Mamici de pepenasi de iulie - august 2008 (110)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

caprioara

M.A. 34s+! a inceput numaratoarea inversa
surpriza MARIA ANDREEA
sper sa fie bine samburelul si sa creasca mare!!!!!!!
http://bd.lilypie.com/k1Xkp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

hellooooo

Cristina
Scuze de intarziere!
Capri
Camy dar de ce iti face anestezie generala? se poate si rahi...

_

35+ cu ANA SOFIA

AMR 22 ZILE

Proiectul 2008 in derulare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Caprioara, iti urez intalnire grabnica cu Ilinca ta!!!!

Felicitari la noile mamici, se umple lista noastra de pepenasi.

Ileanna, e foarte bine ca te poti exterioriza. Plansul ajuta foarte mult. La prima nastere baby-blues-ul meu a durat o luna aproape. La mine a fost accentuat si de problemele cu alaptarea, luam totul in extrem de tragic. Apoi a trecut incet. Mananca echilibrat, odihneste-te cat poti si plangi cand simti nevoia. E singura reteta care merge.

Daca doriti sa cititi despre cum am nascut-o pe ANNA, poftiti aici :

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=123985

Sper sa va fac sa zambiti, desi nu am mai fost asa de inspirata ca la povestea lui Vladimir.

Sibylle

Nasterea ariciului junior VLADIMIR ANNA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

eu am dormit f prost noaptea asta
am arsuri cat duce trenul... reusesc sa le calmez cat de cat cu maalox. ma doare spatele de am impresia ca o sa se rupa daca ma sucesc putin. picioarele sunt umflate. m-am saturat de chinurile astea. abia astept sa se termine odata...

_

35+ cu ANA SOFIA

AMR 22 ZILE

Proiectul 2008 in derulare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Marina, pt arsuri ai incercat GAVISCON ? Pt mine a fost un miracol acest produs si aminteles ca se gaseste si in Ro.

Sibylle

Nasterea ariciului junior
VLADIMIR ANNA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Buna gagix,

Multumim pt urari. De descurcat ne descurcam perfect, numai ca ne e dor de tati. Noi nu suntem completi unul fara celalalt..si dupa o luna impreuna zi de zi...

Camy va veni si curcubeul de dupa furtuna! Maine incepeti o alta viata, o sa vezi! Si meritati sa fiti impreuna, fericiti si impliniti!

Capri ma suni, daaaa? Tin pumnii sa vina Ilinca...si daca se poate si foarte usor!

Boti noi am luat o crema de la mustela, are 50 factorul dar inca nu i-am dat. Insa cam trebuie, pt ca si dimineata devreme tot e soare si cum a mea isi azvarle patura cat colo... Dar am zis s-o intrebam pe dna dr la controlul de-o luna.

Ileana felicitari pt Vladut! E un scumpic si jumatate! Imi pare rau ca ai avut o experienta nefasta cu cezariana si mai ai si stari nasoale. Fruntea sus, trec toate! Important e ca sunteti bine, sanatosi!

Bubule unde ai disparut? Mey, "cucoanele" cu sarcina avansata, va rugam nu mai dispareti fara un anunt prealabil, pt ca ne facem griji!

Madutz ma bucur ca ai scris! Las' ca trece si sapt asta repede si scapi de "igal". Sanatate multa iti doresc!

Mai, asa incantata am fost astazi la plimbare...doar noi doua asa, ca intre gagici.:)

Acum merg sa spal vasele, sa spal si baia, sa pun milioanele de hainute de la nasi la spalat (cred ca 3 zile spal continuu...si de pus, nu stiu unde le-oi pune pe toate) si apoi sa-mi fac si io un dush.

Pup...mai vin...

SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

camy_pus pe mine m-a socat total cezariana. Nu imi imaginam ca poate fi atat de greu si nu sunt o plangacioasa. Dar in alta ordine de idei, am vb cu mamici care au nascut si / si sau cu unele saracele care au stat 12 ore in travaliu si apoi au intrat in cezariana. Ambele categorii au spus ca durerile sunt mai mari la naturala.
Totusi e de kko complet sa te trezesti cu bb mic si tu sa fii atat de distrusa fizic. Eu am avut epidurala, am reusit sa ma inteleg cu dr. Generala mi s-ar fi parut creepy si frustrant.

dana_81 multumesc de incurajari. Momentan o consider o stare chimica si refuz sa o traiesc ca si cum m-ar reprezenta. In plus, sper ca e ceva f f trecator.

Sibylle, Dumnezeule ... 1 luna??? Sper sa nu fie cazul la mine pentru ca in 2 saptamani se termina concediul sotului si raman singura singurica (el lucreaza in alt oras). Mi-e teama ...

Caprioara tinem pumnii ca inainte sa-ti dai seama, sa te trezesti acasa cu bebe minunat.

mami de Vladut, 08.07.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pica1 spune:

Sun si Boti prin cautarile mele pe diverse site-uri am vazut ca cei de la Chicco au crema de soare pentru copii cu factor de protectie mare (30-50) care este recomandata de la +0luni. La marea majpritate am vazut ca sunt recomandate de la 4luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Capri pai poate se intetesc contractiile alea...

Felicitari Ileanna si Jjiovanna! Sa fiti intotdeauna fericite impreuna cu copilasii vostri!

Camy daca vei avea anestezie generala (cu toate ca nu e cea mai indicata la cezariana electiva) neaparat sa nu bei 7 ore inainte si sa nu maninci nimic cu 15 ore inainte.Ultima masa, in dupa amiaza asta, sa fie de asemenea ceva usor, gen doar supa...Asta mi-au scris mie pe foaia de instructiuni aici acum 2 ani si jumate...Am impresia ca la generala exista mai mare riscul daca ai mincat, sa se aspire in plamini cite ceva daca vomiti...

Yael iti tin pumnii pentru maine. Eu am avut carucior Brio acum 10 ani, pentru primii copiii, insa la al treilea mi-am cumparat o marca austriaca, cu roti tot din alea mari si gonflabile, de care am fost foarte multumita pina acum.

Mada, sper sa nu fie vreo infectie...desi dupa descriere as zice fifty fifty...Contractiile ale dupa nastere ar trebui sa nu dureze mai mult de 2-3 zile dureroase...

Map de-abia azi v-am vazut pozele. "Suriorilor" le sta atit de bine impreuna!

Mai doream sa scriu ceva, dar si eu o cam duc rau cu memoria in ultimul timp...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

felicitari noilor mamici!sa aveti copii sanatosi si sa va bucurati de ei!
eu azi am fost sa iau analizele de urocultura si sumar de urina,caci lui codrin i am dus urina si la alt laborator si i le am facut si lui cris..si,surpriza,la amandoi au iesit sterile!in plus,l am cantarit pe bebe,intr o saptamana a luat 240grame,ceea ce e f bine!asta desi mananca f f putin,intre 50si 90ml,niciodata mai mult si in jur de 500,maximum 600ml pe zi,plus ca mai bea cam 100ml ceai toata ziua.
oricum,o sa i mai duc urina si la un al treilea laborator,ca sa stau linistita!
bebe e f agitat,plange f mult,dar noaptea doarme,cam de pe la 22 pana la 5 dimineata.bine,eu imi pun ceasul sa sune din 3 in 3 ore sa i dau sa pape,ca la cat de putin mananca,asta ar mai lipsi,sa piarda si 2 mese...ma bucur ca scaunele s au reglat,face caca doar de 2 ori pe zi.sapt trecuta,cand a luat doar 100grame,facea caca f des,probabil de aia si a luat asa putin in greutate...am inceput sa scriu pe o agenda cat mananca si la ce ora si chiar radeam cu sotul ca scriu pe aceeasi agenda in care am scris si la cris...hai ca trimit msjul ca face figuri calc si mi e teama sa nu dispara..

Mergi la inceput