sa termine masa de dimineata. A mancat painea cu gem si juma de iaurt de la 10 pana acum, si inca ne luptam cu ultima jumatate de iaurt .

Ileana, bine ati revenit! Felicitari si sa-ti traiasca baiatul! Vazut poze .

Camy, s-ar putea sa nastem in aceeasi zi. Sau io sa ti-o iau un pic inainte, sa vedem...

pup you all,

Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si in asteptare de Ilinca 40+

Five days overdue!
Ilinca, noi te asteptam oricand, sa stii!

"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

poze burtica si lucrusoare Ilinca
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

Fetelor, multumesc de felicitari.
Caprioara multumesc si ... spor la nastere ... mie inca nu-mi vine sa cred ca ma trezesc dimineata si am un bebe ...

Fetelor ati mai avut careva babyblue??? Io am oleaca, noroc ca's constienta ca este o stare chimica si chiar nu are legatura cu mine personal. Dar e destul de creepy. Daca aud ceva trist behai imediat. Ieri dimineata canta o tiganca in fata blocului (pt ca lumea sa ii dea bani sau lucruri) cu un baietel mic de mana. Se auzea asa ... in linistea de duminca, exact ca un colind tanguit. M-a umflat plansul instantaneu si am iesit ca o descreierata, trantind toate usile si i-am dat 20 de ron. Si am momente cand sunt foarte foarte trista si speriata de moarte. Asa, fara nici un motiv.

mami de Vladut, 08.07.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

...am dormit putin....din zauza ca azi-noapte nu am dormit..acum sunt zombi...imi pica ochii...nu stiu cu ce sa incep ca sa fac si eu ceva azi...sa nu stau ca leguma...

Ileana..maaaaaaaaaaai....ce faci???...eu maine fac cezariana..si acum tu spui cat de naspa este???..offfff...sper totusi sa nu fie chiar asa naspa...nu mai stiu ce sa mai zic......am vazut pozele cu Vladut...un frumusel, la fel ca toti pepenasii nostrii...Sa-ti traiasca bb-lul!!

Pica1 vine ai venit...ai dat datele tale???..nu am vazut daca esti trecuta pe listuta, oricum eu iti urez bine ai venit la odisee...si DD sa ne ajute!!

Ralu...pai...hai sa vezi cum facem...ar fi asa...2 baieti (Darius si Filip) si 2 fetite (Ilinca si Miruna)...eu zic sa nastem toate maine...ca sa pastram obiceiul odiseei...sa aducem perechi...ia incearca sa-i povestesti Mirunei cum sta treaba..poate intelege...

Capri...pai cum vrei...daca mai ai rabdare pana maine...hai sa facem perechea....ca eu azi stau cu picioarele stranse ca nu cumva bb sa se nasca si sa aibe aceeasi zi de nastere cu socrul meu....ma intelegi tu!!

Sia cum...sa mai merg sa mai pap ceva....ca la biserica...cred ca merg mai tz...acum e o caldura de innebunesti!!

Cami 39s+, cu ??????????

Maine e ziua cea mare...

pustai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

Illeana ce copil dulce ai, sa fie sanatos si tu sa te bucuri de el!!!
Daca te simti mai bine sa vb despre depresia asta post natala, noi suntem aici, mamicile te pot ajuta iar noi viitoarele mamici sa mai invatam ceva de la voi!!! PUPICI

CAMY nu strange prea tare picioarele, ai vazut la CAPRI....

Ma mobilizez si ma duc sa-mi iau o inghetata, cea mai maaaaaaaaare, sa o pap singura...

36 si CLARA ANDREEA

MAI SUNT 4 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Bufi si Cristina cu scuzele de rigoare pt intarziere va urez si eu La Multi Ani sa fiti fericite si sa aveti bebeii sanatosi si papaciosi.

------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si Amira Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

am vb cu AnnaBaby acum...atat ea cat si Maria sunt bine, zice ca recuperarea e mai grea dupa cezariana....dar ca e mai bine acum..
...zicea ca dureri sunt..si la nasterea naturala si cu cezariana...acum...vom vedea...dar incep sa-mi fac griji pt maine... ce nu-mi place ca-mi face anestezie generala......nu vreau!!!!

Cami 39s+, cu ????????

Maine e ziua cea mare...

pustai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Fetele, io ma pregatesc sa plec spre Polizu. Sper sa nu raman inca pe acolo, dar daca raman, va anunt. Tineti-mi pumnii.

pup you all,

Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si in asteptare de Ilinca 40+

Five days overdue!
Ilinca, noi te asteptam oricand, sa stii!

"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

poze burtica si lucrusoare Ilinca
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

CAPRIOARA SA DEA DD SA AI O NASTERE USOARA SI MULTI MULTI PUPICI DE INCURAJRE!!!

36 si CLARA ANDREEA

MAI SUNT 4 SAPTAMANI

Mergi la inceput